REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Decebal Făgădău

Decebal Făgădău

Replica API 27 iunie 2020 | 00:00 1626

Decebal Făgădău, primarul Constanței, a tăiat din sporurile către angajați:

Ia, gata cu atâția bani,

Că doar nu oți fi varani!

Să mai dăm și-n alte părți

La biserici, că au cărți!

Și citesc să vină ploaia

Și uite: apă cu droaia!

Coduri au venit și vin

Acum am vrea cer senin!

Să fie plină Mamaia

Să avem profit, păi d-aia!

Prin urmare, ne rugăm,

Tot la cărți noi ne apelăm!

Să nu vă aud că spuneți

Că de ce și că nu vreți!

Notă: textul reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pnl nu are oameni pt guvernare Psd are oameni foarte destepti dar si multi hoti daca s ar debarasa de ei ar face treaba buna
2
0
Desi multi neaga...se vad realizarile. Nu se compara cu administratia Mazare!!! Omul asta a facut multe pentru oras..oricat ar incerca pnl-sti si usr-isti sa urle ca nu face...astia nu vor decat sa bage Constanta in rahat!!!! Un amiral de plastic si un hot de apartamente ANL si fonduri europene. Merita vreunu sa fie primar? NICIOADATA!!!
4
1
Fagadau, servantul gruparii, ocrotitor de dihanii din Primaria lu Mazare si marele MUTILATOR al aspectului orasului. Cladiri urate puse alandala, in noime ticaloase. Cu boul de Babu in comisia de urbanism si prostul ala de arhitect sef care nu e arhitect. Cu totii veniti in Constanta cu biscuitele pe conducta.
2
3
E mai bun decit Mazare si nici nu vad altul din cei ce s-au anuntat ca e mai bun ----Cred ca va ramine tot dl primar
3
2
Nu mio luati in mana de rau, dar tot Deci ramane primar.
2
3
...pe 27 sept va fi sfarsitul epocii Mascariciului si a elevului sau repetent...asta din urma a pus Primaria pe chituci...nu mai are nici un ban in visterie ...
5
3
Muie o sa-i dau curvei de nevesta-ta. Si o sa-i largim gaoaza, ca-i place cel mai mult s-o suga-n cur. Vezi ca o fute Mihai, ba muistule.
1
2
la toti comentatorii care pe un leu de postare il ling in gaoz pe hotul fagadau !!!
4
5
Bai retardule, tampit sa fii sa nu vezi ceea ce a facut Fagadau pt oras.Sa vina Stelian Ion sa ne transforme intr-un oras de gay sau Chitac care s-a remarcat prin ce sau cu ce?Sa fim seriosi:nimeni nu lauda pe nimeni, decat ceea ce se vede cu ochiul liber.Oftica-te
8
4
Multumim dlui Fagadau pentru grija pe care a acordat-o constant elevilor din Constanta, prin programul de rechizite, transport gratuit, terenuri de sport modernizate, cabinete medicale reabilitate, bursele scolare. Din pacate pentru toate aceste realizari,unii vor muri de icter galben! Orb sa fii , si tot auzi din gura copiilor despre toate aceste realizari!
8
3
Chitac mi-a fost profesor. Chitac este un excroc. PNL este compus din excroci. Am fost in TNL care este scoala pentru viitorii hoti si combinatori. Chitacule esti un bou.
10
5
Sa iasa oublic si sa spuna ceea ce a realizat din programulnpromis in 2016.
8
8
Sunt aceiasi postaci care l-au laudat pe Mazare mai bine de 15 ani.In timp ce postacii il laudau,Mazare fura din banul public si ne instraina terenurile ca si cum ar fi fost al lu tat-su..Acum tot ei il lauda pe Fagadau mostenitorul lui Mazare.Nici Fagadau nu poate sa fure daca nu-i canta un laudac.Ti-ai naibii de nemernici !
9
9
Clar fagadau va castiga din nou, nu sunt deaparat bucuros, dar nici trist, am fost sceptic, dar in ultima perioada se vede clar intentia lui de a face din Constanta un oras cu adevarat European. Cat despre amiral, sau combinatorul ala de la USR, sunt departe de a face administratie, oamenii nu stiu ce inseamna primarie si vorbesc. Succes, Decebal Fagadau !
11
15
Cu toate criticile aduse,suntem mandri de ceea ce ati realizat.Gura lumii nu o puteti astupa.Succes mai departe !
12
11
Chiar daca nu vreti sa vedeti, orasul nostru este, de la o zi la alta, schimbat in bine. Si acum, dar si in timpul starii de urgenta, s-au luat toate masurile necesare ca noi, constantenii, sa fim protejati. Succes domnului primar!
13
9
Daca da, de ce da, daca taie, de ce taie! Daca face, de ce face, daca nu face, ooooo, nu face nimic pentru oras! Va place in schimb ce face Guvernul Orban? Ca nu misca un deget pentru romani, pentru economie, pentru tineri, pentru elevi, pentru parinti? Ce face concret acest Guvern? Se distreaza pe pandemie ca si cum totul in tara merge ca pe roze si asta a mai ramas. Rad de noi si de sacrificiile pe care le facem zi de zi, sa ne fie bine! In timp ce altii petrec la un pahar, altii muncesc si misca ceva in acest oras! Bravo, Decebal Fagadau!
13
10
Nu am votat Psd la ultimele alegeri....Mare greseala cand vad ce caricaturi avem acum care ne distrug...Decebal Fagadau isi face treaba indiferent de cum latra ceilalti
12
13
Continuitate pentru un oras prosper! DECEBAL FAGADAU Primar !!
17
14
Foarte bine! Ca Guvernul nostru doarme...sau mai bine spus, bea si fumeaza in spatii inchise!!! In loc sa salveze economia...tot primaria sa faca ceva. Dam bani la spitale..dam bani la drumuri ..acum sa sam bani si la agentii economici...poate asa mai salvam si cativa amarati de au ramas someri. PNL ati ajuns ultimul partid...imi este scarba de voi!!!
11
9
Liberalii frustrati ca iarasi s-au capatuit cu amiralul vietii , mor de oftica cand vad ca Fagadau ia masuri corecte in vremurile astea complicate. La groapa de gunoi a politicii romanesti, dragi liberali!-Rares RujRoz
17
9
Este e omul de care Constanta are nevoie in continuare sa duca la bun sfarsit proiectele incepute mult succes domnule primar
18
14
Fagadau Decebal PRIMAR. Un om educat, muncitor si constantean. Restul hahalere oportuniste. Constanta se schimba si se vede! PSD singurul partid politic ROMANESC.
18
12
Chiar daca sunteti penelisti sau ce cacat sunteti trebuie sa recunoasteti ca orasul Constatanta se schimba radical. Fagadau munceste si acum se vad rezultatele. De acum incepem sa ne dezvoltam. Mazare a distrus orasul cu complicitatea PNL. Sa ma cac in capul vostru de tigani jegosi. Asta e PNL o adunatura de tigani.
16
9
Daca va castiga alegerile Fagadau va mari impozitele la populatie ca ,vezi Doamne, nu au fost "actulaizate " de mult timp.Cunoastem regula.Trai neneaca la Primarie.Romania fara PSD !
9
15
a facut pe pizda ma-tii de pesedeu jegos !!!
12
13
ba asta cel putin sa miscat asa cat a putut nici nu imi imaginez stelian ion , murat murad sau cum l-o chema sau doamne fereste chity ca ne ducem din nou in era mazare cel putin e transparenta , nu mai sunt magarii domneste legea e putin mai bine zic si yo ca prostu in targ ... PLM
16
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218