REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

De luni, DAN MARIN, noul director al RAJDP!

De luni, DAN MARIN, noul director al RAJDP!

Replica API 4 decembrie 2020 | 00:00 8198

Directorul Regiei Județene de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța, Lucian Lungoci, și candidat la Camera Deputaților din partea PSD, se retrage de la șefia regiei. În locul său va rămâne Dan Marin (inginer).

Lucian Lungoci a precizat că se retrage după patru ani în care a reușit să plătească aproape integral o datorie de 61 de milioane de lei și în care salariile angajaților nu au întârziat nici măcar cu o zi.

”Din câte am înțeles, la RAJDP rămâne o persoană agreată de conducerea Consiliului Județean, din interiorul Regiei, un inginer construcții drumuri, domnul Dan Marin. Este bine că rămâne cineva din interiorul instituției care cunoaște foarte bine activitatea și toate componentele acestea ale Regiei.” a zis Lucian Lungoci, pentru Replica. Lungoci își va încheia activitatea luni.

V.S. L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va spune ceva SC Dasi Premium Construct SRL, dle Dan Marin?
2
0
Lungoci este un oportunist. A stat vreo 12 ani pe la alte partide, in 2016 a venit la PSD si imediat a prins pozitie eligibil in CJC, director la drumuri, secretar executiv si acuma deputat fara absolut nici un merit personal ci doar impins in fata de Ghita. Pacat de oameni seriosi din PSD care au fost marginaluzati de oprtunistii Mututeanu , Lungoci, Marilena, Nicoleta, etc
0
1
Luci iti mai aduci aminte cand mergeai din magazin in magazin si luai spaga ... ce timpuri la opc...
2
1
Lasa dracu pe chelu asta, ia ziceti, Cielo galben din imagine ma intereseaza, e de vanzare?
1
0
viseaza guvernul PSD. Mai bine ar invata o meserie si ar lasa politica.
6
1
Succes! Un adevarat inginer cu experienta! Merita noul post de director
4
1
Asta era tariful sa plateasca toate datoriile. L-au pus pe lista sa primeasca imunitate parlamentara. Altfel merge la puscarie. O sa se vada ca aceast individ a deturnat bani mai rau ca pe vremea lui Darie si Constantinescu.
5
3
..cred va este.....VETERAN DE RAZBOI...
5
0
Un drumar foarte bun .... Succes Dan Marin !
8
1
a semnat o adeziune la pnl. altfel nu ajungea pe post
7
0
Ai spus corect, acolo e un focar pisdist rosu. Toti angajati cu PCR pile, cunostine, relatii si PSD. Inca astept de la marele peneleu sa vad schimbari adevarate, nu sa aduca arhitecti din Eforie.
8
0
Inginerul Marin este un adevarat profesionist. Nu este un prost adus de la partid, cum au fost predecesorii sai. O sa vedeti.
19
3
Este probabil cel mai capabil om din regie care putea ajunge sef.
21
1
Bai idiotiilor Dan Marin asta e cel mai mare hot! Lungoci un idiot pus politic. Tot ce este acolo la RAJDP e pe mana cu PSD. Sa il intrebam pe domnul Lungoci cum a ajuns acolo ca furnizor de servicii INTERSAT.
14
16
Cata infatuare.....!!! Adica ,tu nu il cunosti pe acest inginer care ti-ar putea fi tata si probabil ca este acolo de 30 de ani pentru ca este bine la stat....niciodata psd
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614