REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Decebal Făgădău: ‘Sunt primarul care a asfaltat cele mai multe străzi în 3 ani de zile’

Decebal Făgădău: ‘Sunt primarul care a asfaltat cele mai multe străzi în 3 ani de zile’

Replica API 14 august 2019 | 01:08 977

Podul de la Butelii, PROMISIUNE: VA FI GATA până la sfârşitul anului

Podul de la Butelii, PROMISIUNE: VA FI GATA până la sfârşitul anului

Reporterii cotidianului „Replica” de Constanţa au fost invitaţi marţi, 13 august, pe scena festivalului care se desfăşoară preţ de patru week-enduri în Piaţa Ovidiu. Interlocutorul unei discuţii libere despre urbe a fost primarul Constanţei, Decebal Făgădău, care a ţinut să sublinieze că a încercat şi a reuşit, după părerea sa, să redea zonei peninsulare importanţa cuvenită. „Dacă la Constanţa lumea era obişnuită ca evenimentele să se desfăşoare în staţiunea Mamaia, iar ele să fie legate de fashion, de carnaval, după 3 ani de mandat, plus un mandat de primar interimar, am mutat, dacă vreţi, polul în Constanţa, în inima oraşului. Numai anul acesta, în această zonă: CaZino, parcarea de la Poarta 1, Faleză, începând din luna mai şi până acum s-au desfăşurat 21 de evenimente (...) Întrucât oraşul nostru este destul de sărăcăcios în infrastructură culturală, am ieşit în spaţiul public şi am adus filarmonici, evenimente legate de Anul Centenar (...) Mă bucur că, după 3 ani de mandat, Piaţa Ovidiu a redevenit centrul Constanţei”, a declarat Făgădău. „Eu trăiesc pe pământ, nu într-un glob de sticlă, aşa cum le place unora să îmi pună eticheta”, a mai afirmat, pe parcursul interviului, Decebal Făgădău.

În continuare, Făgădău a declarat că turiştii au început să viziteze oraşul Constanţa şi pentru că există şi autobuzele etajate care fac ture permanent între oraş şi staţiune. Însă, există o problemă, şi anume curăţenia, mai exact lipsa ei, fapt sesizat şi de turiştii care ne vizitează oraşul! La această întrebare, edilul a precizat: „Da, pe anumite artere trebuie să recunosc faptul că este murdar. Avem nu doar turişti şi locuitori care locuiesc abuziv în această zonă (zona peninsulară – n.r.), dar chiar şi operatori economici care aruncă gunoiul în toate locurile, mai puţin în cele pe care le amenajăm noi (...)”.

Chiar dacă toate declaraţiile au condus la convingerea că primarul s-a lansat în campanie electorală, Decebal Făgădău nu a dorit să facă un anunţ în acest sens. „În funcţie de cum vor evolua lucrurile, în momentul în care voi hotărî dacă voi candida sau nu şi voi anunţa aceste lucruri public. În momentul de faţă sunt primar şi nu mă gândesc la ce voi face în următorul mandat, pentru că am acum o grămadă de lucruri de făcut şi le fac”, a declarat edilul.

În ceea ce priveşte asfaltările promise încă din campania din 2016, Decebal Făgădău a afirmat: „Bineînţeles că nu am cum să fac toate lucrurile deodată, în situaţia în care am avut 10 mii de provocări şi nu încerc să caut scuze, pentru că nu ăsta e rolul meu. Eu mă mândresc că sunt primarul care a asfaltat cele mai multe străzi în 3 ani de zile. Nu vă dau o situaţie completă acum, dar vă spun că sunt peste 120 de străzi acum (...) am avut sincope din cauza DNA. Ştiţi bine că au fost nişte anchete la societatea Confort Urban, legate de contractele vechi, cu compania Shapir, legate de activitatea fostei conduceri. Deci au fost multe situaţii care au dus la acest blocaj (...)”.

