REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

DECLARAȚIILE lui Vladimir Drăghia în fața judecătorilor constănțeni: 'Viața mi s-a SCHIMBAT COMPLET!'

DECLARAȚIILE lui Vladimir Drăghia în fața judecătorilor constănțeni: 'Viața mi s-a SCHIMBAT COMPLET!'

Replica API 20 iunie 2019 | 00:33 501

În ultimul cuvânt, Vladimir Drăghia şi-a recunoscut greșeala pe care a făcut-o în urmă cu trei ani, arătând că nu a mai condus niciodată băut, că nu a mai condus de trei ani și că nu a mai avut niciodată probleme cu poliția. În acest interval de timp de trei ani și-a întemeiat o familie, are un copil de un an și jumătate, care este dus de mama lui la grădiniță și adus acasă şi că s-a obișnuit cu gândul că nu o să mai conducă o perioadă de timp. De la acel moment, viața i s-a schimbat complet, a mai spus Drăghia, iar dacă este vorba de o reeducare, nici nu va mai putea să facă prostia pe care a făcut-o, și-a învățat lecția, cu sau fără pedeapsa pe care instanța i-o va stabili. A mai spus în faţa magistraţilor că a fost prima și singura dată când i-a fost rușine să meargă la mama lui, fiindu-i rușine de ceea ce a făcut, că a greșit.

Reamintim că Vladimir Drăghia, câștigătorul Exalton, a fost trimis în judecată pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța, pe 8 august a.c.. Vedeta a fost judecată după ce, în urmă cu trei ani, a fost surprinsă la volanul mașinii, în stațiunea Mamaia, după o razie a poliţiştilor, după ce a consumat alcool. Ba mai mult, la acea dată, Drăghia a devenit și recalcitrant la vederea oamenilor legii și a jurnaliștilor.

Testat cu aparatul Drager, rezultatul a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, el a devenit recalcitrant.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In general judecatori sunt intelegatori cu soferi betivi N.CONSTANTINESCU a fost stat de beat ca a adormit la volan in mijlocul orasului si nimic,dar mai grav e cu cei care omoara sau baga oameni in spital, in cazurile astea nu conteaza daca ai baut sau nu.
0
0
La puscarie
3
0
a.c. inseamna anul curent. Sa scrii ca dosarul a fost inregistrat pe 8 august a.c. cand noi suntem in iunie... e ceva
7
1
Ai scris de doua ori ca a devenit recalcitrant. Erai si tu pe acoli si ti a tras vreo injuratura?
5
1
Huidu a omorat 3 oameni si nu a facut o zi de inchisoare ce aveti cu saracul asta??
18
1
asta de draghia scapa cu suspendare, puteti sa va stergeti cu ea de justitie.
15
4
Cu suspendare , mi se pare ca cine a judecat a stat drept si a judecat stramb .
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369