REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Demi Moore arată trăsnet în costum de baie, la aproape 60 de ani!

Demi Moore arată trăsnet în costum de baie, la aproape 60 de ani!

Replica API 19 august 2022 | 00:00 1051

Demi Moore se bucură de o vacanță departe de Statele Unite ale Americii. Destinația pe care a ales-o: Grecia. Nu s-a cazat la un resort de lux, de cinci stele, ci a ales să închirieze o croazieră pe un iaht.

Demi Moore

Este vedetă, își permite orice capriciu! Fosta soție a lui Demi Moore a oferit câteva imagini de colecție, după ce a fost surprinsă de ochii vigilenți a fotoreporterilor făcând plajă pe iaht sau devorând paginile unei cărți, care se pare că a fascinat-o.

La 59 de ani, Demi Moore este o vedetă care a îmbrățișat trecerea timpului și își etalează cu mândrie trupul. Are și de ce! Actrița are un abdomen tonifiat și o formă fizică de invidiat. Desigur, nu lipsesc nici vergeturile și micile urme de celulită, dar acest lucru nu pare să o deranjeze deloc pe frumoasa actriță, mamă a trei fiice.

Demi Moore a ales să călătorească singură, conform Dailymail, nu însoțită de un partener. Vedeta a distribuit mai multe imagini pe contul personal de Instagram, iar una dintre persoanele care s-a grăbit să le aprecieze a fost chiar actuala soție a fostului său soț, Bruce Willis.

Demi Moore se înțelege excelent cu actuala soție a lui Bruce Willis

Este un lucru cunoscut faptul că Demi Moore are, în continuare, o relație excelentă cu Bruce Willis, de care a divorțat în anul 2000. Mai mult decât atât, îndrăgita actriță se înțelege de minune și cu actuala parteneră de viață a acestuia, mai tânăra Emma Heming Willis.

În perioada pandemiei de coronavirus, Bruce Willis a petrecut o bună bucată de timp alături de fosta soție, în izolare. Gurile rele se întrebau dacă nu cumva ceva scârțâie în mariajul pe care acesta îl are cu Emma Heming, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
demi moore e propria sa fosta sotie. poate bruce willis are vreo legatura. mai cititi si ce copiati!
0
0
esti cam ashkilopata, mamaie!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614