REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

De sărbători, constănțenii iau cu asalt sălile de fitness

De sărbători, constănțenii iau cu asalt sălile de fitness

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:00 291

foto: Getty Images

Constănțenii pun din ce în ce mai mult accentul pe sănătate dar și pe fizic, luând cu asalt sălile de fitness din municipiu. O parte din săli sunt deja la capacitate maximă, nemaiputând să primească noi membri. Cele încă disponibile pregătesc surprize pentru membrii sălilor dar și pentru cei din afară.

Sălile de fitness din Constanța au pregătit pachete care mai de care mai atrăgătoare pentru perioada sărbătorilor. Reprezentanții unităților precizează că pregătesc pentru publicul constănțean o mulțime de surprize pe care le vor face și publice exclusive în perioada sărbătorilor. Însă până atunci trebuie să știți că foasrte puține săli de fitness mai au locuri disponibile, iar rezervările trebuiesc făcute din timp. De exemplu, sala Fit Gym, în momentul de față, nu mai are locuri disponibile, aceasta funcționând la capacitate maximă. Cu o suprafata de peste 500mp, structurată pe un singur nivel, acesta este printre cele mai mari și spațioase săli de fitness din Constanța. În cadrul sălii abonații pot beneficia și de servicii de masaj terapeutic sau de relaxare. Abonamentele se fac pe bază de contract, semnat lunar de câtre doritori. Studenții și elevii beneficiază de reduceri la abonamentele achiziționate. De sărbători, în sală vor avea loc concursuri de care pot beneficia și cei neînscriși.

Cu o capacitate de 2.000 de persoane, sala World Class încă mai are locuri disponibile, însă doritorii ar trebui să se grăbească. Pentru accesul în sală se poate semna un contract pe o lună, trei luni sau un an. Dacă optați pentru abonamentul de un an trebuie să știți că acestuia i se aplică o reducere substanțială. De reduceri pot beneficia și elevii sau studenții. Aici încă mai sunt locuri libere pentru doritori. Spre deosebire de celelalte săli, acesta are și un bazin de înot de care pot profita toți cei înscriși în sală. Un alt beneficiu al celor care optează pentru World Class faptul că ai acces la orice sală din oraș, nu doar cea la care s-a semnat contractual. Reprezentanții precizează că de sărbători se vor aplica reduceri la contractele semnate pe un an dar și alte surprize care urmează a fi communicate.

Element Aqua Studio din Constanța este un altfel de centru de fitness care oferă antrenamente de fitness acvatic fiind și singurul din această zonă. Clubul este definit de un concept special de fitness acvatic care pune accent pe aquabike. Aici beneficiezi de clase precum: aquacycling, aquafitness, aquazumba, cursuri de înot pentru copii și clase pentru mămici. În timpul unei sesiuni de 50 de minute beneficiezi de: tonifierea corpului, crearea rezistenței organismului la antrenamente mai îndelungate, reducerea stresului asupra articulațiilor și bineînțeles ai parte și de beneficii asupra sistemului cardio vascular sau respirator. Gradul de ocupabilitate în această sală este destul de mare, iar doritorii ar trebui să sune cam cu o săptâmână înainte pentru a prinde un loc disponibil însă sunt și cazuri în care se poate găsi un loc disponibil mai devreme.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102