REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Decebal Făgădău, la Bucharest Forum 2017

Decebal Făgădău, la Bucharest Forum 2017

Replica API 6 octombrie 2017 | 00:12 486

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a participat astăzi la Bucharest Forum 2017, un eveniment organizat de Institutul Aspen România în colaborare cu German Marshall Fund of the United States.

Derulat pe parcursul a trei zile, în perioada 4-6 octombrie, forumul, cu participare internațională de elită, este focalizat pe dezbaterea unor teme de larg interes, precum: economie, energie, apărare, politici publice și geo-strategice, smart-cities, cultură antreprenorială.

Intervenția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a avut loc în cadrul sesiunii plenare și s-a axat atât pe reliefarea oportunităților municipiului Constanța ca pol și centru regional de creștere economică, cât și pe importanța geo-strategică a acestuia în actualul context geo-politic internațional.

Forumul, aflat la a șasea ediție, reunește personalități marcante, precum: premierul Mihai Tudose, guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, miniștrii Mihai Fifor, Ionuț Mișa, Teodor Meleșcanu, Ilan Laufer, Gheorghe Șimon, ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, jurnaliștii Samuel Burke și Liz Claman de la CNN, respectiv Fox Business Network, președintele Institutului Aspen România, Mircea Geoană, directorul biroului din București al German Marshall Fund of the Unites States, Alina Inayeh, reprezentați la nivel înalt ai Bulgariei, Muntenegrului, Georgiei, Estoniei, Ungariei, Croației, precum și ai Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Institutul Aspen este o organizație internațională, nonprofit, înființată în anul 1950 ca un institut de studii umaniste, cu activitate dedicată aprecierii ideilor și valorilor, a dialogului deschis asupra problemelor contemporane și a înțelegerii profunde a politicilor și programelor internaționale.

În acest context, pe 12 octombrie a.c., la inițiativa primarului Decebal Făgădău, Institutul Aspen România va organiza, în parteneriat cu Primăria și Universitatea “Ovidius”, seminarul “Constanța Aspen City Lab” ale cărui teme principale vor aborda domenii ca energia, turismul și exploatarea portuară, principalele motoare de creștere economică ale municipiului Constanța.

Obiectivul prioritar al evenimentului este de a forma o comunitate locală de aproximativ 25-30 de lideri din sectorul public, privat, al societății civile și mediului academic, care să se angajeze într-un proces de reflecție transparent, responsabil și imparțial cu scopul de a transforma municipiul Constanța și zona adiacentă în principalul polarizator economic din regiunea Mării Negre.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E o gluma sinistra auzi Constanta un pol strategic economic de dezvoltare ..ce nenorocit de primar ..fug investitorii straini ca de dracu cand aude de constanta ..un oras plin de interlopi - tigani turci ..mafie ..bisnitari ..autoritati incompetente si corupte ..orasul colcaie la propriu de carute pline cu tigani .puradei si peturi ..taximetristi care fac legea etc fratilor care vreti sa deschideti o afacere in constanta sfatul meu este sa fugiti cat mai departe in Transilvania ..in constanta e prapad mizerie ..mafie ..un oras pestrit ..cenusiu ..imbacsit de bisnitari de tigari ...
4
4
Vreau sa trec la PNL! Vreau sa trec la PNL! Vreau sa trec la PNL! Ce,numai George? Vreau si eu!
1
3
Si le-ai spus fagadaule ca noi avem carute cu cai prin centru? Tigani la colt de strada care vand tigari de contrabanda? Gunoaiele ca in Pakistan? Le-ai zis ca esti incompetent tu si toti prietenii tai consilieri machidoni ?
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369