rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 13 noiembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Podul de la Butelii, PROMISIUNE: VA FI GATA până la sfârşitul anului

Decebal Făgădău: ‘Sunt primarul care a asfaltat cele mai multe străzi în 3 ani de zile’

Reporterii cotidianului „Replica” de Constanţa au fost invitaţi marţi, 13 august, pe scena festivalului care se desfăşoară preţ de patru week-enduri în Piaţa Ovidiu. Interlocutorul unei discuţii libere despre urbe a fost primarul Constanţei, Decebal Făgădău, care a ţinut să sublinieze că a încercat şi a reuşit, după părerea sa, să redea zonei peninsulare importanţa cuvenită. „Dacă la Constanţa lumea era obişnuită ca evenimentele să se desfăşoare în staţiunea Mamaia, iar ele să fie legate de fashion, de carnaval, după 3 ani de mandat, plus un mandat de primar interimar, am mutat, dacă vreţi, polul în Constanţa, în inima oraşului. Numai anul acesta, în această zonă: CaZino, parcarea de la Poarta 1, Faleză, începând din luna mai şi până acum s-au desfăşurat 21 de evenimente (...) Întrucât oraşul nostru este destul de sărăcăcios în infrastructură culturală, am ieşit în spaţiul public şi am adus filarmonici, evenimente legate de Anul Centenar (...) Mă bucur că, după 3 ani de mandat, Piaţa Ovidiu a redevenit centrul Constanţei”, a declarat Făgădău. „Eu trăiesc pe pământ, nu într-un glob de sticlă, aşa cum le place unora să îmi pună eticheta”, a mai afirmat, pe parcursul interviului, Decebal Făgădău.

În continuare, Făgădău a declarat că turiştii au început să viziteze oraşul Constanţa şi pentru că există şi autobuzele etajate care fac ture permanent între oraş şi staţiune. Însă, există o problemă, şi anume curăţenia, mai exact lipsa ei, fapt sesizat şi de turiştii care ne vizitează oraşul! La această întrebare, edilul a precizat: „Da, pe anumite artere trebuie să recunosc faptul că este murdar. Avem nu doar turişti şi locuitori care locuiesc abuziv în această zonă (zona peninsulară – n.r.), dar chiar şi operatori economici care aruncă gunoiul în toate locurile, mai puţin în cele pe care le amenajăm noi (...)”.

Chiar dacă toate declaraţiile au condus la convingerea că primarul s-a lansat în campanie electorală, Decebal Făgădău nu a dorit să facă un anunţ în acest sens. „În funcţie de cum vor evolua lucrurile, în momentul în care voi hotărî dacă voi candida sau nu şi voi anunţa aceste lucruri public. În momentul de faţă sunt primar şi nu mă gândesc la ce voi face în următorul mandat, pentru că am acum o grămadă de lucruri de făcut şi le fac”, a declarat edilul.

În ceea ce priveşte asfaltările promise încă din campania din 2016, Decebal Făgădău a afirmat: „Bineînţeles că nu am cum să fac toate lucrurile deodată, în situaţia în care am avut 10 mii de provocări şi nu încerc să caut scuze, pentru că nu ăsta e rolul meu. Eu mă mândresc că sunt primarul care a asfaltat cele mai multe străzi în 3 ani de zile. Nu vă dau o situaţie completă acum, dar vă spun că sunt peste 120 de străzi acum (...) am avut sincope din cauza DNA. Ştiţi bine că au fost nişte anchete la societatea Confort Urban, legate de contractele vechi, cu compania Shapir, legate de activitatea fostei conduceri. Deci au fost multe situaţii care au dus la acest blocaj (...)”.

Legat de promisiunea pieţelor moderne, prezentate în 2016, Făgădău a declarat: „Absolut toate pieţele, nu doar cele promise în campania electorală, ci şi pieţe pe care nu le-am avut în programul electoral, avem în plus piaţa de la Tic-Tac, piaţa Pescăruş din Faleză Nord, avem bazarul de la cimitir, toate aceste proiecte sunt în diverse etape: studii de fezabilitate, obţinere de avize, decizii ale Consiliului de Administraţie al RAEDPP... Toate aceste pieţe sunt în diferite etape”.

În cadrul aceluiaşi interviu, Decebal Făgădău a făcut şi marele anunţ: „Podul de la Butelii cu siguranţă va fi gata până la sfârşitul acestui an”.

