REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

De după gratii, Bosânceanu a „ordonat” ca Hotelul Histria să fie dotat cu alt generator, după ce pe primul i l-au „umflat mascaţii”

De după gratii, Bosânceanu a „ordonat” ca Hotelul Histria să fie dotat cu alt generator, după ce pe primul i l-au „umflat mascaţii”

Replica API 28 iulie 2016 | 00:00 359

Nu se lasă

Nu se lasă

Probleme legate de Hotelul Histria păreau, ieri după-amiaza, să se fi încheiat, iar turiştii din unităţile de cazare învecinate au răsuflat uşuraţi. Pentru scurt timp însă! Ce-i drept, reclamaţiile lor au fost luate în seamă, iar organele abilitate au intervenit. În cursul zilei de ieri, poliţiştii locali, jandarmii şi mascaţii de la S.A.S. s-au prezentat la hotelul deţinut de controversatul George Bosânceanu, pentru a ridica generatorul care polua fonic zona.

Iniţial, conducerea Hotelului histria a fost somată să remedieze pe cale paşnică problema generatorului de curent care deranja, zi şi noapte, turiştii din unităţile de cazare învecinate. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, în cursul zilei de 27 iulie a.c., poliţiştii locali constănţeni, jandarmii, dar şi mascaţii din cadrul S.A.S. au intervenit la unitatea hotelieră pentru a ridica generatorul reclamat în nenumărate rânduri de turişti, dar şi de patronii hotelurilor din împrejurimi.

Despre acest generator, reprezentanţii instituţiilor au declarat că încalcă normele legale, întrucât depăşeşte indicii de poluare şi zgomot admişi. Reamintim că la începutul lunii iulie Higyed Ofelia, o arădeancă cazată la hotelul Tomis, a avut parte de o surpriză neplăcută chiar din prima seara de cazare. Nu a putut închide un ochi din cauza generatorului electric ce aparţine hotelului Histria. „Am făcut sesizare la Poliţie, am sunat la Protecţia Mediului. Nu am dormit toată noaptea, am venit în concendiu. Toată lumea cunoaşte situaţia! Nici măcar amendă nu ai cui să-i dai. Nu au vrut să vorbească cu noi.

Din martie am rezervare, iar conducerea hotelului care este extraordinară a hotărât că îmi dă o altă cameră. Dar dacă aici poate vine o altă persoană cu un copil?”, se plângea femeia la data de 9 iulie a.c. Iată că ieri generatorul a fost ridicat cu mascaţii, însă, în timp ce unii clienţi ai Hotelului Histria se pregăteau să părăsească unitatea, rămasă astfel fără alimentare la curent, patronul – George Bosânceanu (aflat în momentul de faţă în arest!) – a intrat în direct, prin telefon, cu o televiziune, prin intermediul căreia a anunţat că va aduce un alt generator ori de câte ori este nevoie!

De altminteri, ieri, după ce mascaţii au plecat cu generatorul reclamat, la Hotelul Histria era adus, de către reprezentanţii acestei unităţi, alt generator! Imediat după această „bucurie”, oamenii legii au precizat că vor depune toate formalităţile pentru a „ridica” şi noul generator. Probabil că, dacă vor face acest lucru, Bosânceanu se va ambiţiona şi va aduce şi o a treia instalaţie... şi tot aşa! Nu de alta, dar, reamintim că hotelul a fost debranşat de la curent electric de către ENEL, fiind întocmit şi un dosar de furt de energie electrică.

Diana NEAŢĂ, Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218