REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DEMISIE din Consiliul Local Năvodari

DEMISIE din Consiliul Local Năvodari

Replica API 3 martie 2018 | 01:27 677

Tănase Bogdan şi Mariana Curcă

Un consilier local de la Năvodari a anunţat, azi, că demisionează! Este vorba despre Bogdan Tănase, care precizează că rămâne în continuare preşedintele ALDE Năvodari (partid pe lista căruia fusese ales consilier). Locul acestuia în consiliu este preluat, conform listei de candidaţi ai ALDE, de Mariana Curcă.

Iată mesajul lui Bogdan Tănase, postat pe Facebook, prin care anunţă demisia: “Dragii mei,

Am cateva vesti pe care ma simt obligat sa le impartasesc, ca dovada a respectului fata de dumneavoastra. Motive care tin de optiuni orientate spre latura profesionala, ma obliga sa iau decizia de a renunta la functia de consilier in cadrul Consiliului Local Navodari. O veste foarte buna este ca, incepand de azi, cea care ne va reprezenta in Consiliul Local este colega si prietena mea Mariana Curca, un profesionist prin definitie, cu un comportament desavarsit atat in viata publica, cat si in cea privata si persoanala.

Mariana este omul care s-a raportat fara rezerve la crezurile noastre politice si sociale, este omul care nu a ezitat nicio fractiune de secunda in a fi alaturi de mine si de voi, atat in momentele bune dar, mai ales, in momentele mai putin bune. Este momentul sa ma inclin, inca o data, in fata ei, sa ii multumesc pentru tot si sa o asigur de toata consideratia. Raman alaturi de voi si voi continua sa sprijin proiectele comunitatii atat din pozitia de presedinte al organizatiei locale ALDE Navodari, cat si de cea de cetatean implicat in rezolvarea problemelor urbei!”.

De precizat că Bogdan Tănase a avut de ales între funcţia de la UT Midia şi cea de consilier local, conform legii privind situaţiile de incompatibilitate.

În cursul zilei de vineri, 2 martie, Consiliul Local Năvodari a validat noul membru: Mariana Curcă, aceasta depunând şi jurământul de investitură.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un slugoi al lui tucan care il punea sa faca smenuri in consiliu. Umbla prin Navodari si a facut o gramada de promisiuni, a fost ales de noi prostii, el s-a ales cu o functie bine platita pt care nu are pregatire iar noi......
0
0
Bogdan un baiat simplu a facut campanie puternica la ALDE si peste noapte a ajuns director la UT Midia . Uite asa se duce industria de rapa , directorii nu trebuiesc pusi politic .
0
0
bravo bogdane ai caracter nu e locul tau acolo
1
2
Cine dracu este si asta?
2
2
asa ,sii ?? ALDE SUNTETI CA APA SFINTITA,NU FACETI NICI BINE ,NICI RAU
1
2
de fapt mi-am dat demisia pentru ca nu mai vreau sa fiu coleg cu spagarii psd
2
1
Bogdanel s-a pierdut intre cracii doamnei.
0
3
Ca o constatare mai veche si ca o concluzie , trebuie sa spunem ca ALDE este gruparea mafiota a maidanezilor politici din Romanica . Aici se afla toti limbricii politici , care isi zic ,,liberali adevarati'' si care , lipsiti de caracter , de orice rusine , o tin langa , bot in bot , ca prostitutie totala , marca USL , modalitate de hotie si de minciuna absoluta ... Panarame !
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614