REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Declaraţia unui şofer care a PLECAT de la locul FAPTEI: 'Au început să mă înjure, le-am lăsat numărul de telefon'

Declaraţia unui şofer care a PLECAT de la locul FAPTEI: 'Au început să mă înjure, le-am lăsat numărul de telefon'

Replica API 8 decembrie 2018 | 00:00 291

M.M. a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare pentru că a lovit o femeie cu mașina și a plecat de la fața locului. Acesta a declarat că a oprit, dar cei prezenți au început să-l înjure, astfel că a lăsat numărul de telefon și a plecat. Cert este că atunci când a fost prins și pus să sufle în aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, el menționând că a consumat alcool cu o seară în urmă.

Nefericitul eveniment s-a petrecut la data de 17.07.2016, în jurul orei 8.54 când polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2A, în zona imobilului cu nr. 11, în localitatea Stupina, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma cercetărilor s-a reținut că, în jurul orei 8.54, inculpatul M.M. a condus un autoturism pe DN 2A, în localitatea Stupina, dinspre Constanța către Hârșova și, ajungând în dreptul unui imobil, a accidentat o femeie, care se afla pe partea dreaptă a părții carosabile. După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei, iar în jurul orei 09.30 a fost identificat pe în Nicolae Bălcescu. În urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că avea o concentrație de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”La data de 17.07.2016, în jurul orei 09:00, am condus autoturismul marca Mercedes, proprietatea S.C ..., firmă la care sunt angajat, pe DN 2A, dinspre localitatea Nicolae Bălcescu către Hârșova. În timp ce circulam în interiorul localității Stupina, înaintea curbei de la ieșirea din localitate, am observat în oglinda retrovizoare că un alt autovehicul îmi face flash-uri și s-a angajat în depășirea mea.

În acel moment, eu am virat puțin spre dreapta pentru a-i facilita trecerea, întrucât se apropia curba, moment în care din partea mea dreaptă s-a angajat în traversare printr-un loc nepermis, nefiind trecere de pietoni, o femeie pe care nu am putut să o evit și am acroșat-o cu oglinda retrovizoare exterioară din partea dreaptă. La momentul impactului circulam cu o viteză de aproximativ 50 km/h și mă a flam singur în autoturism.

După producerea accidentului, am oprit și am coborât din autoturism, iar persoanele care au sosit la fața locului au început să mă înjure. Am lăsat numărul meu de telefon uneia din persoanele sosite la fața locului după care m-am urcat în autoturism și am întors către Constanța, pentru a duce mașina la firmă.

Nu am sunat la 112 să anunț evenimentul. Nu am văzut care era starea femeii pe care am lovit-o. În timp ce circulam în localitatea Nicolae Bălcescu, un polițist mi-a făcut semnal regulamentar de oprire, iar eu am oprit imediat”, a declarat șoferul, potrivit rolii.ro. Astfel,magistrații au decis să-l condamne la un an și șase luni cu suspendare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te futa cainii si pe tine si pe ,,menejer,, la fiecare articol comentezi cu menejer...
0
3
Agent locala Ovidiu agentu aghisan mi a cerut spaga in seara asta m a oprit din trafic coboram dp autostrada spre ct si aghisan ma oprit a fabricat un motiv sa ii dau spaga si iam dat 100lei
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102