'Dacă proprietarul clădirii din Portul Tomis nu se apucă de lucru până la sfârşitul anului, voi demara procedură de expropriere pentru utilitate publică'

O altă declaraţie interesantă s-a referit la clădirea abandonată în Portul Tomis. „În momentul în care am ajuns primar al Constanţei, aveam 5 scheleţi pe domeniul public, în inima oraşului: era o clădire începută şi neterminată, la Zorile, care azi este finalizată şi funcţională; aveam o clădire lângă hotelul Ibis, care astăzi este închisă, pentru că mai sunt lucruri de remediat acolo; aveam o clădire la Poarta 1 care astăzi este terminată, iluminată şi este gata pentru a funcţiona; mai avem o clădire (în vecinătatea Pieţei Ovidius) unde proprietarii au fost chemaţi, notificaţi, sancţionaţi şi s-au apucat să demonteze elementele de suprastructură şi vor interveni astfel încât să nu mai avem acest chelet, care datează din anii ’90. Aceeaşi situaţie este şi cu clădirea din Portul Tomis şi vreau să înţelegeţi că, în situaţia în care, până la sfârşitul anului, nu se apucă de lucru la acea clădire, eu voi demara procedură de expropriere pentru utilitate publică (...) Şi aşa avem nevoie de multe spaţii... Nu contează că predăm la RAEDPP, că o socatem la licitaţie după ce facem exproprierea... găsim noi soluţii! În orice caz, nu voi mai tolera să rămână aşa lucrurile”, a declarat Decebal Făgădău.

Mai multe declaraţii, despre parcarea prin SMS, despre situaţia străzii Traian ori datoria municipalităţii, AICI:

Alexandra CUCU

miercuri, 14 august 20196280
Comentarii

05Radu(25 aug 16:43)
Fagadau mars la puscarie !
05Wrangler(25 aug 15:35)
Cata porcie! Comparata cu Oradea, Brasovul, Timisoara,, Clujul, Iasul , Constanta este un excrement, si asta datorita mafiei PSD si decerebratilor care i-au votat - mare parte din populatia acestui oras anatolian. VOMA VESNICA PSD OFICINA KGB -FSB!
17Sandu N(24 aug 22:54)
zdreanto ma jur c a daca mai candidezi vin si te bat de te caci pe tine , ma duc 2 ani la puscarie!! dar te pun in scaun cu rotile ....mortii matii de machedon.
05Vai de orasu nostru(24 aug 17:50)
Cand nu te lauda nimeni incepi sa te lauzi singur. Asa e si cand te crezi destept dar de fapt esti opusul adica prost Incepi sa te lauzi singur pentru ca lumea nu te apreciaza pentru ca si a dat seama ce ti poate capu. Mai bine ne lasi in pace si te duci sa i tii companie lu sefu tau dupa gratii ca ai distrus orasul asta. Singurul lucru frumos a ramas marea pe care nu ai cum s o asfaltezi sai sa pui stalpi . Sau la mintea ta cred ca poti... Noroc ca vin alegerile si poate constantenii or sa sa trezeasca in ceasul al 12 lea si o sa voteze un primar capabil.
16Fagajavra(24 aug 15:06)
a asfaltat mata. tu doar ai dat cu pixul banii nostrii si ti-ai tras spaga cu Teldrum a lui Dragnea. soarta ta v-a fi la fel cu a lui Dragnea si Familia Mazare, in custi ca animalele.
07Bogdan(23 aug 20:47)
Esti un dobitoc
06parere(23 aug 12:17)
este cel mai slab primar pe care l-a avut constanta, daca mai prinde un mandat o sa-l regretam pe mazare!
07Asfalt tango(23 aug 04:13)
Un fost contabil submediocru ajuns primar care acum se bate cu caramida in piept ca a asfaltat in 3 ani cati altii in 1000 ani! In realitate de fapt dl primar a pus popici poate cati au pus alti primari din alte orase in mai multe mandate. Despre asfaltat strazi nu se poate spune decat ca a asfaltat ce nu era nevoie iar asfaltul nou nu cred ca o sa tina 2 ani. Vom trai si vom vedea. Sper sa apuc ziua cand va fi condamnat. Oricum Cta s a dus draku si daca printr o minune pacaliciul asta mai prinde un mandat putem spune ca orasul asta va fi pierdut pentru totdeauna.
07Justitie(23 aug 01:30)
Fagdau daca crezi ca ai sa scapi cu banii si tot parandaratul mascat te inseli ... or sa te dea in primire sa Scape ... toti care te au mituit chiar prin interpusi ! Cand or sa auda zanganit de catuse !
07O pla(22 aug 20:49)
Bai handicapatule probabil ai asfaltat in mortii matii la cimitir ca prin oras nu se vede, e dezastru.
08ai asfaltat ......(22 aug 16:01)
din banii tai ???? nesimtitule. La aeroport ati platit un WC al directorului 250.000.000 lei, . Sa va spuna Artagea - ala de la aeroport. HOTILOR
08Ma racoreste gandul ...(22 aug 12:50)
... ca nu mai pupi alt mandat. Oricine ar veni dupa tine, mai prost nu poate sa fie.
09Cand asfaltati cart compozitor(22 aug 10:57)
Stam de 10 ani in cartierul compozitorilor si abia anu asta s au asfaltat doua strazi importante bobescu si caudella. Restul de strazi si alei au ramas ca la tara. De ce nu asfaltati tot cartierul ca banii pe taxe platim ca in zona 1 a orasului dar strazi si trotuare nu avem!!
08Cititor(22 aug 08:23)
Un zambet fals si prostie multa.Nu ti-ai meritat functia niciodata.sa speram ca vom vota un altul mai bun.cine stie.Ai distrus totul . Daca taceai filozof ramaneai. dar nici asa .fata de da de gol.
16Cetateanul turnentat(22 aug 08:20)
PE STR CONSTANTIN BOBESCU CE ASFALT AI FOLOSIT?
09Dr Justice(22 aug 03:59)
Intr-o lume normala acest dobitoc nu ar fi ajuns nici macar portar la primarie daramite primar.
010Mazare and co(21 aug 19:24)
Constanteni voi nu va mai treziti odata ? Ca sa i dati viteza lui maimutzoiu asta care a transformat orasul asta intr un bilci fara spatii verzi cu blocuri care mai de care mai oribile, cu statiunea mamaia care era inainte perla litoralului si acum e plina de gunoaie, shaormerii, tarabe, tiganie. Fagadaule sper sa ajungi in curand o amintire trista si daca DNA ul isi face treaba sper sa i tii companie sefului tau la Rahova ca sa nu l lasi la greu.
09Popic(21 aug 18:00)
La muie fagabou sa te duci dracului cu comisioanele tale pe bordurile fara trotuar si popicii tai primarul sens unic ...!
211Mokanelul Decebalus(21 aug 15:46)
Numele lui este Decebalus Fagadau Fagaduiala. Deci este mokan get beget si are si fata de dobitoc arogant exact ca popo ala de mazare. Fi miar scarba Ti ai draq cu
08cezara(20 aug 16:35)
pe strazile alea sta cine trebuie
07LAURENTIU(20 aug 10:26)
Locuim pe strada Stefan Darascu, cartier Palazu Mare din anul 2005 si nici pana acum nu a fost asfaltata de Primaria Constanta si nici macar luata in calcul intr-un viitor proiect. intrebarea este de ce unele strazi sunt asfaltate de 2,3,4,5 ori iar altele niciodata?
015Vai de stalpisorii mei(19 aug 05:12)
Vai de viata si de stalpisorii tai! Cine draq te o mai alege pe tine la anu? Dupa ce ai facut din Cta cel mai oribil oras din Ro. Poate ca dupa 20 ani la anul constantenii or sa voteze schimbarea si o sa ramai o amintire trista cu stalpisorii tai !
013Aaa(19 aug 02:01)
Bai asta este nebun , DE CE dreq ai asfaltat str Soveja portiunea aia ??? Trec zilnic pe strada si singurul inconvient erau canalizarile la interesectia cu str Baba Novac , de ce nu faci ceva cu canalizarile si cheltui mil .. pe asfaltari alandala, sunt atatea cartiere care inca sunt netinse de asflat ....
