REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Decapitări oficiale în Pro România: sancțiuni aspre pentru cei 7 deputați care au votat guvernul PNL

Decapitări oficiale în Pro România: sancțiuni aspre pentru cei 7 deputați care au votat guvernul PNL

Replica API 6 noiembrie 2019 | 01:01 401

Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin au fost suspendați din Pro România, iar ceilalți 5 deputați care au votat cu liberalii își pierd funcțiile din comisiile parlamentare precum și funcțiile de conducere din teritoriu.

Biroul Executiv al PRO România a decis ca „toți deputații care au acționat în afara deciziilor luate în interiorul partidului și au votat pentru învestirea Guvernului Orban” să fie revocați din funcțiile de coordonatori județeni și să li se retragă sprijinul politic pentru toate funcțiile pe care le dețin în cadrul Parlamentului, potrivit unui anunt al partidului. De asemenea, vicepreședinții și prim-vicepreședinții care sunt în această situație vor fi suspendați din partid.

„Integritatea morală este una dintre valorile pe care toți membrii PRO România trebuie să și le însușească, deoarece acest partid a fost gândit ca o alternativă serioasă și credibilă la metehnele vechii clase politice. Din aceste considerente, decizia de sancționare a celor șapte deputați vine ca o consecință firească a pierderii încrederii cu care au fost învestiți de către toți colegii noștri. PRO România va rămâne în opoziție și va continua să își respecte electoratul prin susținerea politicilor și valorilor de centru stânga europene”, a mai transmis formațiunea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intr-o zi o sa ne trezim cu custodele coroanei la Cotroceni, nu mai este mult pana la icoronarea reginei fara de tara.
1
0
Pacat ca serviciile si-au deconspirat ofiterii acoperiti ordonand-u-le cum sa voteze!
0
0
la revedere Monta
2
1
Parlametarul trebuie sa faca politica partidului ca nu a fost ales pe persoana fizica sau ca il cheama X sau Y a fost ales pe o lista de partid
4
0
Impusca te, te-ai facut de cct, la greu!
3
1
Du-te dracului de morsa umflata! Crezi ca am uitat cine esti si din ce partid de cacat ai zburat?! Jeg ai fost jeg ai ramas!
5
1
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
6
2
Un kkat cu mot! Asta-i pinochio ponta!!!
7
2
Un nemernic ce trebuie sa dispara din politica.
7
1
PONTA , da chiar nu tie RUSINE de acest popor,care tiai batut joc de ei fara rusine , SICTIR
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614