REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Decizia pe care a luat-o Brigitte Pastramă legat de fiul ei rebel

Decizia pe care a luat-o Brigitte Pastramă legat de fiul ei rebel

Replica API 15 septembrie 2021 | 09:42 1203

Săptămâna trecută soții Pastramă, Brigitte (44 de ani) și Florin (42 de ani), au răspuns prezent invitației revistei Viva, care a organizat petrecerea anuală după o pauză de peste un an. Foștii concurenți de la "Ferma Vedetelor" au dezvăluit câteva noutăți din viața lor de familie și afaceri.

Brigitte și Robert Sfăt

foto: Instagram

"Șaormeria am închiriat-o unui lanț mare mare de fast-food-uri. Am deschis în ianuarie, în martie a venit pandemia și a fost foarte greu. Avem însă proiecte noi, despre care vorbim în reality-show-ul pe care îl avem miercuri și joi, la Antena Stars. Acolo poate să vadă toată lumea ce construim. Facem ceea cea ce ne pricepem. Uite, când am încercat să facem hamburgeri și șaorma, nu ne pricepeam. Erau bune, dar era greu cu oamenii. Acum avem localul de petreceri Magic Castle, firma de logistică, am făcut niște parcări, am făcut niște birouri. Pe ce pune Brigitte mâna este binecuvântat", spun cei doi, scrie Viva, citată de click.ro.

I-a dat fiului un restaurant la Timișoara

Brigitte a povestit că l-a inițiat și pe fiul ei în afaceri, ca să nu mai piardă timpul cu scandaluri pe la emisiuni de televiziune. "Băieții nu sunt prea cuminți, dacă ar fi prea cuminte, iar ar fi o problemă. Vrea să fie independent, să testeze cum e să fii pe propriile picioare. Robert Sfăt este la Timișoara, i-am dat un restaurant acolo, să se ocupe de el. Și acum a început să-l renoveze încet-încet, nu știu dacă se pricepe, dar oricum are o ocupație, lucru care este bun", a spus Brigitte.

"Dumnezeu a avut grijă să nu fac copil în perioada asta"

Cei doi își doresc un copil al lor. "Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat. Am dat înapoi timpul și ne-am dat seama cât de greu este pentru o femeie gravidă să treacă prin covid și vaccin, toate chestiile astea. Dumnezeu a știut că nu era timpul potrivit pentru asta și a avut grijă să nu fac copii în perioada asta. Aș fi fost în luna a 7-a dacă când a început pandemia de covid. Ar fi fost un pic aiurea, dar Dumnezeu a știut ce-i mai bine pentru mine", a mai spus Brigitte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102