REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Declarațiile pe propria răspundere pot fi descărcate și fotografiate cu telefonul

Declarațiile pe propria răspundere pot fi descărcate și fotografiate cu telefonul

Replica API 22 noiembrie 2020 | 21:42 4285

Urmare a multiplelor solicitări care susțin varianta prezentării declarației pe proprie răspundere și pe telefon/tabletă, a fost acceptat ca documentul (fie tipizat, fie scris de mână), să poată fi pozat după completare și arătat organelor de control, direct de pe telefon/tabletă.

În continuare, important de menționat este faptul că NU vor fi luate în considerare declarațiile pe proprie răspundere generate prin diverse aplicații neavizate.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da vedeti ca va fura datele bil geitz si retetele de placinta din telefon .Voi sunteti rupti in cur si cu datorii in banca si hotii va fura prostia de votabnti pesede.
4
2
Zeci de smecheri si puscariasi si-au facut aplicatii si apoi iti pot folosi datele si semnatura dupa cum vor muschii lor.
2
4
Bai idiotilor nu exista nici o aplicatie avizata, adica controlata pt a nu-ti fura tie prostule datele tale si a le folosi apoi sa-ti ia bani, sa-ti trimita mesaje publicitare, sa- ti foloseasca numele la vot, etc Este pt protectia voastra imbecili de la coada vacii! Pe langa faptul ca asta este legea, ca peste tot in Europa prostavanilor care nu sunteti in stare sa scriti doua randuri pe o coala de hartie!
3
1
Idiotilor, sper ca nu cereti data si semnatura si sa ne amendati, ca nu e trecuta in declaratie. Asa cum ati uitat din prima sa scrieti procurarea de alimente si ati revenit! Siktir,nu sunteti in stare sa faceti ceva simplu!
8
0
Nu exista Declaratia. De unde o descarc?
6
0
declaratia pe un servetel si o pozez nu e nicio problema. Dar daca folosesc o aplicatie care genereaza automat declaratia si o prezint de pe telefon e problema. Ce aberatie! De ce intereseaza autoritatile ce fac eu cu datele mele personale? Dar cand facebook imi ia toate datele nu e problema? Dar cand bancile imi iau datele si ma pun sa scriu ca sunt de acord nu e la fel? Partidele pnl plus usr sunt pline de handicapati mintali pe sablonul kwj.
7
2
Pai nici declaratia de mai sus nu pare avizata. Unde e locul de data si semnatura?
3
0
Si de unde sitim ca cetateni care sunt aplicatiile neavizate? Pe site-uri scrie aplicatie avizata? imi spune ca este neavizata?Care dracu este aplicatia avizata si care este aplicatia neavizata? Unii n-au nici mancare si astia cer si aplicatii ,pe mobile,cu cacat avizate.Tara tampitilor.Uite-asa ne prostiti! Daca scriu de mana este aplicatia avizata? Te ia la regulat unul ca nu este scrisa corect.Dupa ce o scriu de ...mana ma duc la primarie sa o verific daca este avizata sau la politie? Nu sunteti normali.Maine poimaine ne cereti sa mergem sa le facem la notariat sa putem iesi din casa.
10
0
Ce inseamna neautorizat? Daca o scriu de mana e mai autorizata? Oricum amendatorii nu inteleg chestiunile astea si vor hartia "la mana".
13
1
Deci nu pot folosi o aplicatie care genereaza tabele si text. Trebuie sa o scot la imprimanta si sa o pozez cu telefonul sau tableta. Pai daca am scos-o la imprimanta, nu pot direct sao impaturesc si sa o bag in buzunar ca sa v-o arat cand o cereti, imbecililor? Lasand de-o parte ca "formular tipizat" e o reminiscenta comunista din fibra liberala. De ce mortii mamelor voastre e nevoie de uniformizarea declaratiei? Invata militienii pe ce linie din tipizat sa se uite si daca nu e asa se confuzeaza? Sa va iau liberalii in pula. Asta este "societatea informatizata" liberala!
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218