REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Declarații incredibile ale experților INML: ADN-ul în cazul Alexandrei, extras dintr-un singur dinte

Declarații incredibile ale experților INML: ADN-ul în cazul Alexandrei, extras dintr-un singur dinte

Replica API 14 octombrie 2019 | 00:00 297

Apar informații incredibile în cazul posibilei morți a Alexandrei Măceșanu, fata pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o după ce a luat-o la ocazie.

Astăzi, experții de la INML au fost audiați la sediul IGPR, după ce familia Alexandrei Măceșanu i-a reclamat pentru că probele nu ar fi fost analizate corect. Parchetul General a deschis un dosar pentru favorizarea inculpatului Dincă, imediat după plângerea depusă de familia Măceșanu. Acum, experții INML au făcut mărturisiri incendiare la audierile de la IGPR.

Conform avocatului Tonel Pop, experții INML au spus că toate probele din butoi au fost puse laolaltă, iar ADN -ul a fost extras doar dintr-o probă. Cu alte cuvinte, deși anchetatorii au găsit mai mulți dinți, INML ar fi extras ADN dintr-un singur dinte, dar a încadrat toate probele ca aparținând Alexandrei.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se tot cerceteaza de cateva luni, dar nimic concret.Pareri, dezbateri, audieri, probe fel de fel, presupuneri de la persoane neavizate si cate altele.Atata timp cat cadavrele nu exista fizic vorbim de cu totul altceva.Acest Dinca este un individ extrem de abil in ceea ce declara si in ceea ce face efectiv.Caz cu un lung sir de zale la lantul slabiciunilor.La cat e de mediatizat cazul, chiar daca sunt in viata fetele, mafia traficantilor de carne vie vor face tot posibilul sa le distruga fizic si psihic pentru a nu fi gasite niciodata.
0
0
La 99,93% ,ADN ,poate fi a unei rude ori chiar fara legatura de rudenie. DIICOT sa vada aritmetica de clasa a sasea.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108