Legat de promisiunea pieţelor moderne, prezentate în 2016, Făgădău a declarat: „Absolut toate pieţele, nu doar cele promise în campania electorală, ci şi pieţe pe care nu le-am avut în programul electoral, avem în plus piaţa de la Tic-Tac, piaţa Pescăruş din Faleză Nord, avem bazarul de la cimitir, toate aceste proiecte sunt în diverse etape: studii de fezabilitate, obţinere de avize, decizii ale Consiliului de Administraţie al RAEDPP... Toate aceste pieţe sunt în diferite etape”.

În cadrul aceluiaşi interviu, Decebal Făgădău a făcut şi marele anunţ: „Podul de la Butelii cu siguranţă va fi gata până la sfârşitul acestui an”.

'Dacă proprietarul clădirii din Portul Tomis nu se apucă de lucru până la sfârşitul anului, voi demara procedură de expropriere pentru utilitate publică'

O altă declaraţie interesantă s-a referit la clădirea abandonată în Portul Tomis. „În momentul în care am ajuns primar al Constanţei, aveam 5 scheleţi pe domeniul public, în inima oraşului: era o clădire începută şi neterminată, la Zorile, care azi este finalizată şi funcţională; aveam o clădire lângă hotelul Ibis, care astăzi este închisă, pentru că mai sunt lucruri de remediat acolo; aveam o clădire la Poarta 1 care astăzi este terminată, iluminată şi este gata pentru a funcţiona; mai avem o clădire (în vecinătatea Pieţei Ovidius) unde proprietarii au fost chemaţi, notificaţi, sancţionaţi şi s-au apucat să demonteze elementele de suprastructură şi vor interveni astfel încât să nu mai avem acest chelet, care datează din anii ’90. Aceeaşi situaţie este şi cu clădirea din Portul Tomis şi vreau să înţelegeţi că, în situaţia în care, până la sfârşitul anului, nu se apucă de lucru la acea clădire, eu voi demara procedură de expropriere pentru utilitate publică (...) Şi aşa avem nevoie de multe spaţii... Nu contează că predăm la RAEDPP, că o socatem la licitaţie după ce facem exproprierea... găsim noi soluţii! În orice caz, nu voi mai tolera să rămână aşa lucrurile”, a declarat Decebal Făgădău.

Mai multe declaraţii, despre parcarea prin SMS, despre situaţia străzii Traian ori datoria municipalităţii, AICI:

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau mars la puscarie !
5
0
Cata porcie! Comparata cu Oradea, Brasovul, Timisoara,, Clujul, Iasul , Constanta este un excrement, si asta datorita mafiei PSD si decerebratilor care i-au votat - mare parte din populatia acestui oras anatolian. VOMA VESNICA PSD OFICINA KGB -FSB!
5
0
zdreanto ma jur c a daca mai candidezi vin si te bat de te caci pe tine , ma duc 2 ani la puscarie!! dar te pun in scaun cu rotile ....mortii matii de machedon.
7
1
Cand nu te lauda nimeni incepi sa te lauzi singur. Asa e si cand te crezi destept dar de fapt esti opusul adica prost Incepi sa te lauzi singur pentru ca lumea nu te apreciaza pentru ca si a dat seama ce ti poate capu. Mai bine ne lasi in pace si te duci sa i tii companie lu sefu tau dupa gratii ca ai distrus orasul asta. Singurul lucru frumos a ramas marea pe care nu ai cum s o asfaltezi sai sa pui stalpi . Sau la mintea ta cred ca poti... Noroc ca vin alegerile si poate constantenii or sa sa trezeasca in ceasul al 12 lea si o sa voteze un primar capabil.
5
0
a asfaltat mata. tu doar ai dat cu pixul banii nostrii si ti-ai tras spaga cu Teldrum a lui Dragnea. soarta ta v-a fi la fel cu a lui Dragnea si Familia Mazare, in custi ca animalele.