011Ptr Vasile(18 aug 20:41)
Ptr ca i a prostit pe unii si altii
018Fakakau(18 aug 20:24)
Dom primar a facut totu pe dos si se lauda pentru asta ! A asfaltat ce nu trebuia asfaltat,a pus borduri si popici unde nu era nevoie, a bagat in bezna marile bulevarde cu sistemul ala de iluminat de tot kkt ul, a dotat parcurile cu cutii ptr pungi de plastic pentru kkt de catei pe care nici dracu nu le foloseste, in loc sa faca dezinsectia parcurilor unde seara te mananca tantarii.Mamaia e un mare balci iar noi abia asteptam sa vina alegerile sa dam viteza ca a facut din Cta un mare kkt
220Arogant(17 aug 10:35)
Arogant ... superior pe bani nostri.Se vede ca la crescut Mazare, dar nu mai are mult... .Parcuri zero camere video zero.Pune panselute si becuri cu firmele de acum 20 de ani.Pacat de bani orasului ca sunt furati asa...
021Fagaduim in liniste(16 aug 20:32)
Pe mine ma mira tupeul lu dom primar. Nu i e frica ca si ia niste oua sau rosii in cap la urmatoarea baie de multime? Constantenii dorm in pace ptr ca lor le place ca orasul are popici pe trotuare desi e o mare groapa de gunoi, tantarii te mananca de viu in parc desi acuma avem toilete mobile ale firmei lui madam merla din primaria cta ,etc etc. Cartiere intregi au ramas neasfaltate deja de 10 ani : cartierul compozitorilor, aleile din faleza nord, tomis nord, etc. Constanteni mai mergeti prin Cluj, Timisoara sa vedeti ce rahat a ajuns orasul vostru si dupa votati cu cine trebuie!
214Fagadau(16 aug 14:38)
Sunteti niste nerecunoscatori...dupa cate am facut pentru voi.....
021klaus(16 aug 13:27)
Timp de 20 de ani , Constanta a fost prostita cu ulei , zahar , conserve . Totu s-a concentrat spre cluburi , smechereala , aroganta . Iar orasu , ca viata si spirit , a stagnat si apoi involuat total . Iar orase de aceeasi marime , dar cu potential financiar redus : Arad , Oradea , Timisoara , Cluj ....au ajuns sa arate , ca-n vest . O urbanizare deosebit de placuta , in armonie cu arhitectura veche restaurata , total . Revenind la satu Constanta , locuiesc in Tomis Nord si turbez cand vad tiganimea , mutata in HC .
023marian(16 aug 11:39)
Ai umplut constanta cu stalpisori, "bravo", pa!
025Primar(16 aug 10:31)
Mediocru!Arogant si bun de NIMIC!
024Vai mama lui(16 aug 09:46)
Nu stie pe ce planeta este. Este zero barat. Totul este distrus in jurul lui si el se lauda. Cu ce oare? Se numeste paranoia. Si mai e si arogant. Cum sta el cu piciorul, ca la bar. Jenant dar si trist.
024Ady(16 aug 09:41)
Tot orasul e o mizerie si tu te lauzi cu cateva strazi asfaltate ? Nerusinatule , coboara pe pamant!
027Esti un idiot(15 aug 17:50)
...draga primar .....
127Mache constanteanu(15 aug 10:58)
Nu am ce sa comentez ...draga Mache Faga ...pregatesteti bocceluta ptr Penitenciar ... ai multe de povestit Constantenilor unde sunt banii din spagi , cate apartamente ai si cum justifici averea !
126Ionut(15 aug 09:17)
Cladirea din portul tomis trebuie demolata nu sa se apuce de lucru borfasule.
120iveta(15 aug 07:37)
Sa te ia dracu, mi-ai stricat vata, ai adus lepre cu dube galbene, ne-ai prins cainii cu un contract ILEGAL, i-ai tinut flamanzi, i-ai dat in adoptii fictive catre hingheri, ca sa nu apara morti pe statistici. Vei da inapoi pana la ultimul leu! si o sa te mai aleaga fix hingherii din Bucuresti!
130dervis elvis(15 aug 06:44)
baaaa esti primarul care a distrus Constanta ... dracu te mai alege are te o fi ales ... la anu adio Cta
240Fagajavra(14 aug 23:01)
esti cel mai jegos primar, sa vezi cand pierzi alegerile cu o sa iasa tot poporul in strada si o bea sampnie, o sa te scuipe lumea.
025Vasile(14 aug 22:22)
D c nu in chinuie nimeni pe asta ?
035Simi(14 aug 21:34)
Le-ai asfaltat din buzunarul tau ? Asa ar trebui sa fie normalitatea nu sa te lauzi cu ea....si da ai asfaltat multe strazi care nu trebuiau asfaltate in loc sa scoti Constanta din noroi....
047Adi(14 aug 19:19)
Esti prost de bubui ...dar prost de ala de e si fudul. Doamne ...iar mi-am adus aminte cat de prost esti ...un faker ..un sclav de-a lui Mazare
320Palazu(14 aug 18:57)
Asfaltati si in Palazu Mare str Salviei
239Nae(14 aug 18:39)
Mars ma de aici
028Cunoscator(14 aug 18:33)
Dar de societatea de Transport Sc N&A a lui Stanca Nelu care mulge milioane de euro de la Confort Urban ai auzit domnule Primar ? Societatea are disar penal de laAnaf si lucreaza la Confort cu dir Andrei de milioane de euro !! Pai DNA la tidicat peDaf Trans care lucra corect pe asta cat il mai tine ! O sa va trimit o scrisoare cu toate tampeniile de la Confort cu Stanca Nelu zis Nelutu !! Atentie nepot cu Stanca de la PSD !!! Hopa milioanele
137Nedumerit(14 aug 18:25)
Dar cat ai betonat din oras, campionule..
033Opozitia(14 aug 18:14)
Hai sa te vedem candidat la primaria Constanta cu sigla PSD deasupra capului. Lumea stie ca Dragnea si Vasilica exista datorita tie.
130Petre(14 aug 18:03)
Cu acesti bani se puteau face lucruri folositoare orasului.
025ptr Gheorghe(14 aug 18:03)
Mai ,mai,mai, succesurii in rest esenta cea ce ai vrut sa spui da faptele vorbesc.
028gheorghe(14 aug 17:55)
Vino in saligny ,stefan cel mare,chiar si in cernavoda cum se lucreaza,ca mai exista si circotasi apartinatori ai unuia dintre partide care nu sufera sucesul altora ,OK ,BOALA ROMANEASCA.
mai mult...VIDEO
8 noi 03:43VideoPovestea de viață impresionantă a doi soți angajați la CT BUS, fosta RATC. VIDEO!

