REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DECLARAȚIILE PĂRȚII VĂTĂMATE: 'Am făcut SEX cu el și apoi m-a dus într-un loc dezafectat..'

DECLARAȚIILE PĂRȚII VĂTĂMATE: 'Am făcut SEX cu el și apoi m-a dus într-un loc dezafectat..'

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:00 311

'M-a LOVIT cu piatra și m-a ÎMPINS'

'M-a LOVIT cu piatra și m-a ÎMPINS'

Trei indivizi au fost condamnați pentru tâlhărie, loviri și alte violențe, unii dintre ei alegându-se cu pedepse cu executare, cu mențiunea că faptele au fost comise în Medgidia. În cursul cercetării, au fost audiate și părțile vătămate, una dintre ele declarând că l-a cunoscut pe unul dintre inculpați și că a întreținut relații sexuale cu el, ulterior fiind agresată și tâlhărită.

În urma audierii în calitate de persoană vătămată, numitul Ș.Ș. a declarat următoarele: “Am cunoscut un băiat cu numele F., nu cunosc alte date despre acesta și nici unde locuiește. M-am împrietenit cu el în urmă cu circa două săptămâni. Acesta a dormit la locuința mea de două ori. Declar că am făcut sex cu el la mine acasă. Despre acesta cunosc că se droghează. În ziua de 27.07.2018, în jurul orelor 14.00, din câte pot să apreciez, în timp ce mă plimbam pe faleza CNMD, din parcul 1 Mai, am fost strigat de acest F., care era însoțit de alți doi băieți și de o fată pe care nu îi cunosc după nume, dar depsre care cunosc că obișnuiesc să umble în anturaj cu acest F., i-am mai văzut împreună de circa trei ori. Aceștia mi-au spus să îi însoțesc la clădirile dezafectate din zona complexului sportiv, m-am dus cu ei acolo și în clădirea dezafectată mi-a spus că sunt locuri unde el mai făcea sex. Am stat de vorbă circa 20 de minute, iar la un moment dat, cum stăteam cu fundul pe trepte, unul dintre acei tineri pe care nu îl cunosc, a aruncat către mine cu o piatră, lovindu-mă la obrazul stâng, după care a fugit. Curgându-mi sânge din zona obrazului, F. mi-a dat tricoul lui să mă bandajez și să opresc sângerarea și imediat m-a împins, eu căzând pe scări. Atunci a început și F., împreună cu un alt băiat pe care nu îl cunosc să mă lovească cu picioarele când eram căzut și mi-au smuls borseta pe care o aveam asupra mea, în care aveam un telefon mobil, cheile locuinței și un pachet cu câteva țigări marca Marble. După ce mi-au smuls borseta, cei trei au fugit într-o direcție necunoscută mie. După ce am fost agresat fizic și mi-a fost sustrasă borseta cu bunurile, am plecat pe jos spre Poliția mun. Medgidia pentru a reclama cele întâmplate. Declar că nu sunt școlarizat, nu știu să scriu și să citesc și am fost confuz la început din cauza stării provocate de agresiune, sângerându-mi obrazul și având dureri în zona toracică (coastelor). Am condus organele de poliție și le-am indicat locul unde s-a întâmplat fapta, ulterior fiind transportat de către un echipaj de poliție la spital unde mi-au fost acordate îngrijiri medicale, mi-au fost făcute raze și am refuzat să fiu internat”, potrivit rolii.ro. Astfel au fost declanșate cercetările, fiind identificați trei suspecți, în sarcina cărora s-au reținut și alte fapte, precum furturi din locuințe.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218