REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

De Halloween, posesorul celui mai oribil costum primeşte... o sticlă în cap

De Halloween, posesorul celui mai oribil costum primeşte... o sticlă în cap

Replica API 29 octombrie 2011 | 00:00 138

Constănţenii vor avea parte de un weekend "de groază"

Constănţenii vor avea parte de un weekend "de groază"

Constănţenilor li se pregăteşte un weekend de "groază". În intervalul 28-31 octombrie a.c., plictiseala va fi alungată de o sumedenie de evenimente organizate în mai toate cluburile şi barurile din Constanţa, ce vor avea ca tematică petrecerea de Halloween.

Această noapte a "morţilor" s-a transformat, de-a lungul timpului, într-o sărbătoare-carnaval cu un deosebit impact asupra tinerilor. În primă fază, a prins amploare în America, ca în ultima perioadă să fie adoptată şi pe continentul european. Se spune că, de fapt, această sărbătoare "colorată" îşi are originea în Irlanda, înaintea erei noastre, în ritualurile celţilor. Cât despre semnificaţia exactă, cercetătorii au mai multe variante. De ceva timp, sărbătoarea-carnaval a fost adoptată şi în rândul românilor, fiind un nemaipomenit prilej de distracţie, voie bună şi costume originale. Se pare că acest sfârşit de săptămână va fi unul plin de astfel de petreceri, majoritatea barurilor şi cluburilor constănţene duelându-se la capitolul "Halloween". Premii, distracţie, atmosferă incendiară şi râuri de "Bloody Mary" - sunt doar câteva din surprizele ce vă aşteaptă. În cazul în care sunteţi nehotărâţi, puteţi opta pentru petrecerea de Halloween organizată de barul Friends&Co din zona Sala Sporturilor, My Way Caffe din Piaţa Ovidiu, clubul Pulse din zona Fantasio, binecunoscutul club Crush sau Heaven-s Hell, din zona Sat Vacanţă, care va premia cel mai reuşit costum. "Te invităm să iei parte la cea mai groaznică petrecere de Halloween în această sâmbătă, pe 29 octombrie. Cel mai oribil, penibil sau dezastruos costum sau costumaţie va primi o sticlă... în cap", cam aşa sună mesajul clubului Cafe White, ce are ca intenţie atragerea "petrecăreţilor". Dar petrecerea va continua şi în prima zi de după weekend, luni, 31octombrie, când City Park Mall ne invită începând cu orele 16:00, la scena situată lângă liftul panoramic, etaj Lake level, unde copiii vor fi întâmpinaţi de vrăjitoarea cea bună care va transforma copilaşii în prinţi, prinţese, floricele, iar pe cei mai năstruşnici, în broscoi. Marea petrecere va începe cu orele 18:00, când cele mai reuşite costume vor fi premiate. "Anul acesta întâmpinăm sărbătoarea de Halloween cu un dovleac gigant amplasat în faţa mall-ului nostru. De asemenea toţi copiii vor avea parte de multe surprize şi se vor distra alături de noi şi prieteni de poveste", a declarat Sorin Scântei, directorul general al City Park Mall. Cele prezentate mai sus sunt doar câteva din întreaga listă de opţiuni "mortale".

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218