6
1
Esti un dobitoc
7
0
este cel mai slab primar pe care l-a avut constanta, daca mai prinde un mandat o sa-l regretam pe mazare!
6
0
Un fost contabil submediocru ajuns primar care acum se bate cu caramida in piept ca a asfaltat in 3 ani cati altii in 1000 ani! In realitate de fapt dl primar a pus popici poate cati au pus alti primari din alte orase in mai multe mandate. Despre asfaltat strazi nu se poate spune decat ca a asfaltat ce nu era nevoie iar asfaltul nou nu cred ca o sa tina 2 ani. Vom trai si vom vedea. Sper sa apuc ziua cand va fi condamnat. Oricum Cta s a dus draku si daca printr o minune pacaliciul asta mai prinde un mandat putem spune ca orasul asta va fi pierdut pentru totdeauna.
7
0
Fagdau daca crezi ca ai sa scapi cu banii si tot parandaratul mascat te inseli ... or sa te dea in primire sa Scape ... toti care te au mituit chiar prin interpusi ! Cand or sa auda zanganit de catuse !
7
0
Bai handicapatule probabil ai asfaltat in mortii matii la cimitir ca prin oras nu se vede, e dezastru.
7
0
din banii tai ???? nesimtitule. La aeroport ati platit un WC al directorului 250.000.000 lei, . Sa va spuna Artagea - ala de la aeroport. HOTILOR
8
0
... ca nu mai pupi alt mandat. Oricine ar veni dupa tine, mai prost nu poate sa fie.
8
0
Stam de 10 ani in cartierul compozitorilor si abia anu asta s au asfaltat doua strazi importante bobescu si caudella. Restul de strazi si alei au ramas ca la tara. De ce nu asfaltati tot cartierul ca banii pe taxe platim ca in zona 1 a orasului dar strazi si trotuare nu avem!!
9
0
Un zambet fals si prostie multa.Nu ti-ai meritat functia niciodata.sa speram ca vom vota un altul mai bun.cine stie.Ai distrus totul . Daca taceai filozof ramaneai. dar nici asa .fata de da de gol.
8
0
PE STR CONSTANTIN BOBESCU CE ASFALT AI FOLOSIT?
6
1
Intr-o lume normala acest dobitoc nu ar fi ajuns nici macar portar la primarie daramite primar.
9
0
Constanteni voi nu va mai treziti odata ? Ca sa i dati viteza lui maimutzoiu asta care a transformat orasul asta intr un bilci fara spatii verzi cu blocuri care mai de care mai oribile, cu statiunea mamaia care era inainte perla litoralului si acum e plina de gunoaie, shaormerii, tarabe, tiganie. Fagadaule sper sa ajungi in curand o amintire trista si daca DNA ul isi face treaba sper sa i tii companie sefului tau la Rahova ca sa nu l lasi la greu.
11
0
La muie fagabou sa te duci dracului cu comisioanele tale pe bordurile fara trotuar si popicii tai primarul sens unic ...!
9
0
Numele lui este Decebalus Fagadau Fagaduiala. Deci este mokan get beget si are si fata de dobitoc arogant exact ca popo ala de mazare. Fi miar scarba Ti ai draq cu
11
2
pe strazile alea sta cine trebuie
8
0
Locuim pe strada Stefan Darascu, cartier Palazu Mare din anul 2005 si nici pana acum nu a fost asfaltata de Primaria Constanta si nici macar luata in calcul intr-un viitor proiect. intrebarea este de ce unele strazi sunt asfaltate de 2,3,4,5 ori iar altele niciodata?
7
0
Vai de viata si de stalpisorii tai! Cine draq te o mai alege pe tine la anu? Dupa ce ai facut din Cta cel mai oribil oras din Ro. Poate ca dupa 20 ani la anul constantenii or sa voteze schimbarea si o sa ramai o amintire trista cu stalpisorii tai !