Doi soți, colegi de muncă, mărturie a schimbărilor prin care a trecut transportul în comun din orașul nostru, ne...2810

6 noi 00:40VideoMai multe persoane ÎNCĂTUȘATE în urma SCANDALULUI din Constanța, la care au intervenit MASCAȚII! VIDEO3980
5 noi 00:43VideoLocomotivă în FLĂCĂRI, în județul Constanța!1455
4 noi 01:20VideoVIDEO! Dans popular, viral pe internet! Protagoniștii, foști angajați ai Arhiepiscopiei Tomisului

Un dans popular a devenit viral pe internet, mai ales pentru că protagoniștii sunt doi foști angajați ai...4232

30 oct 00:57VideoProtecția Consumatorului a verificat magazinele Carrefour din țară. A găsit o mulțime de nereguli, inclusiv la Constanța. VIDEO1819
29 oct 02:06VideoTIR RĂSTURNAT la ieșire din Murfatlar spre Valu lui Traian! VIDEO6830
28 oct 01:20VideoOlimp: o tânără de 15 ani A MURIT după ce a căzut de la etajul unui hotel!

UPDATE 3: Surse din cadrul anchetatorilor au precizat că victima, Ștefania O., era elevă în clasa a X-a la un liceu...3480

25 oct 05:20VideoCT Bus se pregăteşte să lanseze CURSE PE TIMP DE NOAPTE: iată traseele!12360
24 oct 02:02VideoŞOCANT. Şef din ISU despre morţii de la Colectiv: „Dă-i în p…. mea!” VIDEO3384
22 oct 00:00VideoImagini impresionante: meduze albastre la Eforie

Imagini senzaţionale, surprinse la Eforie! Luni, 21 octombrie, marea a fost curată precum cristalul, iar la mal au...1384

22 oct 19:35VideoLa piscina de la Reyna se face baie şi în extrasezon! VIDEO: inspector ANAF la apă!19446
21 oct 17:15VideoUrmăriri în trafic, focuri de armă, peste 26.600 pachete cu țigări de contrabandă confiscate. VIDEO1293
Vremea
15.6°14.9° - 15.6° miercuri, 13 noiembrie 2019
ConstantaUmiditate: 91%
Vânt: 5.07 m/s
Presiune: 1016 milibari

Loto
6/49101223283646
5/4011024263320
joker131631414312
Horoscop
mai mult...SPSportRT
13 noi 00:00SportGigi Becali îl face praf pe Contra: „Băi, Cosmine, ești nebun, cum să nu-l iei pe Panțîru?! Habar n-ai de fotbal!”

