REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Decebal Făgădău şi-a băut cafeaua cu Emil Constantinescu, la Filicori

Decebal Făgădău şi-a băut cafeaua cu Emil Constantinescu, la Filicori

Replica API 23 iunie 2018 | 00:00 378

„Portul Constanța pe Drumul Mătăsii“ a reunit 70 de reprezentanți ai mediului de afaceri românesc și străin, diplomați și autorități, prezent la eveniment fiind şi Emil Constantinescu, fostul preşedinte al României. După întâlnire, acesta a ieşit la o cafea cu primarul Constanţei, Decebal Făgădău, cei doi întâlnindu-se sâmbătă, 23 iunie, la Filicori de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.

A doua ediție a mesei rotunde „Portul Constanța pe Drumul Mătăsii“ a reunit peste 70 de reprezentanți ai mediului de afaceri românesc și străin, diplomați acreditați la București - din Azerbaidjan, China, Georgia, Kazahstan, Federația Rusă, Turcia și Turkmenistan - reprezentanți guvernamentali și ai marilor organizații internaționale ce promovează noile rute comerciale între Asia și Europa.

Au vorbit despre importanța Portului Constanța pe Drumul Mătăsii secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Maria Magdalena Grigore și Cornel Ionescu, directorul direcției Europa de Est și Asia Centrală din Ministerul Afacerilor Externe.

„Suntem la a doua ediție a evenimentului, unul foarte important. Portul Constanța este o poartă a estului Europei și un pod între Europa și Asia. E important ca Portul Constanța să fie pe harta Drumului Mătăsii“, a spus Nicolae Dan Tivilichi, directorul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.

Evenimentul a avut ca scop reunirea reprezentanților relevanți ai misiunilor diplomatice ale țărilor vizate de Coridorul Drumului Mătăsii împreună cu autoritățile române, care să permită reprezentanților portului Constanța să prezinte ultimele evoluții și proiecte, precum și să informeze despre noile inițiative legate de Drumul Mătăsii.

A fost reconfirmat rolul Portului Constanța pe rutele internaționale de transport, în special Europa – Asia și au fost evidențiate avantajele portului pentru aceste rute.

Prezent a fost şi Emil Constantinescu, acesta făcându-şi timp, sâmbătă, 23 iunie, şi de o întâlnire cu Decebal Făgădău. Cei doi au fost văzuţi la Filicori, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, unde au stat până în jur de ora 13.00.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi prosti Unul a fost cel mai prost presedinte de tara, al doilea este cel mai prost primar Deci cine se aseamana se aduna
1
0
Asa si ce mare smecherie parca bea cafeaua cu papa!
0
0
Ba da tare prost prieten mai ai,toata ziua intrebi ceva pt.el,vezi ca se ia!
0
1
Mare stire mare! Acum ceva timp si primaru mangaliei tot cafea consuma p acolo .....moaaaa.....auziti replica incepe sa se transforme in porcarie absoluta? Chiar nu mai aveti cu ce umple rubricile?
2
1
A mai fost unu care-si bea cafeaua acolo, era chiar proprietarul, Dumi, care si-a agatat parama de gat, asa ca ai grija dom primar, ca acolo baga PSD ul ceva in cafele!
3
1
Dupa cafea au plecat pe jos spre CITY MALL sa admire jungla din zona statiei RATC situata la 100m de cafenea?
4
1
cafeaua a fost moca? intreb pt un prieten
5
2
Sii vai mama noastra.despreCazinoul orasului nu are nicio idee. Jalnic. Orasul este infect, strazile sitrotuarele nefacute.
8
3
Fagadau a belit belengherul ! Daca s-a asociat cu ratatul politic universal din spatiul asta , pe nume Constantinescu Emil , atunci isi merita renumele de mizerabila fiinta cacacioasa comunista si socialista - adica fascista , nazista si nationalista decrepita .............
4
4
Hai sictir ce ma intereseaza ca bea el cafea bagamias pl in neamul lui Huoooooo psd ist muieeeee
7
5
daca nu a crapat de la cafea nu e stire
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108