15
0
Bai asta este nebun , DE CE dreq ai asfaltat str Soveja portiunea aia ??? Trec zilnic pe strada si singurul inconvient erau canalizarile la interesectia cu str Baba Novac , de ce nu faci ceva cu canalizarile si cheltui mil .. pe asfaltari alandala, sunt atatea cartiere care inca sunt netinse de asflat ....
13
0
Ptr ca i a prostit pe unii si altii
11
0
Dom primar a facut totu pe dos si se lauda pentru asta ! A asfaltat ce nu trebuia asfaltat,a pus borduri si popici unde nu era nevoie, a bagat in bezna marile bulevarde cu sistemul ala de iluminat de tot kkt ul, a dotat parcurile cu cutii ptr pungi de plastic pentru kkt de catei pe care nici dracu nu le foloseste, in loc sa faca dezinsectia parcurilor unde seara te mananca tantarii.Mamaia e un mare balci iar noi abia asteptam sa vina alegerile sa dam viteza ca a facut din Cta un mare kkt
18
0
Arogant ... superior pe bani nostri.Se vede ca la crescut Mazare, dar nu mai are mult... .Parcuri zero camere video zero.Pune panselute si becuri cu firmele de acum 20 de ani.Pacat de bani orasului ca sunt furati asa...
20
2
Pe mine ma mira tupeul lu dom primar. Nu i e frica ca si ia niste oua sau rosii in cap la urmatoarea baie de multime? Constantenii dorm in pace ptr ca lor le place ca orasul are popici pe trotuare desi e o mare groapa de gunoi, tantarii te mananca de viu in parc desi acuma avem toilete mobile ale firmei lui madam merla din primaria cta ,etc etc. Cartiere intregi au ramas neasfaltate deja de 10 ani : cartierul compozitorilor, aleile din faleza nord, tomis nord, etc. Constanteni mai mergeti prin Cluj, Timisoara sa vedeti ce rahat a ajuns orasul vostru si dupa votati cu cine trebuie!
21
0
Sunteti niste nerecunoscatori...dupa cate am facut pentru voi.....
4
21
Timp de 20 de ani , Constanta a fost prostita cu ulei , zahar , conserve . Totu s-a concentrat spre cluburi , smechereala , aroganta . Iar orasu , ca viata si spirit , a stagnat si apoi involuat total . Iar orase de aceeasi marime , dar cu potential financiar redus : Arad , Oradea , Timisoara , Cluj ....au ajuns sa arate , ca-n vest . O urbanizare deosebit de placuta , in armonie cu arhitectura veche restaurata , total . Revenind la satu Constanta , locuiesc in Tomis Nord si turbez cand vad tiganimea , mutata in HC .
21
0
Ai umplut constanta cu stalpisori, "bravo", pa!
23
0
Mediocru!Arogant si bun de NIMIC!
25
0
Nu stie pe ce planeta este. Este zero barat. Totul este distrus in jurul lui si el se lauda. Cu ce oare? Se numeste paranoia. Si mai e si arogant. Cum sta el cu piciorul, ca la bar. Jenant dar si trist.
24
0
Tot orasul e o mizerie si tu te lauzi cu cateva strazi asfaltate ? Nerusinatule , coboara pe pamant!
24
0
...draga primar .....
27
0
Nu am ce sa comentez ...draga Mache Faga ...pregatesteti bocceluta ptr Penitenciar ... ai multe de povestit Constantenilor unde sunt banii din spagi , cate apartamente ai si cum justifici averea !
27
1
Cladirea din portul tomis trebuie demolata nu sa se apuce de lucru borfasule.
26
1
Sa te ia dracu, mi-ai stricat vata, ai adus lepre cu dube galbene, ne-ai prins cainii cu un contract ILEGAL, i-ai tinut flamanzi, i-ai dat in adoptii fictive catre hingheri, ca sa nu apara morti pe statistici. Vei da inapoi pana la ultimul leu! si o sa te mai aleaga fix hingherii din Bucuresti!