Gigi Becali s-a enervat teribil pe Cosmin Contra și pe șefii FRF pentru că Florin Tănase (24 de ani, mijlocaș) și...56

13 noi 00:00SportMoment șocant la Rapid! Daniel Pancu și Florin Manea s-au bătut: „Tata e în mormânt și tu mă înjuri de morți?!”

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, și Florin Manea (43 de ani), managerul sportiv al giuleștenilor, nu se...56

13 noi 00:00SportBurleanu (FRF): Meciul cu Suedia este capital pentru naţionala României

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, la sediul Ministerului Tineretului...46

13 noi 00:00SportGheorghe Popescu va rămâne consilierul onorific al premierului

Fostul internaţional Gheorghe Popescu va păstra funcţia de consilier onorific al premierului Ludovic Orban pe...59

Local
12 noi 03:45LocalUn spectacol gratuit și un weekend cu trei comedii la Teatrul de Stat Constanța

Actorii Teatrului de Stat Constanța participă în luna noiembrie la extrem de multe spectacole ce garantează că vor...640

12 noi 03:30LocalCâinii din adăposturile din Constanța nu sunt eutanasiați! Ei încă își așteaptă stăpânii

În Municipiul Constanța se respectă dreptul la viață al câinilor comunitari. Municipalitatea a aplicat decizii de...627

12 noi 03:44LocalDacă vedeți acest bărbat, sunați la Poliție!

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Suleiman Taifun, de 33 de ani, din municipiul Constanța....1162

12 noi 03:40LocalConstănțean, condamnat pentru infracțiuni rutiere!

Poliţiştii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța, la data de 10 noiembrie a.c., au depistat un bărbat, de 34 de...626

12 noi 03:40LocalAcțiune de deratizare în Constanța

...422

12 noi 03:39LocalPrinși la volan fără permis de conducere!

Polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia, cu sprijinul unui lucrător din cadrul Poliției Locale Cobadin, la...517

12 noi 03:37LocalBiciclist accidentat în Techirghiol!

O femeie de 61 de ani, luni, 11 noiembrie, a condus un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din orașul Techirghiol,...1315

12 noi 03:31LocalAtenție, șoferi! Trafic restricționat pe un tronson al străzii Unirii!

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă în această săptămână procesul de...566

12 noi 03:32LocalUn bulgar a încercat să introducă în țară haine 'de firmă'!

În Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu, în data de 10.11.2019, la ora 12.10, s-a prezentat, pe sensul de intrare...490

12 noi 03:32LocalPersoană lovită de tren în Poarta 6

Medicii constănțeni au fost solicitați să intervină în Poarta 6, după ce o persoană a fost călcată de tren....1998

Politică
12 noi 03:49PoliticăDosarul de corupție al lui Victor Ponta suspendat pe perioadă nedeterminată - Ce au stabilit judecătorii ICCJ

Judecarea apelurilor din dosarul de corupție a lui Victor Ponta, cazul Turceni-Rovinari, a fost suspendată pe...558

12 noi 03:48PoliticăOrban despre primul tur al prezidenţialelor: Au fost nişte alegeri fără probleme, bine organizate

Primul tur al alegerilor prezidenţiale a fost unul fără probleme, bine organizat, a declarat luni premierul Ludovic...540

12 noi 03:47PoliticăTeodorovici, despre decapitări în PSD: De ce nu? Stabilim azi și mâine în CEX

Președintele executiv PSD, Eugen Teodorovici, a declarat luni, la sediul central al partidului, unde au venit mai...782

12 noi 03:46PoliticăCătălin Predoiu anunță reforma justiției! Trei obiective majore anunțate de ministru în mandatul său: „Numirile să se facă rapid“

Noul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, a vorbit recent într-un interviu acordat jurnalistei Alina Matei de la...660

12 noi 03:38PoliticăIohannis a făcut instrucție cu PSD și la Tulcea

Candidatul la prezidenție din partea Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis a fost preferatul votanților și în...552

