REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Decebal Făgădău și Horia Țuțuianu, atacați de un deputat PNL

Decebal Făgădău și Horia Țuțuianu, atacați de un deputat PNL

Replica API 23 ianuarie 2019 | 02:26 500

Problema transportului elevilor constănțeni a ajuns și la urechile parlamentarilor, care nu au ezitat să critice, atât pe primarul Constanței, Decebal Făgădău, cât și pe Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean. ”După municipiul Cluj –Napoca, Timișoara este cel de-al doilea oraș care pune în aplicare un program privind transportul elevilor de acasă la școală și invers, cu autobuze speciale, în mod gratuit.Elevii sunt luați practic din fața casei și duși la școală, degrevând părinții sau bunicii de grija și costurile asigurării transportului în condiții sigure ale copiilor spre școală. Astfel, la orele de vârf ale zilei, nu se mai creează aglomerație și ambuteiaje în jurul unităților de învățământ, iar cetățenii simt că beneficiază de servicii publice de calitate și dedicate nevoilor reale”, a scris pe facebook Robert Boroianu, deputat PNL.

”În Constanța, însă, avem doi gemeni ai neputinței, unul conduce Primăria, celălalt Consiliul Județean, care nu sunt în stare să găsească nicio soluție la problema transportului elevilor. Nu doar că nu le asigură autobuze speciale, curse destinate doar elevilor, dar le bagă și mâna în buzunar, taxându-i dacă vor să ajungă la școală cu transportul în comun. Așadar, în aglomerație, într-un mediu nesigur și periculos (se știe foarte bine că autobuzele sunt pline de hoți de buzunare, cetățeni violenți și huligani), elevii sunt puși să plătească bilete sau abonamente dacă vor să ajungă la școală. Nu puține sunt situațiile când controlorii efectiv abuzează de elevi când îi surprind fără bilete, tratându-i ca pe niște infractori.

Așadar, domnule Făgădău, domnule Țuțuianu, este clar că nu sunteți capabili să generați soluții pentru această problemă, ca pentru multe altele de altfel. Mai zilele trecute, în timp ce elevii din Cluj sau Timișoara mergeau la școală gratis și cu autobuze dedicate, elevii din Constanța vă strigau sub geamuri că vor să le respectați drepturile și să le asigurați transport gratuit spre unitățile de învățământ.

Avem astfel, la Constanța, un primar și un președinte de CJ pesediști, care împreună nu reușesc să se ridice nici măcar până la genunchiul primarului Boc, care, deși mic la stat, găsește mereu cele mai bune și eficiente proiecte pentru comunitatea sa.

Ar trebui, măcar acum, în al 12-lea ceas, ca cei doi să-și recunoască neputința de a face proiecte și să vadă cum au rezolvat alții problemele comunităților locale”, a conchis Boroianu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boroianule dai din coate ca ti-a luat Niculescu fata?? Sper sa prinzi un loc pe listele de controlor pe 43
0
0
Boroianule, ce speri tu mai tata ca faci cu chestia asta? Vei prinde loc pe liste? Arati de parca ai mancat scantei de flex
0
0
Cati ani are Boroianu asta ? Nu am auzit de el pana acum
0
0
A iesit si pnl la atac , face campanie electorala, fraiericul de boroianu cred ca prinde un loc pe liste si face si el gargara. Vai de pnl cu astfel de oameni, sunteti praf.
1
0
Cand eram in PNL i-am daruit o peruca lui Boroianu de ziua lui!
2
0
Robert e un chel simpatic!
3
0
Cat tupeu are deputatul Boroianu, zis si Pinocchio! Boroianu e specializat in a baga firmele in faliment!
3
0
Senza panne circul asta maestrilor!Li se rupe lor de critica...d'aia nu se mai intalnesc toti la cafea pe tomis la liceul 4 ...Vine si Nea Serghei vin baietii in spate blat...
2
0
amire, chitaie da chitaie bine. Numai cand vezi ce fetze de secaturi au cei doi iti vine sa le dai muie cu cacat !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
2
1
Un cocosat evazionist nu poate ataca pe nimeni. Chitaie si el.....
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218