REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Decebal Făgădău

Decebal Făgădău

Replica API 10 mai 2019 | 00:00 303

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, şi ceilalţi social-democraţi, profund impresionaţi de stadionul inaugurat de primăriţa Mariana Gâju la cumpăna

M-am decis, fac stadion,

Că văd că e de bonton!

Iau modelul de la Gâju,

Că la Cumpăna e vâju'!

Vijelie, ploi de stele,

Să fim toţi mândri de ele!

Realizări şi stadioane,

Le strigăm la megafoane!

Doamna Gâju, ce delir,

Eşti frumoasă... elixir!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cat mai mule realizari in interesul cetateanului
5
1
Mult succes in continuare dl primar
6
3
Felicitari
5
3
Bravo domnule primar
5
3
Si ce e rau in faptul ca avem de unde invata?! Stadionul de la Cumpana e un exemplu pozitiv demn de urmat!
3
2
Avem rabdare de 25 de ani cu conducere PSD in Constanta , ce cacat mai mancati cu rabdarea si cu alte baliverne, dar se pare ca exista mult sadomasochism in Constanta sau mult prea multa indiferenta, dar macar gandul ca nu mai aveti mult de taiat frunza la caini cred ca bucura pe oricine.
1
5
O initiativa buna. Carcotasii... sunt si vor mai fi
7
2
Oare cand vom invata sa apreciem ceea ce avem si ce se face in orasul nostru. Lucrurile nu se rezolva de pe o zi pe alta si procedurile dureaza. Curand vom avea si la Constanta o sala polivalenta, insa trebuie sa avem rabdare. Felicitari pentru realizarile dvs!
5
3
Hai poate mai da cateva modificari de PUZ uri si ceva autorizatii ca sa fie bine, sa fie dosarul dna mai strong. Astia sunt asa de prosti ca repete porcariile facute de Mazare inainte, sperand ca pe ei nu-i prinde nimeni. Macar aia au fost uniti, astia nici uniti nu sunt, o sa se toarne intre ei ca sobolanii !
3
5
hai ca se apropie alegerile locale, o sa vada Fagadau vostru mwue ce o sa si ia, de o sa se sature !!!
4
7
Traiasca Partidul Socialisttttt, bravoooo, oameni ca ei nu mai gasiti, traiascaaaa postacii PSD !!!!
3
8
Bravo lor ! Ne vor binele !
6
2
Acest prostalau , un sugator de pula al mascariciului si recompensat cu terenuri pentru asta , este unul din cei mai prosti primari din toata tara , incluzand si pe cei de la comune de care nu a auzit nimeni...
4
8
Bah baieti, nici dracu nu-i mai voteaza pe astia, n-au facut nici un cacat in 2 ani si probabil ca nu vor face nici de acum incolo. Sau poate voua vi se pare ca 2 trotuare si 3 popici sunt lucruri de Lauda, nu mah baieti astea sunt lucruri normale, nu lucruri cu care sa te lauzi
4
4
Adica toata gasca lui Mazare se reuneste la Poarta Alba in curand, si Fagadau care a furat cu ei 10 ani inca in libertate vrea sa zica ca el nu a stiut ,nu a vazut si nu a furat nimic. Poai doar niste cretini pot crede asa ceva, si sa mearga cu el inainte....
5
4
Bah da voi chiar sunteti atat de tampiti in orasul ala de votati toti handicapatii si toti manglitorii, astia pe care ii aveti acum sunt chiar mai prosti decat aia de dinaintea lor.
4
5
Pfff, ma da cati postaci mai are PSD ul de pierd vremea pupand in cur un hot ca Fagadau si o tata ajunsa primarita
4
6
Felicitari domnule primar!! Mult succes in continuare!!!
5
5
Felicitari dl primar!
6
4
Felicitari ! Toata sustinerea noastra ! Nu inteleg de ce oamenii trebuie sa jigneasca , atunci cand isi exprima opinia ......
7
4
Felicitari domnului primar!!!
6
4
Cand dadeai interviu ca nu iti miroase gura erai transpirat de nervi.Esti un nimeni pentru Constanta!
4
7
Arata excelent stadionul din Cumpana
2
2
Foarte frumos!
7
2
Cu siguranta ca lucrurile vor evolua pozitiv, incep sa se vada la Constanta realizari iar perspectivele sunt pozitive Forta DECEBAL !
10
3
Doamna Gaju este un fenomen, felicitari!
4
4
Felicitari domnule primar! Mult succes in continuare.
10
3
Felicitari!!!
8
3
Felicitari domnului primar Decebal Fagadau! Cel mai tare primar!
