REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Decizie FĂRĂ PRECEDENT luată de Liviu Dragnea: Miercuri e un nou CEX

Decizie FĂRĂ PRECEDENT luată de Liviu Dragnea: Miercuri e un nou CEX

Replica API 20 noiembrie 2018 | 00:00 150

Conducerea lărgită a PSD se va reuni, miercuri, la Parlament, de la ora 17.00, într-o ședință de Comitet Executiv Național, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid, conform stiripesurse.ro.

Până la ora transmiterii acestei știri, liderii PSD nu au primit o ordine de zi. E o decizie fără precedent luată de Liviu Dragnea, de a convoca al doilea CEX în numai 3 zile.

Social-democrații au votat, în ședința de marți a BPN al partidului, ca Lia Olguța Vasilescu să fie propusă pentru Ministerul Dezvoltării, iar Mircea Drăghici pentru portofoliul Transporturilor, au declarat surse ale formațiunii pentru MEDIAFAX.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, că nu va semna decretele de numire în funcția de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguța Vasilescu și pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale.

Cu toate că CEx al PSD a decis, luni, remanierea lui Paul Stănescu de la Ministerul Dezvoltării, șeful statului nu a semnat decretul de revocare a acestuia din funcție.

De asemenea, Ilan Laufer a declarat, într-o conferință de presă susținută marți seară la sediul PSD, că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a îl numi la Ministerul Dezvoltării este un act antisemit, anunțând că va face plângere împotriva acestuia la CNCD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E foarte correct. Nu e o javra fascista. E o panarama nazista. Fake. E doar un flaushat neputincios. Un Lake iubitor de bunastare. Un expirat oboist, cu fitze de nemtzalime de falsa calitate. Un maimutzoi mare si gras. Un bun de nimic. Un flituit de toate VIPurile planetei, except balcaza de merkel. Un servitor ingalat. E ok asa?
2
6
MUIE DRAGNEA, MUIE PSD, MUIE SUSTINATORILOR PSD-isti si MUIE PROSTULUI DE LA 22:15 PE CARE MAI BINE IL AVORTA MA-SA DECAT SA FETE ASA O CAZATURA!!
12
3
Se mai face un cex.Dragnea a uitat la ultimul cex sa se dea singur afara si acum i-a venit mintea la cap.Pana acum mintea ii era la cracii irinei.
11
5
MUIE LUI IOHANNIS ULTIMA JAVRA FASCISTA DIN LUME
6
17
Suspendati dulapul plimbaret,in perioada suspendarii nr.2 Tariceanu semneaza ca primarul ,nu faceti referendum iar lenesul isi reia atributiile!
3
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218