REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DECLARAȚIA unui senator AUR, care DORMEA în PARLAMENT!

DECLARAȚIA unui senator AUR, care DORMEA în PARLAMENT!

Replica API 27 decembrie 2020 | 14:25 3569

Un senator AUR s-a acomodat rapid cu apucăturile parlamentarilor. Acesta a fost surprins dormind în Parlament și a avut o explicație halucinantă.

Mircea Dăneasa, senator AUR de Suceava, a fost surprins dormind în Parlament încă de la primele ședințe la care a participat. O fotografie publicată de site-ul stirisuceava.net îl arată pe senatorul Mircea Dăneasă cum stă cu ochii închişi, bărbia în piept. Mai mult, chiar dacă se află în plen, senatorul AUR nu purta masca de protecţie pentru aceasta, din material plastic transparent, era căzută pe piept, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Somnul natiunii se numeste
3
0
bai nu-l enervati p'asta ca da cu fulgere mai ales daca face vishuddha chakra
4
0
bause prea multa fanta la spirala
8
0
Jurnalistii de la Recorder au cules povestile catorva dintre recent alesii membri ai Camerei Deputatilor si Senatului si ale modului cum s-au trezit acestia pe listele de candidati AUR. Unul dintre cele mai interesante personaje este proaspatul deputat de Vaslui, Mihaela Becciu, a patra pe lista de candidati pentru Camera, de meserie... mulgatoare.
5
1
Din moment ca proiectele de lege se fac prin tot felul de cotloane , apoi sunt trecute de majoritari pe repede inainte prin comisii si votate fara dezbateri serioase in plen este absolut firec ca opozitia sa si traga ceva canapele in aceste sedinte si sa si faca somul.Astfel s a ajuns sa avem pe piata peste 10000 de acte normative.Parlamentul ar trebui sa aiba dezbateri pe fiecare lege ,astfel oamenii vorr afla pozitia partidului pe care l a votat.Numarul de legi adoptate trebuie limitat .
2
4
E normal sa doarma ca de asta au venit in Parlament,mai bine sas decat sa promoveze cretinii astia cine stie ce legi
5
1
Si unde este explicatia?
8
1
se vede inca odata ca 50 de sparlamemtari,cu studii juridice si economice,sint destui ptr o tara ca romania.Ajung senatori toti drojdierii tarii,hotii,ca a faca ce?ce?deabia stiu sa citeasca,nu inteleg nimic,iau bani de pomana. A,isi fac legi cu dedicatie ptr ei,pensii si salarii nesimtite date unor incompetenti penali!
14
0
in care dormea?doar nu a venit acolo singur, aiurea! asa incercam noi toate ...variantele , poate, poate merge treaba, dar o dam de ...gard!
15
0
Prea multe minti inguste care nu pot intelege ceea ce a vrut sa spuna... Asemenea articole arata cu ghilimelele de rigoare cat de mult este manipulata populatia, cata lipsa de studiu... O tara scufundata in prejudecati... Presa promoveaza numai valori cu ghilimelele de rigoare,precum manelisti,bombardieri si pitipoance, cam asta este nivelul de cultura acceptat de mase, din cate se observa. ....IGNORANTA.....
9
5
Pentru boul de Petre. In Romania, masca nu esre obligatorie, nici in interior, nici in exterior. Nu exista o asemenea lege. Dar poporul e prost, asa cum esti tu, familia ta, copii tai dc ai si tot asa. Poarta masca sa nu iei covid. Prosti mai sunteti.
1
19
Cine compara AUR cu Uniunea Scufundati Romania este tampit. AUR tine cu romanii, cu valorile traditionale si nu are sefi la Paris sau Bruxelles.
3
22
Votezi aur si pana la scaunul din parlament se transforma in cacat....are voce prapditul ala de patron de partid, insa nu o aa poata pacalii electoratul cu genul asta de oameni pe care ii pune pe liste.....rusinos
18
3
Nu dormea,medita.Hai ca sunteti rai. Nu mai poate omul sa se concentreze ca gata lumea cu ochii pe el.Si pana la urma,ce ca doar nu era singurul.
14
6
Senatorul a declarat ca era intr-o pozitie de yoga,ati uitat sa scrieti asta in articol! Poate vedem si vreo spirala MISA prin Parlament,cine stie! Faci yoga pe banii contribuabililor,o fi bine,o fi rau?
29
6
@pentru Roman@- crezi ca e coincidenta? Ce au in comun Simion si Becali? La fel de analfabeti, ambii au avut partide nationaliste, ambii s-au bazat pe sprijinul Bisericii. Si cel mai important : AMBII AU AVUT PAUNESTII IN SPATE !!!
23
4
Cine sufera de somnolenta sa doarma,nu e o problema, dar in patul lui,nu in parlament.Iar referitor la alte necesitati fiziologice ,s-au inventat scutecele absorbante.
22
4
Astia de la AUR au masti personalizate? Sunt legale? Cine doarme sa fie absent in pontaj.
21
5
nu dormea si ala de la USR care e problema? oricum majoritatea voteaza la ordinul sefilor de partid.
8
17
sa inceapa vanatoarea. Sunteti la fel de penibili poate chiar mai mult decat AURistul ala. Somnul e o nevoie fiziologica. La fel ca urinatul. O sa scrieti despre ei si ca s au dus la toaleta in timpul sedintei. Nu faceti decat sa le faceti si mai mult lobby pozitiv. Scrieti nimicuri pentru ca nu aveti subiect adevarat impotriva lor. Si kwj a facut la fel cu psd. Si ghici. Psd a castigat tocmai datorita lui kwj ca era penibil cu peseedeee e dee viiinaaaa ca afara ploua. Sictir!
14
19
becali le-a oferit spatiu- ce ziceti?, cine se aseamana, se aduna
27
5
AUR......panarame.
40
9
cum pastele masii noi suntem amenintati cu datul afara si micsorarea salariilor iar astia dorm pe bani buni fara nici o jena? Chiar nu putem scapa de parlamentari..deputati..pensii speciale si alte minuni care papa bani , timp si nervi ?
48
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614