REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

De-o lună în America, Andreea Bănică plânge de dorul copiilor. „Sunt îngrijorată, niciodată n-am stat atât de mult departe de ei”

De-o lună în America, Andreea Bănică plânge de dorul copiilor. „Sunt îngrijorată, niciodată n-am stat atât de mult departe de ei”

Replica API 14 martie 2019 | 00:00 497

Andreea Bănică

Mâine se împlinește o lună de când Andreea Bănică și-a luat un angajament greu: primul și cel mai lung turneu al său în ultimii 10 ani, de când a devenit mamă, o lungă serie concertistică în Statele Unite și Canada, care se va încheia săptămâna viitoare. Andreea, care a ajuns la 40 de ani, din care 25 petrecuți pe scenă, nu o mai ”arde” ca pe vremuri în ”Fiesta”, ”Samba” ori ”Rupem boxele”, cu câteva ore de somn pe noapte.

Turneul american a stors-o la propriu. Vedeta ne-a mărturisit că a obosit, dar e foarte fericită că și-a îndeplinit visul de-o viață. ”Întotdeauna mi-am dorit să susțin un turneu pe continentul american, însă n-am crezut că-i atât de greu! Sărim din avion în avion, zburăm foarte multe ore, distanțele sunt mari și abia acum, după o lună, am început să mă obișnuiesc. Partea bună e că, în acest turneu, mi-am înfrânt frica de zbor. E pentru prima oară în viața mea când adorm în avioane”, ne-a povestit artista, care acum a schimbat țara și îndură frigul din Canada. Urmează să cânte în Edmonton, Calgary și Vancouver, alături de un pluton artistic format din Gheorghe Gheorghiu, Adrian Enache și Raoul, echipă condusă de Bebe Mihu.

”Fiecare dintre artiștii cu care am plecat în turneu are alt stil, face parte din altă generație și mă bucur să fiu aici alături de o echipă așa frumoasă”, mai spune ea. De-o lună în America, Andreea Bănică plânge de dorul copiilor.

”Sunt îngrijorată, niciodată n-am stat atât de mult departe de ei” Mai greu decât programul în sine e dorul de casă pentru Andreea. De-o lună departe de soț și de copii, cântăreața se simte copleșită uneori. ”Știu că totul e bine acasă, dar tot sunt îngrijorată, niciodată n-am stat atât de mult departe de copiii mei, de soțul meu, mi-e dor de ei. Aștept cu nerăbdare să vină seara, să văd ce fac copiii, îmi trimite Lucian filmulețe cu ei, să văd ce au mai făcut. A rămas el cu Noah și cu Sofia, am toată încrederea în el că se descurcă așa cum trebuie, dar mama e mama, nu pot sta împăcată. E foarte greu să fii plecat de lângă familia ta atât de mult timp”, ne-a mărturisit Andreea.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a dus sa castige si ea un Banica si dupa o saptamana doua a dat de greu. Hotelurile nu se construiesc din stat acasa cu copii. Zi merci ca mai cotizeaza ceva fraierii aia rupti de dor de prin America. Altfel, la arta ta expirata, nu scoteai nici de-o shaorma.
3
0
Urate sunteti futu va plasticul ala din pometi!Va standardizeaza astia pe toate aratati ca niste Reptile de mana a 4 a.Si Andreea se incadreaza in proverbul : Poti scoate omul de la tara oricand dar tara din el niciodata!
4
0
Vai de mine , Madona din Ro... Ce numesti turneu fa proasto...?!? Te crezi Lady Gaga cu cantatul tau in carciumi din placaj ?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218