REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Decebal Făgădău: „Intenționez ca toată flota RATC să fie înlocuită!”

Decebal Făgădău: „Intenționez ca toată flota RATC să fie înlocuită!”

Replica API 31 octombrie 2018 | 00:09 568

Consilierii locali au votat, miercuri, 31 octombrie a.c., proiectul de hotărâre privind aprobarea reorganizarea Regiei Autonome de Transport în Comun, prin transformare în societate pe acțiuni cu denumirea de „CT BUS SA”.

Unul din subiectele atinse a vizat componența consiliului de administrație al RATC. „Actualii membri ai RATC au mandat pe patru ani, în urma unei proceduri de selecție. Dacă vreți, organizăm o altă procedură de selecție și ne trezim cu patru procese”, a afirmat primarul Decebal Făgădău, ca răspuns la reacția consilierilor locali ce s-au arătat nemulțumiți de componența CA. Este vorba despre: președinte CA – Gheorghe Ungureanu, și membrii: Bogdan Niță, Cristian Dumitru Fuior, Aristide Cătălin Dumitrache.

La final, proiectul privind reorganizarea RATC a fost votat cu aceeași componență a consiliului de administrație.

Referitor la RATC, primarul Decebal Făgădău a afirmat: „Intenționez ca în acest mandat toată flota RATC să fie înlocuită. Avem străzi înguste, trebuie să ne gândim cu ce tip de flotă vom opera. Este un subiect serios, vă rog aplecați-vă asupra fondului transformării regiei”, i-a îndemnat primarul pe consilierii locali.

