REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Decebal FĂGĂDĂU, înlocuit de la șefia LIGII ALEȘILOR LOCALI, după ce a PIERDUT alegerile

Decebal FĂGĂDĂU, înlocuit de la șefia LIGII ALEȘILOR LOCALI, după ce a PIERDUT alegerile

Replica API 5 octombrie 2020 | 16:30 4162

Decapitări în PSD! Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că l-a înlocuit pe Decebal Făgădău de la șefia Ligii Aleșilor Locali a PSD. El a fost înlocuit cu primarul din Pitești, Cristian Gentea.

Decizia a venit după ce Făgădău a pierdut alegerile.

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a declarat, pentru Replica, că s-a luat această decizie întrucât Făgădău nu a mai fost ales pentru un nou mandat. Ca să îndeplinească această funcție în continuare, Făgădău trebuia să fi câștigat alegerile.

”Exisă în cadrul partidului Organizația de Femei, Organizația de Tineret, Organizația de Pensionari si Liga Alesilor Locali. Decebal Făgădău era presedinte. A fost înlocuit cu Cristian Gentea. Ca să conduci Liga Aleșilor Locali trebuie să fii primar. El a câștigat alegerile la Pitești”.

Și Marian Oprișan a fost schimbat, însă de la șefia PSD Vrancea, iar Marcel Ciolacu preia interimar conducerea filialei. Deciziile au fost luate luni, în ședința PSD. Și la conducerea PSD Giurgiu au fost operate schimbări. Niculae Bădălău a fost schimbat cu Marian Mina, care a preluat interimar conducerea.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CAUTATI PE REPLICA PRIMARIA INDEPENDENTA administrata de primar PNList si sau furat 24miliarde iti dai seama la CTA cit o sa fure.Si dau vina pe caserita calculu fiind25 miliarde fiind casatia pe an adik e de vina caserita... PNL MARIUS STEFAN Independenta
1
2
Mazare i a lasat mostenire un imperiu..electorat pe tava....din pacate, fraierul de fagadau nici macar n a stiut sa pastreze ce i s a oferit...cel mai slab, mincinos, prost si arogant primar pe cre l a avut cta...fagadaule, fugi si ascunde te!!!
5
3
Fagadau n-a inteles nimic din ce i s-a intamplat in ultimii 6 ani. A incercat, dar a fost p-afara. Asemeni multora care acum se cred bine. Nimeni nu pare sa invete nimic iar vietile noastre se duc pe Apa Sambetei. Fagadau e doar o istorie trista, un biet copil rural care a incercat si el. UN TICALOS. De-abia astept Parlamentarele, sa ma duc sa-i mai dau una-n gura. Da, stiu ca nici ailalti nu-s mai breji. Nu ma intereseaza. Dezamagirea e mai mare decat orice altceva.
13
4
Toti acesti indivizi trebuie sa ajunga pe farasul istoriei.
10
3
Daca Stroe ar fi luat masuri cu Babu cand deraia zilnic, alta ar fi fost soarta PSD-ului. Si l-a asumat si poarta intreaga vina.
11
6
Dc il pune cineva pe fagadau pe lista se praf psd
14
4
Daca il baga pe zdreanta aia pe liste chiar se duce pe pula PSD la Cta!!
12
2
Felix,asta e hoit politic,daca-l pui pe liste la parlamentare,ai ocazia sa nu intri nici tu.
15
4
Felix Stroe declara acum vreo saptamana,dupa alegeri,ca i s-a cerut sa plece de la RAJA,dar el nu renunta,are contract de mandat pana in 2022!Mai declara ca nu au cum sa-l dea afara,pe ce baza,motive politice?Nici n-au trecut doua zile si a plecat val-vartej de la RAJA!Cum l-au ,,convins" oare?Cu ce il au la mana?
20
5
N-ai avut nici o sansa sluga. Daca erai om de onoare iti dadeai demisia dupa europarlamentare. Ai stat degeaba 9 luni pe pozitie fara legitimitate. Mirosi a cadavru politic, colcaie vulturii si ciorile deasupra lesului tau.
24
6
Abea astept parlamentarele sa votez cu altii! Sa va fut in gura de securisti!!!
21
6
Aroganta se plateste. Este doar inceputul platii politelor.
33
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367