20
1
baaaa esti primarul care a distrus Constanta ... dracu te mai alege are te o fi ales ... la anu adio Cta
30
1
esti cel mai jegos primar, sa vezi cand pierzi alegerile cu o sa iasa tot poporul in strada si o bea sampnie, o sa te scuipe lumea.
40
2
D c nu in chinuie nimeni pe asta ?
25
0
Le-ai asfaltat din buzunarul tau ? Asa ar trebui sa fie normalitatea nu sa te lauzi cu ea....si da ai asfaltat multe strazi care nu trebuiau asfaltate in loc sa scoti Constanta din noroi....
35
0
Esti prost de bubui ...dar prost de ala de e si fudul. Doamne ...iar mi-am adus aminte cat de prost esti ...un faker ..un sclav de-a lui Mazare
47
0
Asfaltati si in Palazu Mare str Salviei
20
3
Mars ma de aici
39
2
Dar de societatea de Transport Sc N&A a lui Stanca Nelu care mulge milioane de euro de la Confort Urban ai auzit domnule Primar ? Societatea are disar penal de laAnaf si lucreaza la Confort cu dir Andrei de milioane de euro !! Pai DNA la tidicat peDaf Trans care lucra corect pe asta cat il mai tine ! O sa va trimit o scrisoare cu toate tampeniile de la Confort cu Stanca Nelu zis Nelutu !! Atentie nepot cu Stanca de la PSD !!! Hopa milioanele
28
0
Dar cat ai betonat din oras, campionule..
37
1
Hai sa te vedem candidat la primaria Constanta cu sigla PSD deasupra capului. Lumea stie ca Dragnea si Vasilica exista datorita tie.
33
0
Cu acesti bani se puteau face lucruri folositoare orasului.
30
1
Mai ,mai,mai, succesurii in rest esenta cea ce ai vrut sa spui da faptele vorbesc.
25
0
Vino in saligny ,stefan cel mare,chiar si in cernavoda cum se lucreaza,ca mai exista si circotasi apartinatori ai unuia dintre partide care nu sufera sucesul altora ,OK ,BOALA ROMANEASCA.
28
0
Esti un gunoi de omu ai incurcat traficu in constanta stalpi si strazile cu sens unic sa tile bagi in cur
33
3
S-a asfaltat strazile si bulevardele la misto caci nu necesitau lucrari .Receptia a fost pe suprafata dubla cu bani ptr. Partid la pusculita Confort Urban.Srazile din cartierele pe cand domn Fagaduiala
33
0
NU MAI BEA APA DE LA ROBINET CA DELIREZI
43
1
retard.........cipane.....praf
38
3
Ti-ai batut joc de constanteni blocand Grivitei ,zona peninsulara,ai pun 1mil.de popici fara sa fie cazul cheltuind bani aiurea,pavelele de pe Pandurului misuna de turisti iar turismele incurca traficul pe carosabil,parcarile prin sms pe carosabilul facut de Ceao cand trebuie doar la subterane ori supraetajate.Deci mu13 de cate buletine a furat ma-ta!
38
1
Asta nici de cioban nu era bun! Sigur pierdea oile! Domnule primar, in toti anii astia, in care ati tot vorbit de blocaje, daca faceti o statistica pe net, este cuvantul favorit si cel mai folosit de dumnealui, nu v ati gandit ca poate dumneavoastra sunteti blocat, poate depasit de cerintele functiei? Onorabil si firesc ar fi fost sa va depuneti demisia, la primele semne clare, ca sunteti varza ca primar! Ati continuat haosul pentru ca onoarea si constiinta sunt doua lucruri pe care le ati pierdut demult! Definitiv!
33
1
Parcarea de la Delfinariu este numai gropi iar trotuarele din fata blocurilor de pe bulervardul Mamaia nu au mai fost asfaltate de 36 de ani. Despre ce vorbim.?
