REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Decizie RADICALĂ luată de Mihaela Grindeanu – MESAJ!

Decizie RADICALĂ luată de Mihaela Grindeanu – MESAJ!

Replica API 8 februarie 2017 | 02:09 493

Mihaela Grindeanu, soția premierului României, a decis să rupă tăcereași să vorbească prin ce trece în ultimele zile. Soția lui Sorin Grindeanu spune că a luat decizia de a-și bloca un cont de pe o rețea de socializareși vorbește despre clipele grele prin care trece în ultimele zile.

”Buna seara! Deoarece am luat decizia, pentru binele familiei mele, de a-mi bloca contul de Facebook, voi folosi aceasta metoda pentru a va transmite un mesaj personal!

Poate gresesc facand publice aceste randuri, poate voi fi condamnata si blamata de multi care le vor citi! Dar nu mai pot sa tac! Nu vreau sa mai tac!

Sotul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat si sustinut de multi oameni!

A ajuns sa fie acuzat de sustinere a coruptiei, sa fie acuzat de minciuna si de intentii ascunse!

A ajuns prim ministru al Romaniei pentru ca i-au cerut colegii de partid si nu pentru ca a avut el intentii sau ambitii ascunse! A primit aceasta functie cu dorinta clara de a face bine!

A plecat de langa familie, de langa prieteni, de langa oamenii care il sustineau, convins ca poate ajuta Romania!

Are doi copii mici, are o familie respectata, are un trecut politic curat! Copiii lui fac parte din viitorul pe care unii spun ca el vrea sa il distruga! Ce om responsabil, ce tata si-ar dori sa isi stigmatizeze proprii copii, sa atraga asupra familiei sale amenintari si blesteme, sa le distruga viitorul? Nu are logica!!".

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai prostilor , toti care ati comentat inaintea mea , PLEAVA SOCIETATII . Din cauza celor ca voi si Iohannis nu merg treburile asa cum ar fi normal , in tara asta . Nu mai spuneti ca sinteti romani . Rusine
1
2
In momentul cand trebuia sa aprobe acel decret trebuia sa demisioneze daca e asa de curat. Si copii vostri in viitor no sa moara de foame ca altii ca le-ati asigurat deja viitorul.
3
2
La facut de doi lei pe fb nevastasa dar degeaba teldrumu rezista
3
4
Miaela , du-te-n pizda ma-tii ! Ia-l si pe ratatul cu care te-ai insotit ...
6
7
Fa ticaloas o ala fura pt familie si tu te plangi
7
8
Unor romani este critica si carcoteala ieftina! Democratia noastra a creeat o serie de monstrii care incearca sa iasa in evidenta pe unde apuca. Nu au niciun fel de cultura, sociala, juridica sau literala, dar isi dau cu parerea si nu vor aprecia niciodata implicarea unora pentru a schimba lucrurile in tara asta, ptr ca ei au senzatia ca sunt cei mai buni. De aceeea, multi comenteaza ca idiotii aici si protesteaza ca poate ii fotografiaza sau filmeaza cineva!
3
9
Pai,dna Grindeanu,tocmai pt aceste calitati bune ale sotului dvs dar puse in slujba unor nemernici si-a atras atata antipatie.Stiti proverbul acela:Spune cu cine te aduni ca sa -ti spun ce fel de om esti.Imi pare foarte rau dar ,daca acei colegi ai spuneau sa se arunce intr-o fantana ,el trebuia sa o faca?
15
8
Doamna Grindeanu, sper ca ati inteles proverbul: cine se aseamana se aduna. El s-a compromis vesnic. Timisorenii care ingheata noaptea pe strazi nu uita.
21
8
Sunteti dejectiile societatii..
10
13
Daca a ajuns sotia sa-l apere,ce poti sa mai zici?Are apucaturi de dictator,e trufas,arogant,dispretuitor.Intr-adevar il inteleg ca e preocupat de viitorul copiilor lui,dar nu e singurul parinte din tara asta,avem si noi copii!Intr-un oras simbol al luptei anticomuniste cum este Timisoara,tu Sorin Grindeanu mergi si te inscrii intr-un partid condus la vremea respectiva de un criminal ca Iliescu?Sotia este subiectiva,si eu sunt dar cand vezi semnalele de la presedinte,din strada,din presa,din partea UE ca ordonantele sunt impotriva bunului-simt elementar ori esti sluga ori incompetent!
16
11
Sa ma pis pe decizia ta.mai bine ti-ai sfatuii sotul sa-si dea demisia.astfel l-ai ajuta foarte mult.
19
12
Taci dracului,miloago,esti o hoata CA si barbatu-tau si ceilalti condamnati cutotii la pirnaie
17
10
Este clar ca maimutoiul asta pesedist trece prin momente contradictorii datorate de apartenenta la o grupare criminala : El vrea binele tarii , la fel ca si gasca din care face parte , dar doar pentru ei , acest bine ! Nevasta i-a ramas singurul avocat ramas alaturi zi si noapte , pentru ca trogloditii din partid care manifesta la Cotroceni dorm de-am-picioarele-a si gandesc cu unghiile ... Cosmarul abia a inceput : dupa ce nu va mai fi la putere , va avea de tras din greu , tot neamul grindenesc ...
23
10

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369