REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

De ce să parcheze corect? „Boii” din Constanţa se înmulţesc pe zi ce trece

De ce să parcheze corect? „Boii” din Constanţa se înmulţesc pe zi ce trece

Replica API 15 mai 2017 | 00:00 333

Ne disciplinăm şi noi?

Ne disciplinăm şi noi?

Pentru anumiţi şoferi din Constanţa se pare că nu prea există reguli când vine vorba de parcare. Nici bunul simţ nu prea este la el acasă, mai cu seamă în cazul celor care îşi lasă maşinile pe câte două sau trei locuri de parcare rezervate persoanelor cu handicap. Nici trecerile de pietoni nu au fost… „uitate”.

Deşi în Codul Rutier este prevăzut că maşinile nu au voie să oprească la mai puţin de 25 de metri distanţă de o trecere de pietoni, pe unii îi doare fix în cot, ba mai mult, parchează maşina chiar pe trecerea de pietoni. Regulile de circulaţie nu sunt respectate, poate şi din prisma faptului că mulţi şoferi nu le înţeleg sau pur şi simplu nu le pasă. Unii dintre şoferii constănţeni dau dovadă în continuare că nu au nici o treabă cu parcarea şi nici cu bunul simţ.

Pentru unii, nu contează că îşi „plantează” bolidul pe două sau chiar trei locuri de parcare. Despre locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi este de prisos să mai vorbim. Acest loc pare să aibă miere pentru tot mai mulţi şoferi care nu suferă de nici un fel de afecţiune! Nici liniile trasate să delimiteze şoseaua de partea în care putem parca maşinile pare să nu fie de ajuns pentru unii şoferi.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mie mi-au rupt stergatorul, pe motiv ca am parcat pe loc platit, dar fara niciun fel de acoperire: loc al vecinului care achita de 20 ani, automobil cu un cu totul alt numar de parcare... Faptasul nu a recunoscut, politia mi-a cerut martor sau filmare. Am achizitionat o camera in cele din urma, dar prea tarziu... Am reusit sa obtin o inregistrare vocala unde recunoaste ca a ridicat stergatoarele dar nimic mai mult... Iar eu raman cu paguba. Am depus 2 cereri la primarie pentru loc de parcare, niciun raspuns. Asadar ne razboim cu oameni care considera ca locul este al lor ( platit sau nu), pe motiv ca stau de 20 de de ani in zona. Nimeni nu vede nimic, primaria se face ca nu poate face nimic, si noi ajungem sa ne facem singuri legea. Dupa ce am informat faptasul printr-un mesaj in bord ca am depus plangere la politie, mi-a fost returnat stergatorul... cum spuneam rupt.
0
0
Cocalari Needucati
1
2
Inapoi in Moldova , cocalares
4
1
uite dasta nu o sa mai parchez eu akm unde vreau ... sa va trag la mue cu stirea voastra de parci
2
4
manelizarea continua,fagadaule.esti multumit de calitatea orasului pastorit de voi?
4
0
Pentru frustratu care isi spune Georhiana, sa ne sugi la poola pe noi toti moldoveni care am venit si v-am footut femeile ca voi astia bastinasi aveti putza mica si nu se satura sarmanele. Ah ce am mai footot romance , turcoaice si mai alea machidoance , toate constantene . Asa ca sa-ti iau femeia-n poola !
3
5
Se pare ca boii din Constanta de fapt sunt boi din Iasi Bucuresti Valcea si Germania
5
3
Fiecare parcheaza cum vrea deoarece Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
9
7
Din pacate avem un procent foarte ridicat de insi neciopliti,de neamuri proaste care se mai si dau mari cu atitudinea lor,crezand ca cineva chiar ii admira. Unii din ghiolbani poarta si uniforme de politisti,de jandarmi,etc. Ghiolbanimea este peste tot,de la cel cu doua clase la cei cu doctorate. Da,aplicarea legii fara nici in fel de exceptie este singura metoda de subtiere a numarului manifestarilor ghiolbanesti.
12
0
Fiecare parcheaza pe unde "vrea muschii lui" pentru ca nu se aplica legea. Daca politia ar "darui" amenzi, conform legii, ar fi mult mai bine.
20
0
Sa se ia masuri in ceea ce priveste parcarea pe trotuare a masinilor la mai mai putin de cati metri scrie la nou cod rutier nu poti practic sa iesi lintr-o strada principala sa te asiguri din cauza masinilor parcate aiurea pe trotuare
9
0
mai cacat imbalsamat , cand inchiriez un apartament , e al meu doar cand dorm , noaptea ? oamenii au platit , este locul lor pe intreaga perioada pt care au platit . Tu , sofer de duminica , stai in pula mea acasa !
16
1
legea e 24 din 24 , 7 din 7. Tu ai voie doar sa te uiti la un loc de parcare platit.
9
3
a devenit o practica incalcarea legii cu intentie.culmea ezste ca multi adera la asa ceva ceea ce nu este bine.
5
0
Legea e la mata cretinule care poti intreba asa ceva!
8
4
Dar idiotii de patroni care isi platesc 5 locuri de parcare pe an, de ce ridica placutele? Cumva locurile sunt platie 24dun24? Unde e legea???
10
13

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369