34
0
Bai muistule aifost si estiun mitoman cacatule, lepra, jigodie.
37
2
trimiteti comentariile si prostului hot fagadau. Sa vada si el ce parere au oamenii !!! Muie cu cacat fagadau !!!
53
2
de care ne-am batut joc cu totii. Suntem vinovati ca nu am iesit la vot. Suntem vinovati de halul in care arata orasul nostru. Nivelul nostru de educatie este precar si a facut din Constanta o ghena de gunoi. Noi nu ne respectam. Poluarea si haosul urbanistic a facut din noi niste fiinte bolnave si nesimtite. Puiul orezul uleiul au stat la baza dezastrului. Au trecut 19 ani urati peste noi. Cine sa salveze Constanta noastra?...
45
2
cred ca ai uitat de "milioanele" de borduri...iar acum ai impanzit orasul cu parcari prin sms... s-a golitbugetul dupa cumpararea bordurilor?
44
3
Ai umplut orasul de tigani,ai distrus Tomis Nord,Tomis 3 cu tiganimea ta in HC,orasul arata ca dupa razboi,mizerie peste tot,bisnitarii misuna peste tot,radet in faliment,dar ne obligi sa stam la ei,nu ne lasi sa ne tragem gaze,nu pui camere pe strazi,sa vezi cate faradelegi se fac pe strazi,mocangeala ptr tiganime,nici o investitie in turism,ca din asta se tine orasul,ba mai mult,ai pus cartierul HC langa Mamaia,sa ii controleze mai bine la buzunare pe turisti,fiecare fura si tranteste blocuri unde vrea,politia e mana in mana cu borfasii,gropi,mizerii,betoane,caini,pisici peste tot,saracie
50
1
Vezi ca la puscarie trebuie sa te barbieresti in fiecare dimineata !
47
0
Degeaba ai asfaltat daca ai lasat canalizarile ca un bou. Nu exista sosea in constanta unde sa poti merge linistit cu masina fara sa trebuiasca sa ocolesti capacele alea care le-ati lasa la 10 cm adancime. Esti un bou ...
59
1
Toti te critica si tu te lauzi!INTELIGENTUL LUI MAMA!
49
1
Dom primar se lauda ca a asfaltat strazile din Cta . Pe bune? Ce gluma.proasta e asta ?Au ramas cartiere intregi neasfaltate Cartierul Compozitorilor, toata zona din jurul str AD Xenopol,strazile spre plaja din Faleza Nord, etc.etc De fapt a asfaltat bulevardele care nu trebuiau asfaltate si a umplut trotuarele cu popici si borduri la preturi halucinante. ALOOO DNA ule tu ce pazesti ? Dupa ce ca nu sunt bani s a trezit sa plateasca sponsorizare de 4 mil lei la clubul Faru probabil ca l a "convins" Marica dupa ce l a stat in paragina atatia ani . SA TI FIE RUUSSIINEEEE FAGADAU !!!
42
2
La Eden pe Soveja cand se asfalteaza?! Sta decopertat carosabilul de o saptamana!
34
2
Bai, esti prost? Lepra asta chiar crede ca a facut ceva! Bai nesimtitule, nu iti este rusine cand vezi cum arata orasul asta? Super jegos, cu spatii verzi neingrijite, trotuare sparte si denivelate si lista este extrem de lunga. Bai mincinos infect, fa o excursie la Fetesti sau Slobozia si o sa vezi in ce hal ai adus minicipiul Constanta. Ce este mai trist este ca va fi extrem de greu sa l aduci la un nivel acceptabil. Nu vorbim de orase de aceeasi dimensiune, cu venituri muuult mai mici: Timisoara, Arad, Sibiu, Brasov, Oradea.
