REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DEGRINGOLADĂ ÎN PNL CONSTANŢA! Rezeanu: Încurc afacerile imobiliare ale lui Boroianu; Boroianu: Rezeanu are probleme la cap!

DEGRINGOLADĂ ÎN PNL CONSTANŢA! Rezeanu: Încurc afacerile imobiliare ale lui Boroianu; Boroianu: Rezeanu are probleme la cap!

Replica API 30 martie 2017 | 20:00 336

Lucrurile s-au precipitat în PNL Constanţa! Romeo Rezeanu se simte atacat de colegii de partid pentru că i-ar încurca în afacerile imobiliare din zona Tomis Plus și Boreal. Consilierul a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută pe 30 martie că a fost acuzat de colegul Robert Boroianu că pierd voturile investitorilor imobiliari din zonele menționate din cauza anchetei care este în desfășurare. Mai mult, Rezeanu punctează clar că una din „victime” este chiar Boroianu, care are un imobil acolo. Boroianu neagă tot!

Președintele organizației municipale a PNL a deschis un subiect aprins în cadrul conferinței PNL de pe 30 martie. El spune că se încearcă mușamalizarea colegului de partid, candidat la șefia partidului, Romeo Rezeanu. „Se contestă participarea la alegeri a colegului Remus Rezeanu, contestându-se că omul nu și-a plătit cotizaţia pe primele 2 luni. Și-a plătit luni”, a punctat Vergil Chițac.

Romeo Rezeanu a punctat clar că Robert Boroianu l-a acuzat într-una din ședințele de partid că pierd voturile oamenilor de afaceri din zona Tomis Plus. „Am deranjat unele interese chiar ale unor colegi din partid, interesele lor imobiliare. Toate demersurile astea le-am făcut înainte să fiu consilier. Se pare că spre surprinderea mea că am fost acuzat că în loc să țin partea investitorilor imobiliari, eu țin parte cetățenilor. Domnul Robert Boroianu m-a acuzat că din cauza mea că nu o să ne mai voteze pe noi investitorii imobiliari datorită unui dosar pe care l-am trimis la DNA. Demersul pe care l-am continuat în calitate de consilier. Să știți că în spate la această tevatură se afla chiar interesul colegilor”, a spus în cadrul unei conferințe de presă Romeo Rezeanu.

La aceste acuzații, Robert Boroianu susține că nu a adus nicidecum astfel de acuze la adresa lui Rezeanu. „În primul rând, cred că acest domn are probleme cu capul. Ați văzut vreo declarație de-a mea publică? Domnul Rezeanu este într-o campanie, își face campanie și dând cu noroi în colegi că altfel nu îl vede și nu îl aude nimeni. Eu nu intru în polemici cu nimeni”, a punctat Robert Boroianu.

Rezeanu a completat mai precis despre ce investitori este vorba în acuzațiile făcute de către Boroianu, iar surpriza pe care o lansează este că însuși Boroianu are un imobil construit în zona Boreal și că este afectat de ancheta aflată în desfășurare. „Este vorba despre niște investitori din Tomis Plus pentru care mie mi s-a reproșat că din cauză că eu am pornit acolo niște demersuri, niște plângeri penale, domnul Boroianu mi-a zis că acei investitori nu vor mai vota cu PNL. Este vorba de aia care a căzut schela, a lui Galani. Sunt toate incluse. Noi am început ancheta cu cineva, dar aia s-a extins la toată zona. Din câte știu eu, Boroianu are el însuși un bloc făcut înspre Boreal, cu cineva de la el de la firma lui de produse alimentare. Are un bloc făcut acolo, pe care nu îl poate vinde pentru că nu le dă recepția finală pentru că nu au respectat întrutotul autorizația inițială. Pur și simplu s-a întâmplat ca în urma demersurilor mele, toată extinderea asta să afecteze și pe el. Și de aici a început circul”, a precizat pentru „Replica”, Romeo Rezeanu.

Boroianu a răspuns scurt că el nu are nici o afacere imobiliară în zonă, iar aceste acuze făcute de către Rezeanu sunt de natură electorală. „Eu nu sunt asociat și nu construiesc niciun metru pătrat și nu am nici un metru pătrat în Constanța. Nu am legătură cu aceste spuse ale domnului Rezeanu”, a conchis Boroianu.

C.C.

Citește și:

http://www.replicaonline.ro/constanta-firma-care-a-construit-un-bloc-de-9-etaje-fara-autorizatii-a-pierdut-in-instanta-311633/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cunosc prea multe despre afacerile lui Boroianu, dar pot spune ca Rezeanu chiar are probleme. Zeci de plangeri penale, zeci de scandaluri. Probleme cu vecinii, amenintari zi zbierete. Un cioban !
4
1
Bai, toate ca toate dar cineva trebuia sa-i spuna lui Boroianu toate astea...prea s-a intins in afaceri fara profit, altfel de ce te-ai duce ca deputat daca-ti merg afacerile??
2
0
bine zis domnu Stere
2
0
Militarul stie una si buna: cotizatia. Intr-adevar are o structura de senator.
3
3
Acest individ il strange cu usa pe Dragomir. Boroianu impreuna cu alti semihoti au pus laba pe un partid istoric. Rusine ...
7
0
Prezenta unui om de caliateta lui Boroianu in orice partid faca ca pana si o hazna sa devina un loc plin de rafinament. Un cocosat evazionist.
11
0
PNL EFORIE DEZASTRU PRIMARUL SI VICEPRIMARUL SUNT ACUZATI DE LICITATII TRUCATE, STATIUNEA ARATA CA DUPA RAZBOI INAINTE DE INCEPUTUL SEZONULUI , HAITE DE CAINI VAGABONZI SI CARUTE DE TIGANI SUNT INTALNITE LA TOT PASUL.....STATIUNEA IN CADERE LIBERA...
9
1
Proiectul Gabriela Bucovala-SENATOR, decurge bine. Se pregateste urmatoarea garnitura de candidati pentru locale apoi parlamentare. Cand perdantii se lupta intre ei castiga smecherii cu bani.
5
1
rezeanu si boroianu doi handicapati manati de ciolaniada! asa arata politica la noi avem de ales intre golanul 1 si golanul 2!
11
3
Nu mai am incredere in Rezeanu de la prima aparitie in public ca politician ,cand a spus ca a fost medic militar si ca a indurat privatiunile serviciului militar. A mintit si eu ca fost coleg de unitate pot spune ca era un simplu salariat civil,programul l-a facut impreuna cu protectorul tov. Zeca,iar despre partea cazona a serviciului nu a avut vreo treaba cu :trageri,reviste de front,inspectii etc.
5
5
degringolada este peste tot, ca la penele este mai multa si mai vartoasa ,e o chestie de organizare si de perceptie ,chiar de la guvernarea tehnocrata cu cat il mai miluiti pe raposatul mumificat bal-bal
5
0
Rezeanu un personaj infiltrat de nu stiu cine ... pe care nu te poti baza ! Te vinde la primul colt de strada .
7
4
Domnule Hutuca va rugam dati sansa acestui partid si nu candidati! Faceti jocul lui Dragomir! Haideti sa incercam sa nu mai facem jocul PSD-ului! Va multumesc! Inca membru PNL Constanta!
12
2
va rugam sa ii dati o dictare dlui boroianu si o sa aveti o mare supriza! omul e semi analfabet. Felicitari dlui senator Chitac si dlui consilier Rezeanu pt ca nu lasa capul plecat in fata slugilor psd-ului !
31
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614