10.4° Constanța Mar., 4 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6142
10.4° Constanța Marți, 4 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6142

Decanul facultăţii de Jurnalism de la Şaguna a încetat din viaţă

Replica API 18 noiembrie 2015 232

Decanul Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării şi Ştiinţe Politice George Pruteanu din cadrul Universităţii Andrei Şaguna a decedat. Ştefan Georgescu, în vârstă de 60 de ani, a murit după ce a făcut un accident vascular cerebral şi a stat un timp în spital în comă indusă. Conform site-ului EJO (European Journalism Observatory) în 1978 a absolvit Academia navală Mircea cel Bătrân. Era lector la Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării şi din 2010 devenise şi decanul acesteia. De asemenea, era editor pentru site-ul EJO.

Senatul Universitatii Andrei Şaguna din Constanţa, împreună cu întreg personalul universitatii si studenti, îşi exprimă regretul profund pentru trecerea în eternitate a domnului lector.univ.dr Stefan Georgescu, decanul Facultatii de Stiintele Comunicarii si Stiinte Politice, distins colaborator şi adevărat prieten.

Lector.univ.dr Stefan Georgescu a fost directorul Departamentului de asigurare al calitatii in UAS, iar mai apoi decanul Facultatii de Stiintele Comunicarii si Stiinte politice, punându-și amprenta seriozitatii, competentei si onestatii sale in fiecare activitate depusa. Prin munca sa a exercitat în permanență o influenţă pozitivă asupra colaboratorilor, iar datorită generozităţii sale, a solicitudii, optimismului şi comportamentului empatic, va rămâne mereu în mintea şi în sufletul discipolilor şi colegilor săi.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

A avut valoroase participări la proiecte europene internaționale și a fost invitatul mai multor universități din străinătate pentru a susține conferințe.

Ca om, profesorul Ştefan Georgescu a fost apreciat și admirat atat de studenți cât și de cadrele didactice.

Senatul UAS regretă irecuperabila pierdere, este alături de familia îndoliată şi transmite condoleanţe tuturor celor care l-au cunoscut şi preţuit pe cel care a fost lector.univ.dr Stefan Georgescu.

Slujba de înmormântare, va avea loc vineri,19.11.2015, la ora 11,00, la Biserica Sfânta Maria (Bulevardul 1 Mai).

G.D.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Prima pagina

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347