REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

De ce se întâlnesc parlamentarii PNL cu premierul Ludovic Orban la Guvern

De ce se întâlnesc parlamentarii PNL cu premierul Ludovic Orban la Guvern

Replica API 2 iunie 2020 | 00:00 996

Deputații și senatorii PNL se întâlnesc marţi, 2 iunie, la Palatul Victoria cu premierul Ludovic Orban. Întâlnirea are loc în contextul în care în interiorul PNL există o serie de animozități între miniștrii și parlamentari.

De asemenea, în ultima perioadă au existat o serie de inițiative legislative anunțate de parlamentarii PNL fără avizul conducerii partidului. Surse liberale au declarat pentru HotNews.ro că în interiorul partidului există o stare de tensiune între coducere și parlamentari iar întâlnirea stabilită la Guvern are rol de a media conflictul. În urma cu o zi, un deputat PNL Matei Dobrovie a anunțat o inițiativă legislativă care propune măsuri de susţinere a familiilor cele mai vulnerabile în contextul pandemiei de Covid-19. Proiectul de lege nu a fost dezbătut în interiorul partidului și asumat iar anunțul făcut de Dobrovie i-a luat prin suprindere pe liderii PNL și a creat nemulțumirea acestora. De asemenea, un episod asemănător a fost amendamentul depus de PSD la legea educației și susținut de deputatul PNL Robert Sigartău.

Este vorba de amendarea articolului care prevede introducerea educației sexuale în școli. Cei doi deputați PSD și respecti PNL au propus ca educația sexuală să fie denumită educație sanitară și să se facă doar cu acordul părinților. Modificarea susținută de Sigartău nu a fost privită cu ochi buni de către conducerea PNL și , potrivit suselor citate, președintele Klaus Iohannis ar fi fost surprins și nemulțumit de amendarea legii, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este ca PNL este un PSD mai sarac dar cu aceasi hoti si analfabeti si nu in ultimul rand scoateti odata in afara legii Udmr formatiune terorista bozgoreasca
4
0
Guvernatilor, parca sunteti surzi si orbi : nu vedeti, nu auziti cum electoratul cere de ani de zile anularea tuturor pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei ? Nu reduceti in masa salariile celor care muncesc cinstit. Va pierdeti electoratul si dispareti ca partid politic la fel cum s-a intamplat cu Partidul Democrat. Faceti ce va cer alegatorii.
0
4
Baaaaa, dati banii la pensionari baaaa imbecililor asa cum e legea. Daca nu sunteti in stare plecati spurcatilor de la putere.
3
3
Mueeeee pesedeu si peneleu
3
0
merg si eu mai multe ture cu tine...mult mai multa mooie de la cel cu barba sura pana la cel tata in gura penelistilor romani.
4
1
Sa ii dea la muie de-aia se intalnesc. Mandolina e campion la supt pula, dupa spusele lui Ciolhannis, si le-a recomandat si celorlalti sa isi spele pula putin in gura lui Orban.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218