REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Făgădău: Le solicit constănțenilor să aibă încredere și răbdare! Mai avem foarte puține străzi neasfaltate în Palazu Mare

Făgădău: Le solicit constănțenilor să aibă încredere și răbdare! Mai avem foarte puține străzi neasfaltate în Palazu Mare

Replica API 11 decembrie 2018 | 09:22 334

Deși sunt foarte multe cartiere în Constanța unde angajații societății Confort Urban, din cadrul Primăriei Constanța, n-au ajuns cu utilajele, administrația locală spune că, mai bine de 70% din oraș are străzile asfaltate. Chiar și în cartierul Baba Novac, Compozitorului ori Palazu Mare, zone de unde vin cele mai multe solicitări cu privire la asfaltarea drumurilor. Ce le răspunde primarul Decebal Făgădău? Să aibă răbdare! ”În ultimii doi ani de zile, un număr fără precedent de străzi au fost asfaltate. An de an, asfaltăm astfel încât, până-n 2020, să terminăm etapa I, inclusiv în cartierele Baba Novac, Compozitorilor, Palazu Mare. Asta nu înseamnă că vom reuși să facem tot ceea ce ține de infrastructura rutieră și pietonală. Pentru că sunt probleme în toate aceste zone, cu regimul proprietății. Avem case care au gardul în mijlocul străzi. Tocmai de aceea, identificăm ceea ce avem curat, liber de sarcini, realizăm etapa I, astfel încât să existe trama stradală și, pe măsură ce identificăm toți proprietarii, vom veni cu etapa a II-a, care înseamnă finalizarea proiectului. Legat de Baba Novac și Compozitorilor, în momentul de față stadiul asfaltării este de peste 70 %”, spune primarul Constanței. Cât despre străzile din cartierul Palazu Mare: ”Mai avem foarte puține străzi neasfaltate, sunt convins că locuitorii sunt nerăbdători. Dar, față de situația care o aveau acum trei ani, lucrurile stau cu totul altfel. Dacă atunci, nu aveau nici măcar speranțe că vor avea asfalt, astăzi au dovezi, în drumul lor spre casă, în sensul că circulă pe o proporție foarte mare în cartierele respective de asfalt. Le solicit să aibă încredere și răbdare, pentru că planificarea pe care o avem e una sănătoasă și de care ne ținem”, a conchis edilul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau- in limba vechilor daci- fogot- dildo
0
0
IOTE ALDRACU ASTA FACE CEVA PT ORAS ! clar va pierde alegerile
0
0
Mai avem rabdare, nu-I problema. Ca mult a fost si putin a ramas. Esti primar de aproape 5 ani, de facto. Au mai ramas aproape 2 pana n-o sa mai fii. Avem rabdare si pana atunci, ne facem planuri sa ne mutam in alt oras.
1
2
Cei de la Edil Urban sunt necalificati si cer ciubuce de la locatari, cind li se spune sa fie mai atenti cu ce fac.
2
2
Fatalau bulalau . Ti ai dreaq de hoti si koorve
2
3
In km 5 ai dat autorizatie sa faca magazinul Lidl. Giratoriul lui a sufocat tot cartierul. Nu sunteti in stare sa turnati o suta de metri de asfalt ca sa iasa toti locuitorii din cartier prin spatele magazinului Lidl. V ati umflat burtile si garduri la vile si pentru locuitori nu puteti turna o suta de metri de asflat.
6
3
Mortii masii de jeg de oras si de conducatorii-pui-la plasa...
7
4
Dute dracu am avut destula rabdare cu tine mitomanule.
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369