REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Delia, sechestrată în resortul de lux din Singapore din cauza virusului ucigaş: „Venim acasă“

Delia, sechestrată în resortul de lux din Singapore din cauza virusului ucigaş: „Venim acasă“

Replica API 25 ianuarie 2020 | 00:00 474

Delia

Foto: arhivă personală

Vacanţa exotică a Deliei se încheie sub semnul îngrijorării. Vedeta care e plecată de mai bine de trei săptămâni din România a ajuns de câteva zile într-un resort de lux din Singapore şi deşi şi-ar dori să viziteze împrejurimile, se pare că turiştii au primit interdicţie de a părăsi hotelul din cauza coronavirusului, care s-a confirmat la 3 persoane. În total, virusul ucigaş a făcut 26 victime şi ar fi infectat 581 de oameni din Asia, scrie click.ro.

Situaţia alarmantă din oraşul Wuhan din China începe să afecteze şi ţările în jur. Aflată în vacanţă în Singapore, după ce s-a relaxat în Thailanda, Delia s-a văzut nevoită să rămână în resortul de lux în care s-a cazat, fiind înştiinţată de personalul hotelului asupra pericolului de infectare cu coronavirus.

Foto: arhivă personală

"Azi (24 ianuarie) şi mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă", şi-a anunţat Delia fanii într-un scurt video pe care l-a publicat pe contul ei Instagram. De altfel, artista îşi manifesta îngrijorarea de joi, de când, a aflat de primul caz de îmbolnăvire în Singapore.

Artista şi-a rezervat pentru ultimele zile de concediu, un răsfăţ la SPA într-un resort de cinci stele din Singapore. Complexul în care se află Delia este într-o zonă cu vegetație luxuriantă, pe renumita plajă Tanjong de pe insula Sentosa. Turiştii se pot relaxa aici la masaj, dar şi la tratamente cu nămol revigorant, personalul fiind renumit pentru tradițiile străvechi de masaj, îmbinate cu cele mai recente tendințe din cosmetică. O singură noapte de cazare porneşte în resortul din Singapore de la 400 de euro. În timpul vacanţei ei în Asia, Delia însă nu a rezervat doar hoteluri de lux, ci şi cazări de 30 de dolari pe noapte, pe unele insule din Thailanda.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu ti am simtit lipsa ....plm de oi venii plm de noi venii
1
0
Stai fa acolo.asa vin virusii in tara adusi de toate panaraos pasari calatoare.
2
0
"resortul" ala de lux e ca la mamaia se si vede rafinaria de pe celalalt mal asa ca nu mai exagerati e plaja pt toata lumea si nu e ceva fabulos .ati scris articolul asta pt fraerii din tara care habar n-au despre ce e vorba .daca vroia FITE MERGEA LA RAFFLES au indian cu turban la intrare care iti deschide usa si la long bar poti consuma celebrul singapore sling pt 32S$.prima poza e de la "universal" singapore parc de distractii .insula sentosa cel mai sudic punct din asia continentala e facuta din pamantul excavat de la metrou
8
0
Mai bine ramaneti pe acolo!Cu Virus...
6
1
Ce PARTz obraznik are! Haliiasi pasarikacmaymutzika
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218