REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

De la Bucovală zicere: ‘Toate şcolile din judeţul Constanţa sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar!’

De la Bucovală zicere: ‘Toate şcolile din judeţul Constanţa sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar!’

Replica API 6 septembrie 2018 | 00:00 269

Voi ce credeţi?

Voi ce credeţi?

Mai sunt doar câteva zile până când toţi elevii din România se vor întoarce în bănci! Dacă în anii trecuți, mulți dintre elevi se întoarceau în aceleași săli de clase nevăruite, neprimitoare, ei bine anul acesta nu vor mai întâmpina astfel de neplăceri. Cel puțin așa promite inspectorul general județean, Gabriela Bucovală. Aceasta a declarat, pentru Replica de Constanța, că toate școlile din oraș și județ au fost pregătite pentru începerea noului an școlar!

Luni, 10 septembrie, clopoțelul va suna pentru prima oară în acest an școlar! Cu mic cu mare, toți copiii din România vor reveni în sălile de clasă, după trei luni de zile de vacanță! Dacă anii trecuți, multe unități școlare din județ, chiar și din oraș, nu erau suficient de pregătite pentru a-și întâmpina elevii, ei bine, anul acesta situația se prezintă altfel.

Inspectorul general județean Gabriela Bucovală a declarat, pentru Replica, că toate școlile sunt pregătite pentru începerea noului an școlar! „Sunt pregătite, s-au făcut igienizări. Majoritatea școlilor au terminat lucrările de săptămâna trecută. Nu sunt unități în județ care să nu fie pregătite de începerea noului an școlar“, a declarat Gabriela Bucovală.

Cele mai multe investiții s-au realizat la școala din Limanu. Aici, spune Bucovală, au fost nevoie de lucrări ample de reabilitare. „S-a lucrat de la temelie“, spune inspectorul general. Bucovală a mai precizat faptul că fiecare unitate școlară a primit buget, așa că,a colo unde a fost cazul, s-a investit și în mobilioer. „Fiecare s-a organizat așa cum a fost cazul. Fiecare a schimbat ceeea ce era imperios necesar“, a conchis Bucovală.

Mireal Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deja va faceti treaba,stiti sa faceti ce trebuie facut ,adica sa lingeti dosuri,va veni si vremea cand va cadea de pe scaun si dosul vostru favorit
2
0
Felicitari parintilor pentru respectarea termenului de executie si pentru fondurile alocate. Inspectoratul organizeaza olimpiade nationale in perioada vacantei.
1
0
mare bou esti Scursura umana
0
2
AM AUZIT CA D-NA BUCOVALA ESTE MEBMBRU REVOLUTIONAR DECMRIE 89.IN CE REVOLUTIE A PARTICIPAT,CAND SI UNDE,CE FAPTE EROICE A FACUT ,CUM A INTRAT IN POSESIA CERTIFICATLUI DE REVOLUTIONAR ? SPER CA ORGANELE DE DREPT ABILITATE ALE STATULUI NOSTRU SA VERIFICE LEGALITATEA SI CORECTITUDINEA OBTINERII ACESTUI CERTIFICAT. SPER . ORI SE VA INTAMPLA ASA CUM SA INTAMPLAT SI CU EROII NOSTRI,MAZARE,UDREA,BICA ... MAI EXISTE CORECTITUDINE IN PATRIA NOASTRA !:?
3
0
Cum puteti spune ca sunt pregatite de inceperea noului an scolar, cand la o anumita scoala din orasul Constanta, colcaie gandacii in clase si parintii sunt chemati sau rugati sa igienizeze clasele?!? Mi-e sila de atata fatarnicie si minciuna!! Totul se face si se cumpara pe banii parintilor!! Unde sunt banii alocati de primarie?!??
2
1
Domnule Inspector -la Oltina prof de sport este un suplinitor in varsta, in timp ce o fata tanara cu facultate in domeniu nu a-ti angajato ca asa a vrut Primarul-este corect
7
1
varuit, parchet nou pus pe banii parintilor, banci luate de parinti, sigur ca sunt gata
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102