REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Demi Moore a salvat viața unei păsări colibri. Imagini adorabile cu noul membru al familiei Moore-Willis

Demi Moore a salvat viața unei păsări colibri. Imagini adorabile cu noul membru al familiei Moore-Willis

Replica API 4 august 2020 | 19:38 1035

Demi Moore, în vârstă de 57 de ani, nu este doar o actriță de succes, ci și o mare iubitoare de animale. Vedeta a profitat de situația specială generată de pandemia de coronavirus pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi, iar membrii familiei Moore-Willis au fost foarte activi în mediul online, acolo au încărcat fotografii amuzante.

De această dată Demi și fiica sa, Tallulah, au arătat fanilor o altă latură, nu doar cea mereu pusă pe șotii. Iată ce imagini adorabile au distribuit cele două!

Demi Moore profită din plin de timpul petrecut departe de platoul de filmare. Deși îi lipsesc colegii și viața plină de activitate, actrița nu se plictisește o clipă. O bună parte din carantină a petrecut-o alături de fostul soț, Bruce Willis, care s-a mutat la ea pentru a-i fi mai aproape ei și fiicelor în această perioadă dificilă pentru fiecare dintre noi. Foștii soți au distribuit imagini amuzante și le-au dezvăluit fanilor că monotonia nu este un cuvânt cunoscut lor. După mai bine de două luni petrecute sub același acoperiș, Bruce s-a întors la actuala soție.

Demi Moore

Sursă foto: Instagram

Demi și Tallulah, fiica cea mai mică a cuplului Moore-Willis au o relație specială, fiind prietene la cataramă. Lucrează împreună, căci Demi o ajută la promovarea noii linii de articole vestimentare, de distrează amândouă și, nu în ultimul rând, salvează vieți! Recent, actrița a distribuit o fotografie adorabilă cu o pasăre colibri. În imagine, Demi ține pasărea în mână și o privește duios.

Demi și Tallulah

Sursă foto: Instagram

Ulterior, vedeta a dezvăluit admiratorilor că a salvat animalul dintr-o situație care îi punea viața în pericol și că acum vietatea a devenit prietena cea mai bună a ai și a fiicei sale. Așa cum era de așteptat, aprecierile nu au întârziat să apară, internauții lăudând gestul admirabil făcut de ea, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367