REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

DECLARAŢII BOMBĂ în Dosarul Beirut: ‘Am primit bani de la Karam’

DECLARAŢII BOMBĂ în Dosarul Beirut: ‘Am primit bani de la Karam’

Replica API 21 iunie 2018 | 10:38 478

Patronul spune că este vorba despre restul din salariu

Magistrații Curții de Apel Constanța, la data de 19 iunie anul curent, au acordat termen la data de 11.09.2018, pentru administrarea probelor propuse în dosarul Beirut. Totodată, un martor a declarat că a primit bani de la George Karam, acesta menționând că este vorba de suma de 250 de lei, care reprezintă restul din salariu. În aceeași ședință de judecată, Karam a cerut să părăsească țara, pentru a merge în vizită la fiica lui, în Suedia.

George Karam a fost condamnat la 10 ani de închisoare, decizia aparținând Judecătoriei Constanța. Cum nu a fost definitivă, a fost atacată cu apel, acum dosarul aflându-se la Curtea de Apel Constanța. Reamintim că anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui George Karam, patronul restaurantului Beirut, pe 5.08.2015, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de distrugere din culpă - una în formă agravată, a infracţiunii de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, a infracţiunii de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora - forma agravată, a infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, a infracţiunii de construirea fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, a infracţiunii de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi a 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Alături de el, în fața magistraților au ajuns și SC Middle East Parteners SRL, Constantin Pavel, SC Tinel Cristi SRL, Dumitru Jurca, Gheorghe Nirlu, Sultana Nirlu, Florentina Gica Coroianu, Mihaela Zdru și Florin Iordache. Este vorba despre teribilul incendiu, în urma căruia trei tinere și-au pierdut viețile, în aprilie 2014. Dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu, cât şi cântăreaţa Nicoleta Cengher au ars de vii în restaurantul morţii, aflându-se la mansarda localului.

Update: George Karam a declarat, pentru Replica: ”Martorul la care faceți referire a fost angajată la restaurant și a declarat că a luat o sumă de bani de la mine, mai exact 250 ron, dar a reprezentat restul de salariu pe luna aprilie. Vreau să specific că am dat restul de salariu nu doar pentru ea, am dat la toți angajații de la restaurant. Martora a declarat și a jurat cu mâna pe cruce că nimeni niciodată nu a influențat-o și nu a învățat-o ce să declare referitor la noaptea incendiului. Declarația asta a dat-o în data 19.06.2018 în fața completului de judecată. Referitor la cererea mea legală către instanța să mi se dea voie să merg în vizită la fiica mea, specific că este ceva normal să îmi vizitez familia după patru ani în care am stat sub control judiciar în condițiile în care beneficiez de prezumpția de nevinovăție”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi nu vedeti ca pe unde e Done Viorel apar morti suspecte? Autoritatile sa se autosesizeze!
1
1
Minte ca de obicei ! Martorul a spus ca salariul l-au primit 1 Banii aceia au fost asa ,pentru altceva !
2
0
voi ca intotdeauna , comentatoi in necunostinta de cauza , si stiti dc ? pt ca sunteti inculti , prosti si analfabeti . cum dracu a ucis el direct ? a turnat el benzina pe ele si a dat foc ? a fost o intamplare nefericita , si voi crwedeti ca el si-a dorit o clipa sa faca rau acelor fete nevinovate ? vati gandit macar o clipa ca acolo poate cineva a provocat acel incendiu intentionat ? avea multi dusmani si stiti si voi ca cine are ceva bani , are si dusmani . voi nu-l cunoasteti asa cum il cunosc eu , am lucrat la firma lui , am lucrat la acel restaurant pe cand era la Dacia .
0
3
daca dadeam muie lui ma-ta sau fiica ta si ele lua foc , tot asa vorbeai ? HAI SICTIR IN MORTII MA-TII , AU MURIT FETE TINERE NEVINOVATE CARE PUTEAU FI SALVATE , CANALIE !
4
0
Pentru ala de mai jos.. Poate moare si fita si cu mata in acelasi mod.. Sa vedem daca atunci zici la fel.. Ca mai moare una sau doua..gunoiu dracu ce esti
4
0
A fost o intamplare nefericita pe care ar fi trebuit sa o previna cei de la ISU iar fetele au fost victime colaterale identic cu, clubul Colectiv unde cineva are mainile patate cu sangele celor decedati. Oare cine ?
3
4
Catre cel ce isi spune parasute: te compatimesc sincer.. Dumnezeu sa te lumineze si sa te faca sa iti dai seama ce grozavii scoti pe gura. Nu e vina ta ca nu ai fost iubit cand ai fost mic. Dumnezeu sa le ierte si sa le odihneasca in pace pe fetele decedate in aceasta tragedie. Iar cei responsabili sa plateasca pentru greseala facuta!
9
1
De ce sa faca pirnaie doar nu a pus el focul acolo, a fopst o intinplare nefericita.
2
6
ce atat tam tam. Este plin orasul de Animatoare , dansatoare , modele , la produs cu ele ! asta e daca din cand in cand mai moare cate una doua.
5
14
Fuge si asta ca alti penali ai romaniei. Sa vina fiica sa aici. El sa faca parnaie ca a ucis fetele alea intt un mod infiorator!!!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369