REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

De la RAPORTURI SEXUALE cu un TRANSEXUAL, a ajuns să fie JEFUIT de o prostituată și AGRESAT de prietenul ei!

De la RAPORTURI SEXUALE cu un TRANSEXUAL, a ajuns să fie JEFUIT de o prostituată și AGRESAT de prietenul ei!

Replica API 18 octombrie 2019 | 00:00 406

În instanță

În instanță

Două persoane, o femeie și un bărbat, au fost trimise în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată după ce au încercat să fure o sumă de bani de la un alt bărbat, pe care l-au și agresat de altfel. Astfel, instanța de fond l-a condamnat pe Tungeay C. la 5 ani de închisoare în regim de detenție, pe când Mijghean M. a primit 3 ani în regim de detenție. Decizia a rămas definitivă la Curtea de Apel Constanța.

Analizând întregul material probator administrat în cauză în faza de urmărire penală, instanța a reținut că persoana vătămată a contactat un martor în prezenta cauză, transexual, care practica prostituția în vederea întreținerii de relații sexuale, în incinta unui hotel din municipiul Constanța. După întreținerea raporturilor sexuale, persoana vătămată a fost abordată de inculpata Mijghean M., care și ea practica prostituția în incinta aceluiași hotel. Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice a acceptat și a urmat-o pe aceasta în camera ei, unde, pe întuneric, ea a incercat să îi sustragă banii pe care acesta îi avea într-un plic în rucsacul cu care venise în hotel. Conform declarației persoanei vătămate date în cursul urmăririi penale, inculpata când a văzut că a fost descoperită încercând să sustragă banii, bani pe care deja îi avea asupra sa, a început să strige după ajutor susținânnd că este violată. În acest moment a intrat în cameră inculpatul Tungeay C., care susținând că asigură paza în hotel a întrebat ce se petrece. Inculpata i-a înmanat suma de bani sustrasă, în cuantum de 2.400 de lei, iar inculpatul, având în vedere că persoana vătămată îi bloca posibilitatea de a pleca, acesta postându-se în ușă, a înbrăncit-o și a părăsit incinta hotelului cu suma de bani. După acest eveniment, persoana vătămată a contactat poliția, care a sosit la fața locului. Acestă situație de fapt prezentată de persoana vătămată, potrivit rolii.ro, se coroborează cu declarațiile mai multor martori. Instanța a decis: ”În baza art. 396 alin. 2 C . proc. pen., instanța constată, dincolo de orice îndoială rezonabilă, că fapta există, constituie infracțiune și a fost săvârșită de inculpați”.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt curios ce rol au aceste asa zise stiri?
0
0
si bordelurile astea daca or sa fie sa fie adunate toate intr-un singur cartier ca red square, ca sa nu ne trezim cu un bordel chiar langa bloc care sa faca dintr-un cartier ok un cartier rau famat, daca deschideti sa le deschideti in zona peninsulara.
10
1
Ca sa terminam cu probleme de genul asta trebuie legalizata prostitutia , cine are chef de senzatii tari se poate duce in liniste si siguranta la bordel , este mai sigur si pentru fete si pentru clienti !
13
3
Avit amatorilor de placeri deosebite si senzatii tari.
12
2
Turcii infractori, talhai si violatori trimiteti-i la Erdogan sa ii aseze le linia frontului din Siria.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218