REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Declaraţia ŞOCANTĂ a unui patron de club: „Din 2003 am pus viaţa a mii de oameni în pericol!”

Declaraţia ŞOCANTĂ a unui patron de club: „Din 2003 am pus viaţa a mii de oameni în pericol!”

Replica API 3 noiembrie 2015 | 00:00 260

Expirat-ul din Bucureşti se închide

Expirat-ul din Bucureşti se închide

Andrei Şoşa

În urma tragediei din capitală, petrecută la clubul Colectiv, unde zeci de persoane şi-au pierdut viaţa şi altele se zbat între viaţă şi moarte pe patul de spital, un patron de club a făcut o declaraţie uluitoare! Acesta a recunoscut pe pagina sa de Facebook faptul că a pus viaţa în pericol a mii de persoane, motiv pentru care a ales să-şi închidă afacerea!

„Îmi cer scuze şi îmi asum! Din 2003 am pus viaţa a mii de oameni în pericol. Weekend de weekend. Şi câteodată şi în timpul săptamânii. Poate să-mi cumpăr un G-Klasse, poate că mai mult de atât nu m-a dus capul să fac... Am terminat o facultate tehnică, aş fi putut fi un bun inginer pentru patrie... M-am eşuat în meseria asta de cârcimar. Mi-am asumat cunoaşterea în amănunt a tuturor legilor. Chiar daca eu ar fi trebuit, după calificarea mea să văd câţi amperi sunt în tabloul de siguranţe şi dacă poate să ia foc vreun cablu. Nici măcar asta n-am facut suficient de bine. Am avut destule avarii electrice în ăştia 14 ani.

Şi multe imporvizaţii... Cred că alături de Fire şi Club A suntem cei mai vechi care încă mai funcţionăm în Bucureşti. Sunt prieten cu unul din patronii de la Colectiv. Ştiu că o sa facă mulţi ani de puşcărie. Ar fi trebuit să mă ia şi pe mine. Chiar dacă, pâna la experienţa actuală, cred că am făcut aproape tot ce mă ducea capul. În alt context am facut un bilanţ al taxelor pe care le-am plătit la statul Român doar în ultimii 5 ani - 2.700.000 lei. Ce .... mea a făcut statul cu banii ăştia? Banii ăştia sunt banii plătiţi de fiecare care a băut o bere prin Expirat...

Am funcţionat pe propria răspundere de 14 ani...Ne-a tras cineva de urechi în anii ăşia?”, a scris Andrei Şoşa, care a continuat: „Ştiţi cum se obţine autorizaţia de funcţionare de la primărie? Depui în ianuarie un teanc de acte, pe care oricum le ai - CUI, contract de închiriere, contract de gunoi, de dezinsecţie, o taxă etc. Şi prin aprilie se elibereză autorizaţia. Credeţ-mă că un om cu 12 clase în maxim 20 minute poate să analizeze şi să dea o autorizaţie pe baza actelor cerute.

Treabă de 20 minute în 4 luni... Nimeni nu îşi asuma responsabilităţi. Şi mă repet şi mă pun în capul listei. Vrem demisii şi aşa ar trebui să facă nişte oameni normali la cap. Încă nu conştientizăm conceptul de demisia de onoare. Eu îmi dau demisia. Expirat-ul din Bucureşti se închide. De astăzi nu mai pot să-mi asum vieţi. Sau poate pot. Om vedea”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102