REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Decebal Făgădău, către liberali: „Sper să vină și ziua în care vom avea ședințe utile, nu doar interesante”

Decebal Făgădău, către liberali: „Sper să vină și ziua în care vom avea ședințe utile, nu doar interesante”

Replica API 30 mai 2018 | 22:14 317

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a spus la final de ședință de Consiliu Local Municipal, care a avut loc marți, 29 mai, că este dezamăgit de faptul că în cadrul întrunirii, consilierii PNL s-au abținut din vot la toate proiectele de hotărâre, astfel fiind respinse mai multe puncte. Situația a dus la blocarea unor proiecte care ar trebui să fie de interes general. Printre altele, edilul le transmite un mesaj dur, concis, prin care îi roagă să apere interesele constănțenilor și să lase orgoliul la o parte.

„Mă bucur că majoritatea proiectelor nu blochează orașul, pentru că observ că PNL a intrat în campanie electorală. Nu reușesc să înțeleg acest limbaj dublu, prin care pe de-o parte vii și spui cum ar trebui să se dezvolte Constnața, iar pe cealaltă parte blochează fuziunea Confort Urban cu Ecosal, în condițiile în care acest proiect a fost dezbătut în toate comisiile de specialitate și a întrunit numărul necesar de voturi.

Una peste alta a fost o ședință interesantă, dar sper să vină și ziua în care vom avea ședințe utile, nu doar interesante. Acest pionierat din actualul mandat al Consiliului Local sper să se sfârșească și să conștientizeze că interesul politic trebuie exprimat în momentul în care nu refuzi să își reprezinți comunitatea. Această abținere și de data aceasta și de data trecută, pentru mine înseamnă o lipsă totală de asumare. Nu pot să nu constat că această lansare în campania electorală se îndepărtează total de interesul cetățeanului. Înțeleg bine politica, dar niciodată nu voi pune în pericol funcționarea orașului versus un interes politic, sau un orgoliu de partid să arătăm cine suntem noi. Am văzut, astăzi au fost uniți în a se abține. Sper să fie uniți și în a reprezenta comunitatea”, a spus Decebal Făgădău.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
niciodata in mamaia nu va mai fi ce a fost pe vremea lui Radu . Verificati incasarile agentilor economici si veti vedea ca acum vin ....saracii , trecutii ...Ce dracului sa faca , plaja murdara , sezlonguri scumpe , mancare stricata , evenimente rare , tarife sporite , calitate inferioara .
2
0
Se plange ca un nevolnic - chipurile, pe aia de la pnl nu ii intereseaza problemele constantenilor. Ca pana acum pe astia de la psd i-a durut sufletul de constanteni. Din modul in care s-a desfasurat sedinta asta se vede cat de mult ii doare pe toti consilierii de nevoile constantenilor. Oricum, e rusinos sa te plangi ca nu ti-au fost votate proiectele de reprezentantii opozitiei cand stii clar ca votul din Consiliul local e politic si pe interes personal adica, o fi imoral dar e legal si practicat de toate partidele din Ro. Asta am votat, asta avem!
3
1
bai fecalau daca nu ti-a iesit este pierderea ta dar castigul nostru,pana nu vii cu tradatorii
7
2
Speram sa vina zile in care primarul ales sa fac si ceva utip pt oras si pt constanteni. Pana acum orasul atata jalnic. Putinele lucruri bune facute de fostul primar au inceput sa se distruga. Bai primare trezestete . Din cauza ta PSD o sa isi ia o mare muie laviitoarele alegeri!
9
2
Aroganta acestui argat incompetent este vecina cu nesimtirea. De departe cel mai prost primar al urbei.
16
2
Sper sa vina ziua cand sa te vedem alaturi de Nicusor in acelasi dormitor.... pentru gainariile cu portocale.
10
3
Mult cacat mai mananci plangacila balalau.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369