REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Decizie RADICALĂ a lui Tudorel Toader pentru DNA

Decizie RADICALĂ a lui Tudorel Toader pentru DNA

Replica API 15 septembrie 2018 | 00:29 508

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a propus-o vineri pe Elena Giorgiana Hosu pentru ocuparea funcţiei de procuror şef adjunct al DIICOT. Procurorul Giorgiana Hosu are peste 20 de ani vechime, ea activând ca adjunct al DIICOT în perioada 2013-2015, după ce, anterior a condus vreme de cinci ani Serviciul de combatere a macrocriminalităţii economico-financiare al instituţiei. După ce Alina Bica şi-a dat demisia în 2015 din funcţia de procuror-şef al instituţiei, Giorgiana Hosu a preluat interimatul instituţiei.

De asemenea, Tudorel Toader propune numirea a trei procurori în funcţii de conducere în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: Antonia Eleonora Constantin - procuror şef al Secţiei Judiciare, Iuliana Nedelcu - procuror şef adjunct al Secţiei Judiciare, Florena Esther - şef al Secţiei de Resurse Umane şi Documentare.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal ca dracnea inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
1
0
Mai nea Tudorica,ce faci cu cordita Adina Florea,la Jilava cu ea si cu Deliorga.
3
0
sI TU ESTI NEMURITOR Tudorele! Blestemele noastre te vor ajunge batranete cu suferinte iti dorim noi cei care suferim de pe urma ta.
3
1
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care sa hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata si vaucere de vacanta, si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
6
3
caracter nepermis- dl din imagine are un salariu exorbitant, ei toti analfabetii din guvern si parlament, cumuleaza totul, pot preda, pot fi ministrii, pot fi orice inclusiv pensionari cu pensii speciale , in schimb amaratul de rand care oricand poate fi taxat si ptr aerul inspirat- trebuie sa aleaga intre doi sau trei lei
9
2
un dobitoc mai mare ca asta n-am vazut am ajuns o tara de cacat
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218