REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Decebal Făgădău: „Nu mă așteptam, suntem copleșiți de dorința constănțenilor de a-și ajuta semenii!”

Decebal Făgădău: „Nu mă așteptam, suntem copleșiți de dorința constănțenilor de a-și ajuta semenii!”

Replica API 6 decembrie 2018 | 23:46 275

Campania „Să ajutăm împreună”, un succes!

Primăria Constanța, prin Direcția Publică de Asistență Socială derulează o amplă acțiune pentru colectarea hainelor uzate, ce vor fi donate mai departe celor care au nevoie de ele. Campania intitulată sugestiv „Să ajutăm împreună” are un real succes, numeroși constănțeni donând articole de îmbrăcăminte.

Primarul Decebal Făgădău le-a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care au contribuit: „Mulțumesc tuturor constănțenilor, nu mă așteptam, suntem copleșiți de disponibilitatea constănțenilor de a-și ajuta semenii. Am rămas plăcut surprins de valul acesta de implicare. Genul acesta de proiecte ar trebui să se extindă și ar trebui să acopere cât mai multe paliere. Pe lângă cel al hainelor, ne gândim să diversificăm și cu încălțăminte, dar de bună calitate, nu să scăpăm de toate vechiturile din casă, să continuăm cu jucării, cu cărți, cu obiecte de mobilier. Astfel încât să redescoperim bucuria într-ajutorării!”.

Obiectele de îmbracăminte sunt colectate în containere amplasate în zona principalelor centre comerciale și supermarketuri din oraş: City Mall (parcarea dinspre lac), Centru Comercial Tom și Carrefour, la prima intrare, Kaufland ( în zona de încărcare a mașinilor electrice), Lidl Tomis 3 (în parcare ) și Vivo Shopping ( la prima intrare ).

F.B.

Citește și: Aveți haine pe care nu le mai purtați? Primăria Constanța a demarat o campanie umanitară!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hainele astea atunci cand le dati la dati la anumite persoane ce le spuneti? ca sunt din partea constantenilor? sau ca sunt din partea lui Fagadau? cei care primesc hainele astea trebuie sa stie ca sunt din partea constantenilor si ca nu sunt din partea lui Fagadau care urmareste sa-si faca capital electoral pe seama constantenilor care au donat haine.
0
0
Vreau sa iti spun:muta HCoanda in Palas, sa ii pazeasca jandarmii,trimite plosnitele la munca,taxeaza tiganimea sa nu mai mearga moca pe Ratc,pune camere pe strazi, sa vezi ce fac protejatii tai ziua& noaptea, lasa-ne sa ne punem centrale pe gaz si lasa Cet-ul sa moara, ca in alte tari nu depinde lumea de primarie, matura tiganimea de prin piete, jandarmii si politistii iau banii degeaba, se fac ca nu ii vad?sau e vreo legatura intre ei?si fa locuri de mumca, a ajuns Cta raiul tiganilor ca ei nu muncesc,primesc totul moca,ca sunt prostii de noi supraimpozitati.Locuri de munca,parcari,curatenie
3
0
Un oras mizerabil,cu strazi pline de gropi,fara trotuare,iluminatul stradal este o orb,obositor,fara parcari.Suntem in topul oraselor cu o primarie condusa de oameni care nu au nici o legatura cu administratia.Nu faceti nimic.
5
0
pai daca incompetentii din primarie nu fac nimic!!! voi si cu popii, aia doar organizeaza strangeri de fonduri pentru amarati, ca din banii lor isi iau Q7
3
1
Pai sa ii ajutam pe cei din Henri Coanda, nu ?
3
0
NE OMORAM INTRE NOI !!!!! Cum ne ajutam semenii ?? Prin mizerie pe strazi,ne ucidem in trafic,ne zgariem masinile pe locuri de parcare fictive! Ne furam capacelel de la roti,emblemele de la masini,Ne dam in cap in trafic,ne ummilim semenii!!! Nu avem semeni suntem zei nemuritori fara pic de respect !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218