REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

De la Bucureşti la Constanţa se va circula pe autostradă din 20 iulie, pe un singur fir

De la Bucureşti la Constanţa se va circula pe autostradă din 20 iulie, pe un singur fir

Replica API 3 iulie 2012 | 00:00 147

Ministrul Silaghi a vizitat tronsoanele în lucru

Ministrul Silaghi a vizitat tronsoanele în lucru

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a inspectat, ieri după-amiază, tronsoanele de autostradă Cernavodă-Medgidia şi Medgidia-Constanţa, care ar fi trebuit să fie inaugurate pe 30 iunie. Potrivit acestuia, sectorul de autostradă Cernavodă-Medgidia va fi deschis circulaţiei pe data de 20 iulie, în regim de drum naţional, pe un singur fir.

"Am făcut inspecţia pe sectorul critic al autostrăzii, de la Cernavodă până la Constanţa. Pe această porţiune avem un grad de realizare de 85 la sută, pe sectorul care va fi deschis în regim de drum naţional. Pe celelalte sectoare nu sunt segmente critice", a spus ministrul. Acesta a subliniat că există o singură problemă la Ovidiu, pe Centura ocolitoare a municipiului Constanţa, unde trebuie relocată o conductă de gaze aparţinând Transgaz. "Singura problemă o avem la Ovidiu, unde trebuie să mutăm o conductă de gaz aparţinând Transgaz. În rest, constructorul este în termen, suntem mulţumiţi de el, sperăm să putem folosi acest drum nou către litoral în acest sezon estival. Pe 20 iulie, pe sectorul Medgidia-Cernavodă o să dăm drumul în regim de drum naţional, cu indicatoarele şi restricţiile de rigoare, iar de la Medgidia la Constanţa se va circula în regim de autostradă. Termenul de finalizare a lucrărilor este ianuarie 2013", a declarat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii. De precizat că tronsonul de autostradă Medgidia-Constanţa va fi închis timp de cinci zile, între 15-19 iulie, pentru a fi făcută legătura cu porţiunea Cernavodă-Medgidia, a declarat luni secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzaşu. Ministrul Silaghi a anunţat că nu se va putea circula de la Agigea laMurfatlar, pentru că vor trebui efectuate lucrări la sensul giratoriu de la Murfatlar. Acesta trebuie desfiinţat.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108