11
5
Felicitari doamnei primar Gaju! Un primar care vrea binele locuitorilor din Cumpana si merge pana-n panzele albe pentru a-l obtine!
6
3
Felicitari. Stadionul arata super, iar Decebal Fagadau este cel mai potrivit pt a fi primar.
10
4
Cu domnul Fagadau primar lucrurile incep sa intre intr-o normalitate asa cum ar trebui sa fie intr-un orasprecum este Constanta
11
5
Un om care iubeste Constanta si constantenii.Constanta a inflorit si curand va fi cel mai frumos oras din Romania.Felicitari d-le primar!Mult succes in continuare!
11
5
Decebal Fagadau reprezinta cea mai buna optiune pentru Constanta, improscati cu noroi fara argumente, lucrurile incep sa se vada in Constanta dar noi vrem ca totul sa se faca peste noapte....asa e cu mintile inguste, se lasa manipulate
11
6
Felicitari, domnule primar! Constanta arata din ce in ce mai bine datorita dvs! Va uram mult succes in continuare! Pentru necunoscatori, urmariti toate activitatile de pe Facebook : Primaria Constanta inainte sa spuneti ca nu se face nimic in acest oras!
10
6
Cu siguranta un pas important pentru noi doi, usor usor vor realiza ce si-au propus pentru cetateni din ceea ce observ eu. Succes in continuare!
6
4
Felicitari doamna Gaju si domnu Fagadau. Lasati lumea sa vorbeasca, noi stim ca faceti treaba. Continuati tot asa pentru ca se vad lucruri in oras. Felicitari !
11
6
Mazare era mascarici pt ca era cu,carele alegirice,FAGADAU nu este bun pt ca ...nu ar fi facut nimic,desi nu se vad locurile de joaca,autobuzele etc....Lasa sa vina Palas care nu a facut nimic ,nici cand a fost prefect.SUCCES dnule Fagadu!....carcotasii sa trancaneasca in continuare ....altceva nu stiu sa faca.
5
7
Daca nici Decebal Fagadau nu este bun de primar, scrieti un nume mai potrivit. Exact: nu prea aveti...
9
6
Un primar foarte bun se vad lucruri frumoase in oras
9
6
Fagadau a facut multe in oras. Se vede in fiecare zi ca orasul arata mai bine. Fagadau trebuie sa mearga mai departe!
9
5
cel mai slab primar al Constantei.. e si un paradox, mazare corupt, asta nedovedit inca
6
9
O curva si un papagal care vrea sa fie primar. Doi fraieri pe care lumea nu da 2 bani. 2 scursuri dr kkt. Plus si un prost de la CJ.
7
9
Prostanacul asta de tzaranoi din Beidaud , cu freza si fatza de ginere mort nu se intreaba si el de ce il accepta doar cei din cartierul de modulare sau cativa pensionari cu permise ratc...?!? Du-te mah incapabilule si cheltuie banii obtinuti din vanzarea terenurilor obtinute de la mascaricul dereglat psihic si lasa-ne in pace...!
9
7
Nea Felix de la apa...vezi bre ca fufa matale a prins aripi la pasarica
10
2
Mai Fagadau arata ma si tu ce faci ! Nu ai stadion , sala polivalenta , bazin olimpic , Cazinoul e o ruina , strazi vai mama lor si un oras infect !
13
6
Vaaai. Pai cu Niko centurista ne fotografiem? A terminat cu barbatii si a inceput cu femeile. Spagangioaica si proasta.
11
1
dragi Constanteni, va rog din suflet sa iesiti la vot si pe 26 mai sa va aratati aprecierea pentru Domnul Primar FAGADAU, cel mai tare primar din toata tzara.
9
16
Mai e un an de poze de rahat si gata, il mai voteaza naiba
26
10
la pozat este primul.la munca este mai greu.zictir !
23
9
Bercaru din PSD barfeste si calomiaza continuu si agresiv in scoala administratia locala si Fagadau face poze cu maimuta!
17
1
Primarul Constantei, Decebal Fagadau, flancat de cei mai activi consilieri judeteni ai PSD, Nicoleta Bercaru si Adrian Beres, felicitari!
9
22
Sora asta alui fagabou sora de LOJA SATANISTA spunea ca pamantul e rosu. Tare as fi vrut sa vad gazonul de pe stadion rosu. Din pacate tot astia cu CAMASILE VERZI va vor rade intre coloane.
7
8
asta e nivelul lui, sa inaugureze un teren de comuna pe care vor paste oile
23
6
Forta PSD!
11
20
Cine i fufa de langa astia doi?
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614