REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Demi Lovato și-a închis pagina de Twitter după ce a făcut o glumă privind deportarea lui 21 Savage

Demi Lovato și-a închis pagina de Twitter după ce a făcut o glumă privind deportarea lui 21 Savage

Replica API 6 februarie 2019 | 00:00 340

Demi Lovato

Demi Lovato și-a închis pagina de Twitter după ce a făcut o glumă privind arestarea lui 21 Savage. Un număr uriaș de fani ai rapperului au scris pe pagina ei de Twitter și au criticat-o aminiting de problemele ei cu drogurile și supradoza în urma căreia era să își piardă viața, scrie The Sun. Cântăreața și-a închis contul după ce urmăritorii ei de pe Twitter au jignit-o amintind de dependența ei de droguri și supradoza pe care a luat-o anul trecut.

Demi a scris: „Până acum, memeurile despre 21 Savage au fost partea mea favorită de la Super Bowl”. Criticii au început să scrie comentarii dezaprobatoare și i-au atras atenția asupra trecutului ei. Drept răspuns la toate criticile, Demi a anunțat că își închide Twitterul spunând că: „Dacă tot vă luați de mine pentru o glumă, încercați să veniți cu ceva original care nu implică droguri”.

Înainte de a închide pagina de Twitter, artista a postat o fotografie cu cineva care scrie cu o pană și a spus că „De asta râdeam… nu faptul că cineva este deportat”. Rapperul 21 Savage, nominalizat de două ori la ediția de anul acesta a premiilor Grammy, a fost arestat, duminică, de Biroul de Imigrări (Ice) din Statele Unite.

Autoritățile au declarat că muzicianul, care este cetățean britanic a intrat în SUA în mod legal în 2005, dar nu a plecat de atunci din State, așa cum prevăd condițiile unei vize de non-imigrant. Rapperul, al cărui nume real este Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, a fost plasat în arest și pe numele său au început procedurile de deportare. Un avocat a lui 21 Savage a declarat că încearcă să-l scoată pe clientul său din detenție și să clarifice orice neînțelegere legată de situația lui.

În octombrie, Demi Lovato a fost găsită inconștientă în casa sa din Los Angeles. Paramedicii care au sosit să o salveze au tratat-o cu Narcan, un medicament folosit pentru a ameliora simptomele supradozelor. Artista a rămas internată la spitalul Cedars-Sinai, deoarece a suferit unele complicații din cauza supradozei, printre care se numără greață, amețeli și dureri puternice de cap.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218