REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Decebal Făgădău vrea ca la început de ședințe să se intoneze Imnul Național

Decebal Făgădău vrea ca la început de ședințe să se intoneze Imnul Național

Replica API 24 martie 2018 | 00:26 355

Edilul Constanței, Decebal Făgădău, a precizat în timpul ședinței de Consiliu Local, care a avut loc vineri, 23 martie a.c., că dorește ca la început de fiecare ședință să fie intonat Imnul Național și Imnul Dobrogei. Mai mult, primarul i-a rugat pe consilierii locali să poarte în piept drapelul național. „Vreau ca, cel puțin în anul 2018, înainte de fiecare ședință de Consiliu Local, să fie intonate cele două imnuri: cel al României și al Dobrogei, mai ales că anul acesta se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire și 140 de ani de la recuperarea Dobrogei”, a precizat edilul.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cinta anti coruptie pentru ca iar cadea limba
0
0
Asta e problema ce sa zic! Nu locurile se munca de cacat, nu un parc cica renovat care arata execrabil. Nu drogatii, oameni ai strazii si cersetorii care au impanzitimpanzit orasul! Nu spatiile verzi vandute pe mii de euro! Asta e problema! Patriotismul lipsa!!! Ba decebal....am zis ca e ceva de capul tau dar vad ca e gol!! Ma intrb dk te ia careva la ochi...cate dosare scoate?! Fugi si tu j tarile calde? Sau esti prea scortor si te retragi undeva in uk?!
4
0
le-a rezolvat pe toate si asta e ultima problema.zilnic imnul.mai bine sa termine cu incuibarirea tuciuriilor in buricul C-tei si sa mobilizeze gasca aia de facatori de nimic sa inceapa salubrizarea orasului si sa opreasca constructiile ilegale din parcuri,sa faca si parcari supra-etajate sa lase stalpisorii garduletele si giratoriile lui cacacioase la urma.Semafoarele de ce nu merg cum trebuie?marea a ajuns haznaua cartierului mamaia nord-navodari si ghiolul,lacul tabacarie asemenea toti interlopii vidanjeaza rahatii acolo.ocupati-va de cainii vagabonzi,carutele din trafic,tiganimea tupeista.
4
0
Nu sunt fan Fagadau dar frati romani nu credeti ca in orice institutie publica prin lege imnul de stat ar trebui sa dea tonul lucrarilor. Hai sa vedem ce se intampla la americani, englezi, rusi, etc. Toate popoarele mari promoveaza simbolurile nationale la orice manifestatie. Cu ce incep meciurile de baschet, hochei, fotbal american in campionat cu imnul national. De ce? Fiindca asa este normal cui nu-i place sa plece din tara.
0
4
Probabil s-a gandit sa se cante DESTEAPTA_TE ROAMNE .. in ideea ca vrand nevrand le vor intra in cap desteptaciunea si o sa faca ceva treaba serioasa nu BALCANICA
5
0
despre ce vorbeste fecalau,desteaptate romane ar fi bun de cantat cam la jumatea sedintei cat despre imnul dobrogei mai pe seara la chermeza,banuiesc ca-i vorba de geanparale,cat despre recuperarea dobrogei de machidoni cred ca s-a facut ceva mai tarziu
1
0
Sa faca un referendum pentru ca imnul PSD sa fie imnul statului....acum care stat, paralel?
2
0
canta imnul ca romanul tot nu se desteapta
7
0
sa-i cheme pe pindu sau pe galani sa-i cante
6
1
Mai bine ar intona imnul anti coruptie,anti-Mazare,anti-marioneta si anti-partide.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218