12 noi 03:45PoliticăDaniel Constantin a demisionat din Pro România

Prim-vicepreședintele suspendat al Pro România, Daniel Constantin, membru fondator al partidului, a demisionat luni...970

12 noi 03:42PoliticăGuvernul Orban mărește salariul minim pe economie, în plină campanie electorală

Șeful Cancelariei Primului Ministru, Ionel Dancă, a anunțat că până la finalul lunii noiembrie Guvernul își...1064

12 noi 03:44PoliticăCioloş şi Barna: Alianţa USR PLUS îl susţine pe Iohannis în turul al doilea

Alianţa USR PLUS îl va susţine pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, au anunţat, luni,...660

12 noi 03:37PoliticăDan Barna, după ce a pierdut alegerile: Am crezut că suntem mai sus decât ne-a dovedit electoratul

Dan Barna, candidatul USR care s-a clasat pe locul 3 la alegerile prezidențiale, a făcut declarații de presă....863

12 noi 03:33PoliticăPSD, spulberat la Lumina! E pe locul 3!

Rezultatele provizorii ale alegerilor de duminică arată că președintele în functie s-a clasat pe primul loc în...723

Monden
13 noi 00:00MondenFiica Andreei Esca, nemulțumită de viața de student la Londra. Ce regretă Alexia

Dacă vi s-a părut că o vedeți cam des pe Alexia, fiica Andreei Esca, în România, deși ea învață la Londra, ei...65

13 noi 00:00MondenMotivul pentru care Adelina Pestriţu a vorbit în româneşte pe covorul roşu la gala din America

Adelina Pestriţu încă trăieşte sub mirajul galei E! People’s Choice Awards 2019 la care a fost premiată pentru...59

13 noi 00:00MondenEduard și Bianca au fost favoriții publicului la iUmor în ediția a noua și merg în finală

Eduard și Bianca se cunosc de mai bine de 10 ani, iar de 9 ani s-au apucat de magie împreună. Nu sunt un cuplu doar...55

13 noi 00:00MondenDrama lui Ștefan Rebeja. A câștigat 100.000 de euro la „Îmi place dansul“ ca să își salveze fratele electrocutat

Bucurie mare pentru artistul Ştefan Rebeja (28 de ani), care a reuşit să se impună în finala de sâmbăta trecută...60

13 noi 19:08MondenCatrinel Sandu: nuntă de vis pe malul Atlanticului

Catrinel Sandu şi Steve Schroeter şi-au unit destinele într-o locaţie superbă, încărcată de romantism, la apus....63

13 noi 00:00MondenTransformare fizică pentru Prince Jackson. Fiul cel mare al lui MJ arată cu totul schimbat

Dacă fiica lui Michael Jackson este oarecum prezentă în peisajul monden american, continuând să ne surprindă cu...64

13 noi 19:00MondenPatrick Stewart se retrage în California. Uite ce casă şi-a cumpărat în Los Angeles

...55

13 noi 00:00MondenSoţia lui Alec Baldwin a suferit ieri un avort spontan. Hilaria era în luna a patra şi mai pierduse o sarcină anul acesta

Soţia lui Alec Baldwin a suferit ieri un avort spontan. Hilaria (35) era în luna a patra şi mai pierduse o sarcină...65

13 noi 00:00MondenDemi Moore, părăsită de copii. Fiicele spun tot adevărul despre ruptură: "Nu am vorbit 3 ani cu mama!"

Demi a împlinit azi 57 de ani, o vârstă la care şi-a făcut cadou libertatea. Libertatea de a povesti totul despre...63

13 noi 00:00MondenAlicia Keys şi Ozuna, printre artiştii care vor concerta la gala Latin Grammy Awards 2019

Cântăreţul chilian Beto Cuevas, artista americană Alicia Keys, portoricanul Ozuna şi argentinianul Fito Paez vor...55

Mapamond
13 noi 00:00MapamondParlamentul Cataloniei adoptă o moţiune fără caracter constrângător prin care îşi exprimă voinţa de autodeterminare

Parlamentul regional al Cataloniei a aprobat marţi o moţiune fără caracter constrângător prin care îşi exprimă...57

13 noi 00:00MapamondRepublica Moldova: Guvernul condus de Maia Sandu a fost demis prin moţiune de cenzură