48
0
Iar ai baut de la robinet?Tzi adrashi?Ti mindishi si tini tora crezi ca adrashi vreo 100 de km di autostrada di atzea buna nu cum adra sotzlu a tau Ponta ca nu-i vuoi dip pi chinezi pre-aua!In Europa nu stii si tini pi car'va?Car' ti baga in seama di picurar tze hi?diu hi tini?din tze hoara hi tini si tora vrei aua in dzeana?Vedzi s' na-cazi va ti agudeshti si nu ti va repara dip
41
1
Exact dare de seama la vedere cui au dat Autorizatii de constructii cu prioritate in toti acesti ani !
32
0
un incompetent care a irosit banul public pe contracte ilegale.
41
0
Bai primare daca vrei sa spui ce ai facut spune cati bani ai cheltuit pe an si pentru ce decand esti primar,dupa care spune si despre pamantul dat si autorizatii de constructie.
35
0
asta ori face misto de noi ori ne considera prosti pe toti constantenii! Premarele traieste in alta realitate, paralela, nu vede ca o multime de pesedei s-au desteptat si au realizat ca au fost prostiti de pesedei atata amar de vreme.
34
1
sunt mandru de tine! te astept!
35
0
Inteligenta ta este de neegalat, frumos esti, ai succes pe toate planurile. Chiar si in mamaia, ai reusit mai inteligentule sa i faci pe taranoii de vin de prin tara, sa parcheze direct pe alei, unde nu sunt parcari cu plata, astfel sa nu se mai poata circula printre hoteluri. Daca tu crezi ca a fi primar consta doar in a asfalta ceva ce au facut altii......
35
1
constanteni va rog eu sa va treziti si sa scapan de tot cancerul care a mancat constanta 20 de ani de la toate partidele de la stanga la dreapta si invers va rog eu
39
3
Ba taran prost ajuns din taran primar . Ai facut un cacat cat ai fost primar. Ai umplut orasul de stalpi pe trotuare si ai facut toate parcarile cu plata numai prin sms. Nu iti e rusine sa iesi pe strada in orasul asta pe care tu si cu ceilalti machidoni cu care ai inplut primaria, oras plin de mizerii. Inlocul tau asi baga capul in nisipca strutul si nu asi mai zice nikic. Fagadau o familie de parveniti plecati de la strans rahatul de la animale si ajunsi sa conduca un oras.
42
3
abia astept alegeriile sa nu te mai votez.sper sa platiti pentru toate stricaciunile pe care le ati facut in acest oras.
40
3
ete na,pe cine prostesti tu,uite ca deja te-ai bagat in campanie electorala.Dragi constanteni consultati promisiunile facute de Fagadau in campania precedenta si vedeti cat s-a tinut de cuvant,si poate ca se va gasi un constantean interesat sa-i faca o sesizare penala pt inselaciune,caci a promite ceva si a nu face nimic luand in schimb voturile constantenilor are incadrare penala la inselaciune.Pana cand mai merge cu inselatoria si prosteala?om fi noi naivi dar mai du-te-n pizda ma-tii si mai prosteste si pe altii.Eu nu te votez indiferent de cat de convingator poti sa fii
36
1
Esti un cretin care a nenorocit si mai mult orasul decat era inainte. Stapanul tau , mazarica , te a invatat cum sa fi un nenorocit mai mare si mai jegos ca el, voi vota impotriva ta , indiferent de candidat, voi vota chiar si un imputit de machidon , numai sa scap de tine lepadatura!
42
2
Esti deja fostul PRIMAR! AROGANTULE!
54
2
esti primarul POPIC care ai pus cei mai multi popiciiiiii. La tomis nu ai pus semafor , si nici in zonenele cu trafic mare. ai pus treceti de pietoni la coltul strazilor care blocheaza traficul . ai in spatele tau o armata de oameni platiti din bani publici care sunt ........ingusti. si pe pile si neamuri pusi....deci este bine sa inveti ceva ......
