REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Delia era să ia foc, pe scenă, la primul său concert în aer liber

Delia era să ia foc, pe scenă, la primul său concert în aer liber

Replica API 6 iunie 2020 | 09:40 2453

Scena pe care cânta Delia Matache a luat foc, vineri seara, la prima piesă a unui concert susţinut împreună cu Macanache. Se pare că un scurtcircuit la reţeaua electrică a dus la nefericitul eveniment, scrie stiripesurse.ro.

Delia

Deşi cântăreaţa a fost în pericol, împreună cu ceilalţi membri ai trupei, în cele din urmă incidentul s-a terminat fără urmări.

„Am avut şansă cu un băiat de la echipa de tehnic care a ştiut să remedieze problema”, a spus cântăreaţa apropiaţilor. Persoana de la tehnic care a intervenit prima a luat un stingător de mână reuşind să stingă focul fiind urmat de ceilalţi membri ai echipei de tehnic care au scos la timp fusta scenei care nu era ignifugată. La concert nu au fost observaţi pompieri.

Macanache era unul dintre invitaţii surpriză ai Deliei în concertele pe care artista le susţine la Verde Stop Arena în weekendul 45 - 7 iunie. Evenimentele se vor desfăşura în aer liber, în conformitate cu regulile de distanţare socială.

Concertele sunt organizate în urma anulării evenimentului muzical drive-in din 31 mai, care a fost anulat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fomistilor....vai ce stire.Ati dat bufu?
0
0
Mergeti la irina loghin fratilor !...E chestie de gust. Multi tineri asculta si altceva decat dan spataru
0
0
Mizerie de muzica intr un concert mizer!Si "aparatorii pedofiliei" prezenti in POLO SHIRTS uniforme noi "bleu mamaia" respecta distanta din social sau socialul isi va lua distanta de ei?reguli noi pentru maimute speriata de TV! Ce inseamna tv?TELEVISION,TELL A VISION!Cand deschizi "TELL A VISION" ce avem?Programe pentru programarea gandirii!Va spala bine prin Hollywood,muzica proasta promovata de pedofili ca Bieber,Gaga-sange de rotschild-,Rihanna si alte Madonne fie ca se numesc Kate Perry sau Pink sau Gwen Steffani se drogheaza cu ADRENOCHROME!Adica sange incarcat de adrenalina fricii!
2
0
Canta melodia:mama sunt beata...
1
0
Petarda .......
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614