M.P.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/reorganizarea-ratc-regia-de-transport-se-transforma-in-ct-bus-sa-371427/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Du-te dracului, cercopitec cu internet!
3
1
"Flota" pe uscat. O simpla cautare pe dex online l-ar fi scapat de penibil. Toti agramatii ne conduc destinele.
3
1
Handicapatuleeeee
4
2
Sa sti primarule ca de fiecare data cand merg pe varianta C-ta iti umplu frigiderul fmm! Sper sa sughiti!
5
1
Mare este gradina ta!
1
1
Domnilor si Doamnelor, flota-i ..flota , si autobaza-i...autobaza ! Oricum , foarte multi fac greseala asta , este o confuzie impardonabila ! Maine poimaine ..autobuzul va acosta in statie !
8
0
Ce-o fi facut Traian cu autobuzele ca uite,flota, o detine Decebal !
7
1
Poate faceti si trotuarul strazii Dumbraveni din Palazu Mare, si restul strazilor cum ar ficealalta jumatate di Petre Dascalu din acest cartier. Jumatate de strada a fost asfaltata pt ca avolo sta un membru PSD de marca, machedon de origine. Pe cealalta jumatate stau familii mai sarace si nu aunevoie de asfalt. Asa si pe Dumbraveni, este strada pe care este situata scoala si vai de bietii elevi cum merg ei pe frumosul trotuar, dar ce conteaza..... Vai de capul tau mai Fagadau. Vai de capul tau.... Autobuze zici. Vai de tine....
5
1
Fagadaule nici flotorul de la veceu nu esti in stare sa schimbi.
10
1
Intentionati sa o schinbati flota de autobuze..pai normal daca ati puso pe chituci...soferi nu siau mai primjt salarile de luni de zile ...scoateti microbuzele si lasati ratc sa mearga linistit..faceti locuri de parcare inainte si apoi dati legi..ati marit salarile la politia comunitara se plimba pe bani nostri 4500de lei un salariu...bai cat mai furati cat va mai bateti joc de noi ...faceti ceva ptr constanteni k neam saturat sa ne luati la misto..vin alegerile...
7
1
Nu va luati dupa cimpanzeii de mai jos. Fagadau va fi reales, la fel ca Boc la Cluj, Falca la Arad, Robu la Timisoara, Firea la Bucuresti. Cimpanzeul zbiara, si-o freaca si arunca cu cacat, asa-i felul lui.
6
8
puneti, bai zdrentelor nenorocite din primarie, tramvaiele la loc in Constanta!!! aloooo!!! ospatarul din fruntea consiliului njudetean!?! ai auzit, bai mormolocule??? va mortii-n gat cu poponarul si drogatul vostru de mazare care le-a scos!!!
11
4
Un idiot mai mare ca acest tzaranoi din Stejaru si cu freza de tractorist nu cred ca a mai ocupat functia de primar al orasului asta... african...
12
2
Vai ce echipamente de oameni de stiinta le-ati facut la controlori. Este greu sa ceri un bilet. Cand controleaza un calator sapte oameni de stiinta zis si controlori, in capul lui aplicand teorema nerezolvata inca a capului patrat.
1
4
ce masuri s-au luat cu sediul acela de pe str Amzacea... am vazut un articol intr-un ziar si cu niste poze de am ramas mut...sau si pe ala intentionezi sa il renovezi...cred ca habar nu ai ca exista asa conditii de evul mediu in Primaria aia a ta...cred ca habar nu ai ce jeg am vazut in acele poze ...sau poate stii dar nu te intereseaza...bine ca v-ati luat ultima fita de birouri ...adica bani sunt ...dar numai pentru voi si clica voastra...!!!
6
2
Stie cineva cum a renovat domnul Emil Mereuta cresa aceea cu care se tot lauda?...pe site nu specificat cu firmele care a colaborat...sau da totul e transparent...pe SEAP se fac...zic ei...realitatea este ca toate snt aranjate la o cafea si un pahar de apa plata...tot un om gospodar si acest individ.Ca si superiorii lui.
5
0
F!? A!? G!? A!? D!? A!? U!? D!? E!? C!? E!? B!?A!? L!?
2
1
Propun introducerea unei flote de puli in curul lui fagazdreanta
10
3
Pai daca nu mai avem flota pe apa macar printre blocurile makidonilor sa avem
14
0
Flota? Specialist in flote e Base. Oricum autobuzele nu merg pe mare... Venetian mic ce esti
15
1
Din pacate Constanta merge din rau in mai rau ....pacat
19
2
macar un cititor,este multumit de treaba facuta de Fagadau?Va place cum se prezinta Constanta?sunt exclusi sa raspunda si nu luam in considerare tiganii,machedonii,asistatii social fraudulosi,pensionarii speciali ca astia oricum sunt votanti fideli PSD.
11
2
La fel cum a intentionat sa puna camere pe strazile mari. Si cum a intentionat sa faca un pod intr-un an. Si cum a intentionat sa refaca spatiile de joaca pentru copii. Si cum a intentionat sa faca spatii verzi. Si cum, si cum, si cum... Tot ce a facut a fost sa lase Constanta fara apa calda, sa-si ia telefoane de ultima generatie si birou de 15.000.
17
1
o sa faci pe dreacu sa te ia ,dai din pizda aia de gura ca de obicei. nu se alege nimic dupa tine..din orasul asta doar machedoni imbogatiti si tigani fericiti . Un oras multicultural o pula ne uram intre noi ...un pisat de oras cu oameni salbatici ,scarbosi, inculti,tampiti,drogati,murdari soferi tampiti,gucci,armani,hugo boss . Dracu sa te ia ca am ajuns sa ravnesc la fetesti... ovidiu si admir florile de pe acolo si curatenia . Ce pula mea e cu tine ma cacatule..nu te duci si tu in pastele ma-tii de nenorocit prin cartiere sa vezi cum traim ???? Cacati de caine,ghene jegoaaaaaaase gunoaie..
22
3
daca inlocuiesti si MAXI TAXI esti MARE !
12
2
intentionez sa ma spanzur. eu cu toata familia. ca sa nu mai vedeti prosti mai rau ca dancila prin constanta. sutnem ratatii no1
6
4
nu mai intentiona ca nu mai apuci-ai gafat-o maxim cu amendarea asociatiilor de proprietari pt gunoiul de pe terenurile ce nu le apartin- tu si prietenul tau abonat la contracte cu statul martin trebuie sa-l ridici pe ala si sa pui javrele militiei sa patruleze prin cartiere ca sa-i prinda pe aia care fac gunoi si sa-i amendeze! plus deranjul cu mizeria de neversea, cacatul de la poarta1, aglomeratia nenorocita de la 15 August, restrangerea locurilor de parcare prin stalpi si inaltare de borduri si in general tupeul si aroganta ta dezagreabila ce te fac profund antipatic!
9
4
Care bei apa de la robinet, cumpatati un DEX!
9
2
Fagadau este si un pic analfabet :flota RATC. definitia cuvantului flota este :totalitatea navelor fluviale, maritime sau aeriene ale unui stat. Dar la el ce diferenta este intre autobuz si vapor sau avion? Asta conduce unul dintre cele mai mari orase din tara. Si replica cu ziaristi de 2 lei a scris in titlu la fel
13
4
Mai intai sari cu capu in perete si apoi impuscate. Al dreaq ce fata prost ai. Fagaboule
12
4
deci sunt bani, dar sunt numai pe vanturat, iar pentru Cazinou nu-s, bagi banii numai de unde-ti pica ceva,dar mai baga de seama ca banii aia sunt ai constantenilor, nu-s ai tai ca sa faci ce si cum vrei
10
2
Care bea apa de la robinet cu familia!Bravooooooo!
12
1
CE BAIAT BUN SA FACUT FAGABOU IN FINALUL MANADATULUI ! ASFALTARI, BORDURI MUNCESC BAIETII SI NOAOTEA ! DA CE FACEM CU PODUL DE LA CORA CU PARCURILE SAU CU STATIILE DE BICICLETE ? ASTA POATE SA FIE UN ABUZ IN SRRVICIU BANI CHELTUITI DIN BUGETUL LOCAL PT CE ? ALO DNA, CORPUL DE COTROL, AVOCATUL POPORULUI VENITI LA CONSTANTA CA INCA E CALD !
24
2
de se trambiteaza atata facem dregem intentionam etc si nu se intampla nimic? masura e buna avem nevoie de autobuze dar sa fie ecologice si totul dublat cu eliminarea totala a maxitaxiurilor
19
2
Mai intai demisia ..puscarie confiscat avere etc atat ptr tine fagadau cat si ptr toti directorii grasi de la radet ..raja ..ratc etc
36
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218