Guvernul de la Chişinău, condus de Maia Sandu, a fost demis marţi de parlament prin moţiune de cenzură adoptată cu...57

13 noi 00:00MapamondErdogan avertizează Europa că poate deschide porţile pentru Statul Islamic

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a reacţionat la ameninţările repetate cu sancţiuni din partea Uniunii...57

13 noi 00:00MapamondBruxellesul cere din nou Londrei să numească un comisar european

Bruxellesul a cerut din nou marţi Londrei să numească un candidat britanic pentru un post de comisar în viitoarea...64

13 noi 00:00MapamondSpania: Acord preliminar între PSOE şi Unidas Podemos în vederea formării unei coaliţii guvernamentale

Partidul Socialist (PSOE) al premierului spaniol în exerciţiu Pedro Sanchez a ajuns marţi la un acord preliminar cu...59

13 noi 00:00MapamondComisia Europeană a aprobat, pentru prima dată, comercializarea unui vaccin împotriva Ebola

...59

13 noi 00:00MapamondGoogle a colectat fără permisiune date medicale despre milioane de persoane, potrivit WSJ

Gigantul tehnologic Google a colectat fără permisiune date medicale despre zeci de milioane de americani, a informat...55

13 noi 00:00MapamondPoliţia franceză a dispersat manifestanţii catalani care blocau o autostradă la frontieră

Poliţia franceză a dispersat marţi dimineaţă sute de demonstranţi pro-independenţă catalani care blocau de...58

13 noi 18:22MapamondAnglia: O porţiune din zidul unui castel medieval s-a prăbuşit

Serviciile de urgenţă au fost chemate să intervină luni la Lewes, un oraş din sud-estul Angliei, după ce o...55

13 noi 00:00MapamondHong Kong: Situaţia rămâne tensionată, după ce poliţia a tras cu gaze lacrimogene într-un campus universitar

Poliţia antirevoltă din Hong Kong a tras marţi cu gaze lacrimogene într-un campus universitar, la o zi după ce un...60

Sănătate
8 noi 00:07SănătateConceptul THE MEDICAL MALL a fost inaugurat la Constanţa

Joi, 7 noiembrie, MedCity a inaugurat la Constanța primul THE MEDICAL MALL. La evenimentul de lansare au fost prezente...3729

6 noi 00:03SănătateAcțiune de donare de sânge în Constanța!

Persoanele care doresc să doneze sânge dar nu o pot face în zilele lucrătoare, se pot prezenta sâmbătă 23...806

29 oct 02:12SănătateAcțiune de donare de sânge în Mangalia

Un grup de voluntari din localitatea Mangalia organizează o acțiune de donare de sânge în colaborare cu Centrul...946

27 oct 00:30SănătateSanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol la Gala Elitelor Medicale

În fastuoasa sală a Palatului Culturii din Târgu Mureș, la Gala Elitelor Medicale, Sanatoriului Balnear și de...1131

23 oct 20:14SănătateVal de internări la Pediatrie, cu infecţii respiratorii! Ce sfaturi transmite medicul specialist

Vremea destul de schimbătoare din ultima vreme i-a afectat pe copii, cei mai sensibili la alternanța de temperatură,...9452

23 oct 00:00SănătateSpitalul Clinic pentru Copii „Grigore Alexandrescu” organizează un program de tratament chirurgical pentru malformațiile cardiace

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, organizează un program de...997

12 oct 04:54SănătateBoala mâinilor murdare! Aproximativ 100 de copii din Constanța, diagnosticați cu hepatita A

Peste 130 de persoane au fost spitalizate în ultimele trei luni în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța cu...3573

10 oct 15:26SănătateDirectorul medical al Spitalului Județean Constanța, Bogdan Obadă: 'Suntem singura secție de Ortopedie din Dobrogea care rezolvă urgențele'

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța a primit, în ultimii doi ani, o finanțare...4482

9 oct 00:00SănătateEste nevoie de sânge! Participă şi tu la acţiunea de donare de la Hârşova!

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, Primăria Oraşului Hârşova şi Spitalul Orăşenesc Hârşova...1058

30 sep 00:00SănătateFonduri nerambursabile pentru dotarea Spitalului Orăşenesc Hârşova

Primarul Orașului Hârșova, Viorel Ionescu, a semnat luna trecută contractul de finanțare a proiectului „Dotarea...1310