REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DELAPIDARE! O angajată a Spitalului Clinic CF a FURAT bani din contabilitatea unităţii

DELAPIDARE! O angajată a Spitalului Clinic CF a FURAT bani din contabilitatea unităţii

Replica API 30 martie 2020 | 00:01 7164

O angajată a Spitalului Clinic CF Constanţa a fost trimisă în judecată pentru delapidare! Potrivit unor surse, femeia a avut probleme de familie, iar singura soluţia pentru a face rost de bani a fost să sustragă din contabilitatea unităţii medicale câteva zeci de mii de lei. Numai că, a fost dată pe mâna procurorilor, care au şi trimis-o în judecată.

În urmă cu cu ceva timp, conducerea Spitalului Căi Ferate din Constanţa a constatat că, din contabilitatea unităţii medicale, lipseşte o sumă destul de mare de bani. În urma unei anchete, totul a condus spre o lucrătoare a Serviciului Economic-contabilitate. Femeia a fost denunţată, iar poliţia a deschis o anchetă. Ulterior, dosarul a ajuns pe masa procurorilor. Recent, aceştia au trimis dosarul în instanţă, pentru judecarea angajatei. Acţiunea a fost depusă pe data de 11 martie la Judecătoria Constanţa. Managerul Spitalului CF Constanţa, Iuliana Botezatu, a declarat pentru Replica, că spitalul nu s-a constituit parte civilă în proces, întrucât prejudiciul a fost recuperat. „Este vorba despre o lucrătoare de la Serviciul economic-contabilitate. Fapta a avut loc înainte să fiu numit manager, în urmă cu vreo patru ani. Angajata încă lucrează în spital, decizia de a rămâne a fost luată la momentul respectiv, cu condiţia rambursării banilor. Suma a fost rambursată, noi nu ne am contituit ca parte în proces”, a declarat Iuliana Botezatu. Potrivit unor surse, femeia ar fi sustras zeci de mii de lei, din cauza unor probleme familiale.

Din câte se pare, femeia ar fi falsificat şi înscrisuri oficiale pentru a-şi acoperi faptele.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dorina Teodorescu, hoata din Medgidia a furat 100.000 de coco....a supt pula de la jum din oras.
0
1
Si furnizori ne platit din anul 2014!!!!
0
1
IULIANO,tu care esti manager de spital, tu ori esti proasta ori poate tu ai furat si asta a semnat,pentru ca s-au mai vazut cazuri cand ala mai mic ori executa ordinul sefului ori pleaca acasa,altfel cum sa lasi un hot prins sa lucreze in contabilitate,adica cu bani!!!?,oricum patronul acestui spital de stat ar trebui sa se autosesiseze.
6
4
pentu suma asta ii iau banii ianpoi . mie mi iau lasat 100milioane euro , multumesc felix stroe
6
4
E o amintire frumoasa pentru cei care nu stiu cum arata o Dacie
8
2
de ce mai e angajata a spitalului?cine raspunde?
11
5
s a furat , daca s a furat !si hoata e pe post, exemplu negativ sau de urmat si pentru altii - fapta penala !
11
6
La fel arata si acum... masinile s-au mai schimbat...
11
2
Acest lucru se intampla destul de des la diverse entitati.
11
2
Aici a fost Ciciu ala de la ALDE director cu acte o zi ca mai mult nu a putut. L-au dat afara.
11
5
COSURILE DE GUNOI, DE PE VREMEA CAND BUNICA MERGEA LA BAL ! DRAGA MIRELA POZA ASTA VEGHE O TOT PUI DE VREO 3-4 ARTICOLE, TE-AM AVERTIZT MEREU, ORI NU CITESTI COMENTARIILE ORI AI PIERDUT UN PARIU SI TREBUIE SA PUI POZE MAI VECHI DE 20 DE ANI !
14
5
Vezi manerele de la portiera daciei argintii, a doua la rand, aia e zambetul lui iliescu, s-a facut din 99 pana in 2004. Mai incolo, a patra, masina rosie e o vectra model 98-2000.
13
4
Poza e din 90 sau in curtea carui spital mai gasesti dacii ??
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614