REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Decizie surprinzătoare luată de Anamaria Prodan în cazul lui Laurențiu Reghecampf

Decizie surprinzătoare luată de Anamaria Prodan în cazul lui Laurențiu Reghecampf

Replica API 25 octombrie 2021 | 16:32 1495

În ciuda iminentei separări, Anamaria Prodan spune că va avea o relație profesională cu Laurențiu Reghecampf, agentul FIFA dorind să îl reprezinte în continuare pe antrenor.

"Dumnezeu m-a învăţat să… să sfătuiesc, dacă nu din calitate de soţie, atunci din calitate de manager, pe Laurenţiu Reghecampf", a spus Anamaria Prodan, potrivit as.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

Anamaria Prodan a mai fost căsătorită cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, de care a divorţat în 2007, şi cu care are două fete.

Anamaria Prodan a ieșit de mai multe ori în spațiul public și a vorbit despre despărțirea de antrenorul Universității Craiova. După ce i-a transmis un mesaj de adio lui Reghecampf, agentul de jucători a făcut o promisiune.

"Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asemenea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății. Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familiei noastre și să-și dorească un asemenea noroi, apărând în timpul căsniciei în ipostazele în care a apărut alături de femei atât de cunoscute în oraș.

Le urez încă o dată baftă și îl sfătuiesc, în calitate de manager, să-și revizuiască atitudinea, să-și aducă aminte de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat cu sfințenie, ajungând una dintre cele mai mediatizate familii din România și afirmându-se zi de zi numai cu lucruri pozitive, fiind model pentru o țară întreagă! Tot ceea ce se întâmplă este jenant pentru mine și copiii mei și, repet, noi preferăm să apărem în presă tot în aceeași ipostază de modele și vă promit că eu și copiii mei vom lupta în continuare pentru această instituție, care este esența vieții, numită familie!

Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez, cum v-ați gândit vreodată că am să mă uit atât de jos. Singura mea durere este faptul ca soțul meu s-a lăsat tras în acest vârtej care, din ceea ce se vede, îl va înghiți definitiv. Îmi pare rău pentru că am muncit 15 ani alături de el ca să clădim un imperiu, pe care singur-singurel l-a dărâmat, fără să realizeze măcar.”, a spus Anamaria Prodan, pentru Click, conform digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar putem sa traim si fara deciziile tzarancii asteia .
8
0
nu ne intereseaza viata parvenitelor si deciziile lor.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218