44
1
Parca ai asfaltat din banii ma-tii... Si da , esti un ales al prostilor din oras cu acelasi IQ ca al tau cat masura pantofului...
47
2
AROGANT care il imita pe MAZARE!
43
1
esti pe dracul
31
1
Dar sunt asfaltate neglijent.Muncitorii baga iarba sub asfalt, mortarul pentru priza bordurilor este de proasta calitate, iar in jurul copacilor se asfalteaza pina la trunchi.
36
0
Dai banii nostri pe mizeriile de saltimbanci din parc. Cine iti permite asta?
35
2
Mars bai Fagaboule la cotet!!!
40
1
se lauda de parca a facut ceva special .pai ba tzarane asta e treaba primarului sa asfalteze sa faca parcari nu sa puna stilpii adusi cu containerul din china de babu sa stringa gunoiul si asta n-ai facut sa aduni maidanezii sa repari si sa faci scoloi si spitale etc
37
2
Vorbe, politica, nimic concret. Un oras murdar, sufocat, plin de popice, fara parcari....etc etc
38
1
Te-as trimite intr-un schimb de experienta la Cluj, Craiova, Arad, Timisoara, Iasi si dupa te-as intreba daca ai ceva de spus...momentan ar fi trebuit sa taci, la ce buget are Constanta arata ca o tarla de-a voastra de oi.
39
1
poate ca ati asfaltat...dar despre malderele de gunoaie nu spuneti nimic domnule primar? in fiecare dimineata pe stefanita voda, langa biserica, tone de gunoaie...chiar nu le strange nimeni?
26
1
Vrem mai multe fapte si mai putine vorbe si asta din partea tuturor inclusiv cei din opozitie.
27
1
Fii-miu e un mincinos si un puturos ,exact ca mine si ca tat-su si mai suntem si PSD -isti !
27
1
Esti cel mai prost si handicapat primar din istoria acestui oras!!!!
44
2
Bai kktilor...Ca vreti sa recunoasteti sau nu, este primarul care a facut ceva pt ORAS...nu vb de Mamaia, ORAS.Se vad schimbarile.Felicitari dnule Fagadau!lasati latracii de pe aici...sa latre, ca de altceva nu sunt buni.
8
49
ce nu poate fi vizionat. Sunetul este mizerabil. Este o lipsa de respect fata de publicul cititor.
16
4
Inca o realizare notabila este aparitia pe spatiile verzi a unor blocuri frumoase din beton, spatiile verzi sunt naspa .
37
2
st mai bun decat ailalti 5 la un loc de aia m-a votat mami cu 5 buletine de vot odata
34
2
in afara de promisiuni - vorbe goale- planta asta de fagadau nu e in stare de nimic!
38
1
Avem trotuare mai late decat soselele Vrem parcarile si parcurile inapoi pe care s-au construit blocuri
38
4
Hahahaha esti o gluma proasta, asta esti
35
3
Sa te duci dupa Mazare .ESTI UN MARE PERVERS . Esti foarte atent prin cine ei soaga
39
1
CARE BEA APA DE LA ROBINET
33
3
V-au marit contractul?
31
4
21 de evenimente...si toate de cacat!Ca si mine de altfel!
38
6
hey. sunt primarul cel mai prost pe care l-a avut constanta. poate coiciu era mai lenes. dar eu sunt si prost. imi fac acum campanie caaa la anu e alegeri si sa vada prostii ca misc si eu ceva. restul mandatului ma scarpin la oo. fac si cladirea din portu tomis, fac si cazino, fac si autostrada suspendata de la madrid la km5. fac fac fac fac infarct. si stiu ca prostii ca voi sperati ca si familia mea sa faca. asa suntem noi. toti prosti. din mine ce sa iasa...tot prosti. cand eu sunt prost ca dancila. doar ca eu vorbesc bine. in rest...realitatea si eu sunt chestii paralele. hai ca ma votati
47
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218