REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

De la o ciondăneală s-a ajuns la crimă pe plaja din Eforie!

De la o ciondăneală s-a ajuns la crimă pe plaja din Eforie!

Replica API 18 mai 2022 | 00:05 5258

Detalii surprinzătoare au ieșit la iveală în cazul unui scandal izbucnit pe plaja Maroma din Eforie Nord. Mai mulți tineri au mers să facă poze și s-au apucat să mute un șezlong, moment în care a intervenit paznicul. A ieșit scandal, paznicul i-a dat peste mână unei tinere pentru că filma, iubitul ei s-a băgat și a început să-l lovească în zona feței, iar paznicul a căzut și s-a lovit cu capul de aleea din lemn. Acesta a decedat la spital. Inculpatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă.

foto cu rol ilustrativ

În fapt, la data de 13 august 2021, în jurul orelor 01:40, organele de poliție din cadrul Poliţiei Staţiunii Eforie au fost sesizate de către inculpat cu privire la un incident pe care l-a avut pe plaja Maroma din Eforie Nord cu un bărbat necunoscut, care păzea şezlongurile, şi care i-ar fi aplicat lovituri cu o sapă la nivelul spatelui.

Deplasându-se în zona indicată de inculpat, organele de poliţie au găsit-o pe victimă, care era întinsă inconştientă pe un şezlong şi, pentru că prezenta leziuni de violență la nivel cranio-facial, a fost imediat transportată cu ambulanța la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a fost internată cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral grav în condiţii neprecizate, comă GCS=3, hematom subdural avut emisfer stâng. Deşi victima a beneficiat de îngrijiri medicale de specialitate, fiind supusă de urgenţă unei intervenţii neurochirurgicale, nu şi-a revenit din starea de comă, starea sa s-a agravat, iar la data de 21 august 2021 a decedat în spital.

Am vrut doar să facem poze…

Iubita inculpatului, care, la rândul ei, formulase plângere penală împotriva victimei, pentru că ar fi ameninţat-o şi lovit-o în timpul incidentului, a declarat anchetatorilor, potrivit siteului Consiliului Superior al Magistraturii, că ea, inculpatul, împreună cu prietenele ei au mers toţi patru pe plajă să facă fotografii. Atunci când ea a mutat un şezlong, ca să facă poze, victima (paznicul) a certat-o şi i-a spus că este paznicul şezlongurilor şi i-a cerut să pună la loc acel obiect mutat. Atunci a apărut şi inculpatul, care s-a certat cu victima şi s-au insultat reciproc. Ea a intervenit şi l-a tras deoparte pe inculpat de tricou, astfel că acesta a şi căzut pe nisip. Victima a plecat de lângă ei şi s-a întors înarmată cu o săpăligă, cerându-le să plece şi spunându-le că „le arată lor”. Pentru că a filmat-o cu camera video a telefonului mobil şi i-a reproşat că îi ameninţă cu o armă albă, victima i-a arătat iniţial că foloseşte săpăliga la tăiat iarba, apoi i-a dat cu mâna peste mâna în care avea telefonul, ca să nu mai filmeze. De aceea inculpatul i-a reproşat victimei că i-ar fi lovit iubita, apoi i-a aplicat acesteia unul sau mai mulţi pumni. Victima a ripostat şi l-a lovit pe inculpat cu săpăliga la spate, cu cele două vârfuri ascuţite ale uneltei. Inculpatul s-a întors, i-a prins săpăliga, apoi i-a aplicat un pumn victimei, astfel că aceasta a căzut.

Inculpatul, adică Balan Robert Marian, a fost trimis în judecată pentru lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte, iar pe 13 mai a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se stie ca primarul din eforie, robert serban, sustine grupurile infractionale de multi a**. de la proxeneti p**a la drogati.
0
0
ORAS DE DROGATI BOSCHETARI TOTI CARE TOTI UMBLA CU CUTIT LA IEI CARE TE TALHARESC PE STRAZI DEVINA IE COMANDANTU POLITIE EFORIE IN FRUNTE CU PRIMARU CARE SUSTINE GRUPURI INFRACTIONALE DE TRAFICANTI PROXENETI
0
0
Pe criminali nu-i poti numi tineri ci gunoaie
1
0
t****i borati
0
1
Zmardoi betoon
0
0
a**a se intmpla daca le dai drumul agricultorilor din cl,tl,tr,il,gj,dj,etc pe plaja.Omoara oameni.5 ani ptr omor???
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367