REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Demi Lovato îi transmite un mesaj acid lui Donald Trump în noua sa melodie „Commander in Chief“

Demi Lovato îi transmite un mesaj acid lui Donald Trump în noua sa melodie „Commander in Chief“

Replica API 17 octombrie 2020 | 00:00 1386

Cântăreaţa Demi Lovato i-a transmis un mesaj acid preşedintelui american Donald Trump în noua ei melodie ''Commander in Chief'', relatează joi dpa, citată de Agerpres.

Demi Lovato

Foto: (c) Rich Polk/NBC/Handout via REUTERS

Vedeta pop a lansat miercuri piesa - la mai puţin de trei săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale americane - pe fondul pandemiei de COVID-19 şi a indignării la nivel naţional faţă de nedreptatea rasială din SUA.

"Suntem într-o stare de criză, oamenii mor, în timp ce tu câştigi atâţia bani în mod necinstit", cântă Lovato. "Comandante şef, cum este să mai poţi încă respira?".

Lovato, în vârstă de 28 de ani, a declarat pentru CNN că piesa i-a permis să exprime ceea ce a vrut să-i transmită lui Trump.

"De multe ori am vrut să-i trimit preşedintelui (Trump) o scrisoare sau să stau alături de el şi să-i pun aceste întrebări", a declarat cântăreaţa pentru postul de televiziune.

"Şi apoi m-am gândit că nu prea vreau să fac asta şi m-am gândit că o modalitate prin care aş putea să o fac este să scriu un cântec şi să-l lansez astfel încât toată lumea să-l audă şi apoi el va trebui să răspundă tuturor şi nu doar mie la aceste întrebări", a adăugat Lovato.

Vedeta pop a colaborat cu producătorul Finneas O'Connell, câştigător al unui premiu Grammy şi fratele mai mare al cântăreţei Billie Eilish, la piesa "Commander in Chief", într-un efort de a inspira oamenii să voteze la alegerile prezidenţiale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ea sa isi voteze comunistii pro China din partidul democrat. Oricum o sa iasa mosh nani Biden care va fi manipulat de clintoni si Obama. Crede ea ca e bine cu marxismul. Unii au mai fost pe acolo.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614