REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

De ziua jandarmilor constănţeni, presa a fost invitată la Tir!

De ziua jandarmilor constănţeni, presa a fost invitată la Tir!

Replica API 27 iulie 2013 | 00:00 191

Jurnaliştii s-au întâlnit cu... ţinta

Jurnaliştii s-au întâlnit cu... ţinta

Jandarmii constănţeni au sărbătorit pentru al doilea an, Ziua Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa "Mihail Kogălniceanu", stabilită pentru data de 26 iulie. Propunerea acestei date a venit din partea colectivului IJJ Constanţa şi reprezintă data la care a fost înfiinţată prima Companie de Jandarmi din oraşul de la malul mării, care s-a realizat în anul 1894. Astfel, vineri, 26 iulie a.c., cu începere de la ora 08.00, în prezenţa personalului de la reşedinţa inspectoratului s-a arborat Drapelul Naţional, în acordurile Imnului de Stat.

Ceremonialul a continuat prin acordarea de diplome de merit, felicitări şi mulţumiri din partea inspectorului şef pentru personalul care a obţinut rezultate foarte bune în îndeplinirea misiunilor, printre aceştia numărându-se, col. ValentinVerzea, cpt. Anca Solomon, cpt. Bogdan Davidencu, plt.adj. Liviu Berhec, plt.maj. Rugină Ion Constantin, plt. Boca Mihai Mihai Daniel, Plt. Chihaia Victor Valentin, plt. Stoica Gheorghe Cornel. De la ora 09.00, în poligonul Cumpăna, jandarmii au executat o tragere demonstrativă, urmată de "Cupa Presei la Tir" la care au participat reprezentanţii mass-media. În acest an, competiţia a fost foarte disputată, în final a ieşit învigător Mihai Stan, "Ziarul de Imobiliare", urmat de Robert Bak, de la ziarul Cuget Liber şi Gâscan Alexandra. "Din 2005 tot organizăm concursuri de TIR şi mă bucur că participaţi, că sunteţi alături de noi. Nu au mai fost condiţiile care au fost de Ziua Jandarmeriei, când bătea vântul şi a fost foarte frig. Vara este altceva, ce-i drept, s-au dilatat gloanţele şi multe au trecut pe lângă ţintă, dar per ansamblu a fost mult mai bine decât la precedenta activitate. O altă ediţie intenţionăm să facem la sfârşitul sezonului estival, când vom face şi o evaluare a activităţii desfăşurate pe durata sezonului estival", a declarat, pentru "Replica", Costică Cojoc, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Premierea jurnaliştilor a fost făcută de inspectorul şef, col. dr. Costică Cojoc. Cei trei câştigători au primit ca premiu simbolic, pistoale cu apă, pentru a se putea antrena pentru competiţiile viitoare. "Vreau să le mulţumesc celor care au răspuns invitaţiei noastre şi au fost alături de noi în poligonul de la Cumpăna, poligon pe care-l folosim de regulă pentru aceste activităţi. Ca o apreciere, cred că au evoluat de la Ziua Jandarmeriei, când am avut concursul anterior dedicat celor care lucrează în mass-media. Cei care s-au clasificat printre primele locuri au obţinut rezultate performante şi este meritoriu faptul că cei care au venit pentru prima dată la concursul nostru, au obţinut rezultate bune, "s-au întâlnit cu ţinta", a adăugat şi colonelul Constantin Burcuţă, primul adjunct al inspectorului şef al IJJ Constanţa.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218