REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

De la ce a pornit "ciufuleala" în salonul En Vogue: două cliente, bătute de tatăl patroanei

De la ce a pornit "ciufuleala" în salonul En Vogue: două cliente, bătute de tatăl patroanei

Replica API 25 iunie 2013 | 00:00 148

Au vrut să se facă frumoase, dar au avut parte de un tratament... "special"

Au vrut să se facă frumoase, dar au avut parte de un tratament... "special"

Saloanele de înfrumuseţare sunt pe placul doamnelor, reprezentând, de multe ori, oaza lor de reîmprospătare a aspectului fizic. Însă, iată că există şi anumite astfel de locaţii care au ca efect tocmai contrariul. O femeie de 45 de ani, din Mangalia, a plecat dintr-un salon de înfrumuseţare, de pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa, cu dureri de cap şi de abdomen, întrucât, susţine ea, a fost bătută chiar de tatăl administratorului. Acuzaţiile îi sunt susţinute şi de o altă femeie, de 36 de ani, din Medgidia, care o însoţea. Bărbatul este cercetat acum pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe.

"Ciufuleală" în inima urbei de la malul mării! O femeie de 45 de ani, din Mangalia, M.S., a mers la un salon de înfrumuseţare, situat pe bulevardul Mamaia din Constanţa, pentru un tratament facial, dar a ajuns pe patul de spital, aceasta susţinând că ar fi fost bătută de tatăl administratorului. Mai exact, femeia a ajuns la salon însoţită de o altă femeie de 36 de ani, din Medgidia, la ora la care susţine că avea programare. Nu după mult timp, s-a iscat un scandal, întrucât salonul era pe punctul de a se închide, patroana susţinând că cele două cliente au venit prea târziu. De aici s-a dezlănţuit calvarul. Clientele au menţionat că administratorul şi-a chemat mai multe rude, inclusiv tatăl, care a intervenit pentru a le pune "la punct". "Am primit sesizarea la orele 19.36, o femeie susţinând că a fost agresată. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, aceasta fiind transportată la spital pentru investigaţii medicale. De asemenea, încă o femeie, ce o însoţea pe prima, a spus că a fost agresată de acelaşi individ, respectiv tatăl administratorului. S-a demarat o anchetă, bărbatul fiind cercetat pentru loviri sau alte violenţe", au declarat, pentru "Replica", poliţiştii constănţeni. Ca atare, femeile au avut parte de un tratament facial... "special", oamenii legii cercetând acum condiţiile în care s-a produs nefericitul eveniment. Menţionăm că evenimentul a avut loc pe 22 iunie, în jurul orelor 19.30.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102