REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Demisia lui Carmen Dan, cerută de Firea. Ce a declarat Dragnea!

Demisia lui Carmen Dan, cerută de Firea. Ce a declarat Dragnea!

Replica API 3 septembrie 2018 | 00:02 616

La CEx-ul PSD desfăşurat la malul mării, Gabriela Firea a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, motivul fiind cel legat de intervenţia jandarmilor la proteste. Demisia cerută de Firea a fost anunţată chiar de către Liviu Dragnea, care a adăugat: "Cu excepţia unui singur coleg, toţi au votat împotriva acestei propuneri".

În acest context, de menţionat că Bogdan Chirieac a comentat decizia Gabrielei Firea de a cere demisia ministrului de Interne Carmen Dan, în ședința Comitetului Executiv Național al PSD, care are loc la Neptun.

Analistul politic este de părere că nu va exista o ruptură între Liviu Dragnea și Gabriela Firea, în ciuda faptului că primarului Bucureștiului a cerut demisia ministrului Carmen Dan. Chirieac spune că unitatea PSD-ului nu a fost niciodată zdruncinată în momentul în care partidul a fost la putere.

"Doamna Gabriela Firea și-a exprimat de mai multe ori nemulțumirea după 10 august vis-a-vis de faptul că lucrurile se duc spre doamna Speranța Cliseru, prefectul Capitalei. În mod evident, manifestarea a degenerat, era deja o demonstrație violentă și atunci conform legii, jandarmii au voie să se apere atunci când sunt atacați. Este o nemulțumire vis-a-vis de o serie de diferențe de opinii ale doamnei Speranța Cliseru și ale doamnei Carmen Dan. Nu e ceva nou acest lucru. Nou este că doamna Gabriela Firea a exprimat acest lucru deschis, în CEx. Mă îndoiesc totuși că va fi o ruptură între Gabriela Firea și Liviu Dragnea. Categoric, cea care și-a asumat și a ieșit în fața opiniei publice și a explicat cu subiect și predicat ce s-a întâmplat pe 10 august, a fost doamna Carmen Dan, care se dovedește un ministru de interne foarte puternic. Este incredibil față de așteptările care erau. Din ceea ce înțeleg, se vor mai exprima nemulțumiri în CEx. Există multă presiune și ea trebuie cumva eliminată și asta vor face. Unitatea PSD-ului este greu de zdruncinat atunci când partidul este la putere. Nu s-a întâmplat niciodată până acum, în istoria de 28 de ani," a spus Bogdan Chirieac la România TV, conform DCnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
baga-ti pula in doamna ma-ta ! la restul neamului si tie iti vom da noi la muie !
1
1
N-o lasa dracnea din mana pe carmen dan si pe viorica dancila sa stie ca distruge partdul si tara toata! Nemernicul asta, cu mana lu viorica, o sa dea ordonanta de amnistie si gratiere pentru toti hotii, iar cu mana lu carmen dan si-a jandarmilor o sa ciomageasca protestatarii care o sa li se opuna in strada. DICTATURA PENALILOR! Asta ne paste.
5
2
Sa mi bag pula in tine in Dragnea in copii tai care i ai vandut pesedeului pe o bere la pet sa ti dau la muie de bosoroflg cretin care pupi in pula toti puscariasii sa mi bag pula in nevasta ta de fapt nu ca dupa aia se indrwgosteste de mine bai gnomule cu pula mica pitic de gradina ce esti si totul pe.persoana fizica ! Forza PESEDE
2
4
Minciuni si jocuri politice la fel k pesta porcina boala porcina inventata de ei
6
2
Pentru Serban: Ai dreptate,lipsea ca Firea sa-si puna poalele in cap si sa ne arate bufnita. Ce e curios e ca sunt si cretini care ii sar acum in aparare. Unul de felul asta e ala de la 19:13. Ce poti sa ceri unui animal, unui tembel lipsit de o minima educatie?!
4
4
Prosti jocuri gaz in ochii la prosti dragnea conduce tot nu si a pus el oameni in posturi cheie ca hiteler
6
1
surprinzator, acesta este gradul de perceptie al unora dintre noi, femeea asta, indiferent de numele cel poarta, a argumentat fiecare problema ridicata. Eu am inteles altceva, si cred, ca mine , foarte multi- realitatea cruda din interiorul acestui partid, iar faptul ca acei '' grei'' au acceptat sa bage capul in pamant- cand era ceasul adevarului, ca de fiecare data l-au pupat- exact cum ii indica tudose puscariasului. Imi este scarba, la propriu , de astfel de indivizi, lipsiti de coloana vertebrala, de omenie
6
2
Sa mi bag pl in ma ta si in Dragnea sclavule care esti! Esti un sclav pana la moarte! Sclavul lui Dragnea
12
6
Am urmarit-o pe Firea la Tv. O singura concluzie: o tzatza nu ajunge niciodata doamna. Era in stare sa stea toata noaptea acolo s-o apere pe prietena ei, prefectul Capiatalei, si sa-si verse toate frustrarile. Femeia asta nu intelege ca nu ajungea in veci primar in B fara PSD si ca doar justitia poate sa faca lumina in ceea ce s-a intamplat in 10 august, nu Firea. Cum ea o apara pe prefect, are si Dragnea acelasi drept. Numai ca nu s-a dat cu curul de pamant... Sa ai asa o nevasta, te-a batut D-zeu...
7
15
Trei vecee 150.000 de euro !!! ??? Magadaule trei dosare penale !!! Un veceu in parc la prinarie costa contribuabilii constanteni de la nasu nasilor don fuckadau cate 2 miliarde bucata. Baah cinstitilor pisdei voi sunteti tare nebuuuuuni !!!
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102